FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel moguće da su ponudili 250k za marica
On ce na posudbu u Hadzicebelosevic23 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:45ima li hljeba od ovog Mušije...ne čini mi se kalibar za FKS
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ko god je mislio da je ova odluka imalo razumna, nije dobar u glavu sekunde. Odlican potez da su je povukli 

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da mi je znati cija je ovo ideja bila
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koljic 3 godine.
Malo riskantno al nisu moje pare
Malo riskantno al nisu moje pare

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Odličan marketing rade, odličan 

.
Jako mi se sviđa način na koji razmišljaju, mada mislim da je ovo Tarikovo maslo, ne vjerujem da Ismir ima vremena da se bavi budalaštinama oko prodaje ulaznica. U svakom slučaju fol odličan. Bravooo

Jako mi se sviđa način na koji razmišljaju, mada mislim da je ovo Tarikovo maslo, ne vjerujem da Ismir ima vremena da se bavi budalaštinama oko prodaje ulaznica. U svakom slučaju fol odličan. Bravooo
Osigurao egzistenciju. Počet odmah dovit i naklanjavat da ga zdravlje posluži.

Ali ga mora raskinuti u narednih 48 sati, najkasnije.Pitaristok je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:19U tom tekstu oko Prevljaka vam pise da ce raskinuti sa njim ako ga Sarajevo zeli. Igrac bez ugovora se može dovesti.
Kakav ba Prevljak, ako Koljic dodje to je to sto se tice ofanzivnog dijela.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E zamisli da je bilo ljudi koji su pravdali ovu odluku
I nismo ponudili za Marica 250 k, bila je ponuda ali mnogo manja koju su odbili lazni.

I nismo ponudili za Marica 250 k, bila je ponuda ali mnogo manja koju su odbili lazni.
Svakako mu ugovor na ljeto istice
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Previse smo razmazeni,za jedno 55 godinakad auta budu letila,kod nas ce traziti kontejner da se prodaju karte. Vani imas pumpu moras sve sam,nema kes samo kartica tj sam platis i sipas,sve bukvalno ide online cak i termini,pojma nemam zasto mi trazimo nekakve promjene,pracenje evropskog standarda kad smo jos pleme.
-
- Kontakt:
Ja bi mu dao 1 plus 1,velik ugovor jer je kao od stakla,dovit sto neko kaze da bude zdrav. Inace lik je odlican igrac,vidjecemo kako ce funcionisat u nasem sistemu,po meni vise nam odgovara neki igrac koji trci puno,vrsi oresing za ovu formaciju.
Malo je bizarno, što bi dolaskom Koljica imali tri klasična napadača i ni jedno klasično lijevo krilo, al hajd. Ako niko tu ne dođe, radije bih na toj poziciji gledao najbolje lijevo krilo iz Akademije, nego da se nešto tu improvizuje i izmišlja.
Nadam se da je ovo oko lijevog krila zayebancija.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Koljic nas izradio u zadnji momenat, potpisuje za FCSB
Trenutno korisnika/ca: adoado, Beli98, Hajdeee, JavierBosnia, Konzerva, Lecler, mnon46, MokraKifla, NazorUso, perodeformero, Rajvosa4ever, Vanja8 i 105 gostiju.