treba samo biti optimista,reci da je ekipa sa gojkovicem i gruzijcem slabijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:29Arapsko proljece,med i mlijeko i trener koji postaje novi Murinjo Al Tawla Zavrzlama. Jbte na koliko tih fora su pali i koliko su prica popusilirelativizam je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:26bolje da se Celik nije prodao i da se vrati stari forum i prica o arapskom mesiju i arapskim projektima
ovako ne mozes se nacudit sta ljudi pisu ahhahahabez ikakvog srama stida. Poslasmo im mail kontaju oce arapi da ih kupe,onda cekajuci Godoa tj Diklizica,pa Cera Afera,Amaw evo sad ovaj perac para iz Stupcanice.
Lažu i inostrani mediji. Plus klub stavio na oficijelnu. Pusti budale zavidne.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:44Kone su tesko obolile,evo sad na forumima pisu kako lazemo za cifre,u cevabdzinici je nekoj koni rekao clan Dalove familije da je otisao za 500k, Lens je mogao dovesti zvijer umjesto Celika iz Sarajeva jer su prodali Kusanova za 40 mil,postavljajj historiju transfera Lensa kad im ovaj vlasnik nije bio. Zanimljivo evo Zvezda proda igraca za 12 mil niko nije napisao da lazu.
Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjamaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:40Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
99% njihovih na ovu temu pokazuje ograniceno razmisljanje, slijepo prateci unaprijed zadane sablone.
Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.
relativizam je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:41treba samo biti optimista,reci da je ekipa sa gojkovicem i gruzijcem slabijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:29Arapsko proljece,med i mlijeko i trener koji postaje novi Murinjo Al Tawla Zavrzlama. Jbte na koliko tih fora su pali i koliko su prica popusilirelativizam je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:26bolje da se Celik nije prodao i da se vrati stari forum i prica o arapskom mesiju i arapskim projektima
ovako ne mozes se nacudit sta ljudi pisu ahhahahabez ikakvog srama stida. Poslasmo im mail kontaju oce arapi da ih kupe,onda cekajuci Godoa tj Diklizica,pa Cera Afera,Amaw evo sad ovaj perac para iz Stupcanice.
"Ja imam misljenje isto kao veliki dio ovog podforuma da ne mozemo napasti titulu zrinjski i da izgubi prvi od nas oni jednostavno nista ne kiksaju . 3 mjesto je potpuno realno . Ako pobijedimo derbi tu smo isto bodova. A sarajevo je oslabilo ekipu haos i jos zekic je nezadovoljan sa igracima i igracima koje su doveli . Borac je borac s tim se mora pomiriti . Ali kup se moze napasti prolaz u polufinale imamo . Jest da u polufinalu moguci protivnici su na sarajevo/zrinjski , borac ili siroki/velez. Vjerovatno cemo mi dobiti vamo zrinjski / sarajevo a borac siroki/velez . Realno 4 utakmice protiv 2 ekipe mozemo izgurati pa da osvojimo i taj trofej . Nismo otvorili vitrinu sad ce 7 godina."
Jbg lako je iza tastature glumiti silu. Ovih par sto to govore, kladim se da uzivo ne smiju zucnuti.
Amir je otišao za 500 hiljada €, i to je rekord kona, ovo resto je eventualno naknadno dodato po realizaciji dogovorenog procenta.juka55 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:10PeppermintSA je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:07koji su iznosi meljinih najvećih transfera? ozb pitam.
Odličan plasman s obzirom na sve okolnosti, to znamo i ja i ti. To vidi i Banjalučka publika, zato i ne dolazi na utakmice. Da se Borcu dešavalo ono što je Sarajevu, bio bi u donjem dijelu tabele.Combattente87 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:54Ali i dalje na poziciji br 3NoProfit je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:30I popišamo ih na njihovom terenu, pred njihovom malobrojnom publikom.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:27
Pa realno dobar potez ,tako je kad igramo protiv ekipa koje imaju 14 igrača u timu nekad i više prikljuce se i oni iz war sobe .![]()
![]()
Niste poletni toliko u kritici kad vaši spominju "psihijatra". Tako da sve to što ste napisali, možete i sebi pripisati. Koliko je ovo dno, toliko je i ono drugo.let3 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:17Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjamaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:40Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
99% njihovih na ovu temu pokazuje ograniceno razmisljanje, slijepo prateci unaprijed zadane sablone.
Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.dok ostatak spin brigade stanca smajlije na to i jos ga hajcaju "sjooo jesi lud ocam"
![]()
Postoje kod čakijaša i s jedne i s druge strane. Samo ovdje ovi mi ne liče na nekog ko može zabiti nož u juneći but, a kamoli u nečiji stomak.
Dobice i Zeljo onu trening kompenzaciju nesto sitnobrig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:36Znaci Lens nije objavio odštetu ili ukupnu vrijednost transfera Nidala Čelika? Iako neki tvrde suprotno.
Vidim svasta se pisalo pa mi se ne da na nekakva maloumna vrijeđanja ni odgovarat.
Naime, ako čitate šta je Sarajevo napisalo sluzbeno > VRIJEDNOST TRANSFERA. A ne koliku odštetu dobiva Sar na ime transfera a to su dvije različite stvari.
U vrijednost transfera spada odšteta Sar ali i sva primanja Čelika u Lensu i eventualno bonusi, i to je standardno kod transfera da se objavi. Uzmimo u obzir da je potpisao na 4-5 godina pa to treba uračunat ovisno kolika su mu primanja. U vrijednost transfera jos ulazi i menadzerska provizija 10-15-20%.
I ako ima neki klub da je igrao od 12 god do dolaska u Sar. Taj podatak ne znam. Vidim da neki pisu da je bio član Želje. I tom klubu pripada određeno %
I vjer ima jos koja podjela tipa da igrač dobiva određeni % od odštete.
Na kraju, sam prelazak u Lens je ogromna stvar za bh nogomet al je realno da cifra spomenuta nije ta, cifra koju dobiva Sar na ime odštete
Yebo li ti Celik majku ustaskubrig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:36Znaci Lens nije objavio odštetu ili ukupnu vrijednost transfera Nidala Čelika? Iako neki tvrde suprotno.
Vidim svasta se pisalo pa mi se ne da na nekakva maloumna vrijeđanja ni odgovarat.
Naime, ako čitate šta je Sarajevo napisalo sluzbeno > VRIJEDNOST TRANSFERA. A ne koliku odštetu dobiva Sar na ime transfera a to su dvije različite stvari.
U vrijednost transfera spada odšteta Sar ali i sva primanja Čelika u Lensu i eventualno bonusi, i to je standardno kod transfera da se objavi. Uzmimo u obzir da je potpisao na 4-5 godina pa to treba uračunat ovisno kolika su mu primanja. U vrijednost transfera jos ulazi i menadzerska provizija 10-15-20%.
I ako ima neki klub da je igrao od 12 god do dolaska u Sar. Taj podatak ne znam. Vidim da neki pisu da je bio član Želje. I tom klubu pripada određeno %
I vjer ima jos koja podjela tipa da igrač dobiva određeni % od odštete.
Na kraju, sam prelazak u Lens je ogromna stvar za bh nogomet al je realno da cifra spomenuta nije ta, cifra koju dobiva Sar na ime odštete
90% njih bi isto pisalo ili ce pisati.let3 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:17Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjamaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:40Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.dok ostatak spin brigade stanca smajlije na to i jos ga hajcaju "sjooo jesi lud ocam"
![]()
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, supervizor, svrakino1921 i 25 gostiju.