Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto mu psujes majku
Lik nista ruzno nije napisao bar ne sad
Lik nista ruzno nije napisao bar ne sad
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zeljo će dobiti oko 5000 eura. pošto je tamo bio malo više od godinu dana.
- egocentrik
- Kontakt:
Bas mi nerealno djeluje da je na instagramu Lensa a mozda i na drugim mrezama zadnjih 6 objava sve za Nidala. Cak mu je i Liga1 cestitala i pozeljela dobrodoslicu.. evo tri posebne objave s prvog treninga izgleda da su ocekivanja ogromna a vjerovatno i opravdana. Ja mu licno zelim karijeru bez povreda i da se dokaze na najvecem mogucem nivou ali ja toliki kvalitet uopste nisam vidio, sto govori da mi ko navijaci pojma nemamo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
I meni istoegocentrik je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:46Bas mi nerealno djeluje da je na instagramu Lensa a mozda i na drugim mrezama zadnjih 6 objava sve za Nidala. Cak mu je i Liga1 cestitala i pozeljela dobrodoslicu.. evo tri posebne objave s prvog treninga izgleda da su ocekivanja ogromna a vjerovatno i opravdana. Ja mu licno zelim karijeru bez povreda i da se dokaze na najvecem mogucem nivou ali ja toliki kvalitet uopste nisam vidio, sto govori da mi ko navijaci pojma nemamo
Dobio je i broj 4 znaci da je u planu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Za ovakvu ligu ravno čudu. Vidjet ćemo kako će se kretati karijera. Al ogromna je to stepenica za mladog igrača.egocentrik je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:46Bas mi nerealno djeluje da je na instagramu Lensa a mozda i na drugim mrezama zadnjih 6 objava sve za Nidala. Cak mu je i Liga1 cestitala i pozeljela dobrodoslicu.. evo tri posebne objave s prvog treninga izgleda da su ocekivanja ogromna a vjerovatno i opravdana. Ja mu licno zelim karijeru bez povreda i da se dokaze na najvecem mogucem nivou ali ja toliki kvalitet uopste nisam vidio, sto govori da mi ko navijaci pojma nemamo
- dubioza144
- Kontakt:
Koliko dobija Čelik iz Zenice jer covjek nosi prezime njihovog imena kluba
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
Usitnit po marku i odnijeti, prosjak se više obraduje zvekama nego kad legne na banku
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pogledajte još jednom jel ostali štancaju smajlije, on psuje i našim.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:4490% njih bi isto pisalo ili ce pisati.let3 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:17Prodaju Celika i onda krenu pominjati Batka i jebbavati majke cetnicke svojim prvim komsjamaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:40
Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
99% njihovih na ovu temu pokazuje ograniceno razmisljanje, slijepo prateci unaprijed zadane sablone.
Mozemo pricati o odlicnom transferu i imati normalnu diskusiju, ali kad vidis sve ovo, sve ti bude jasno. Ziljkic jednostavno iz dana u dan potvrdjuje svoje navode sta sve petoba radi.dok ostatak spin brigade stanca smajlije na to i jos ga hajcaju "sjooo jesi lud ocam"
![]()
Joj ti sad stvarno opra sa tim liga ovo ono, jel mislis da neko kupuje iz Hrvatske sto je liga nesto puno bolja, ljudi kupuju projekat, pa ako upali upali, ako ne, nikom nista. Jedan klub prvi put od postanka lige, postavlja ispravne temelje rada sa mladim igracima i rezultat je veci transfer, plus ne mozes ti doci milionerima i reci evo sto milja daj igraca, kad im ne gori, ja da vodim Sarajevo i da mi je neko za Celika ponudio 200000 ja bi ga dao, jer bi mogao isplatit platu za sljedeci mjesec, ovi imaju dovoljno novca, i oni mogu reci, nije na prodaju i tjt.brig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:49Za ovakvu ligu ravno čudu. Vidjet ćemo kako će se kretati karijera. Al ogromna je to stepenica za mladog igrača.egocentrik je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:46Bas mi nerealno djeluje da je na instagramu Lensa a mozda i na drugim mrezama zadnjih 6 objava sve za Nidala. Cak mu je i Liga1 cestitala i pozeljela dobrodoslicu.. evo tri posebne objave s prvog treninga izgleda da su ocekivanja ogromna a vjerovatno i opravdana. Ja mu licno zelim karijeru bez povreda i da se dokaze na najvecem mogucem nivou ali ja toliki kvalitet uopste nisam vidio, sto govori da mi ko navijaci pojma nemamo
Sve je stvar u tome sta i koliko mozes odbiti a da ti biznis ne trpi.
-
- Kontakt:
Dobiše vise nego za braću Alibasic.
Joj njima uvijek nenadano kane pup i neeeeejma
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Maltretira vas na vasoj temi.fks74 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 16:38Pogledajte još jednom jel ostali štancaju smajlije, on psuje i našim.
Malo je onih koji mu se suprostave na iznosenju ovih bolestina. Mater li mu **** i onome ko jada podrzaava i ulizuje mu se.
Cetnicima se javio vodja iz svoje jazbine pa se raspisali.
Lijepi moji moralisti, jebbo vam batko opet majkke i sve ukucane, svima koji prate i podrzavaju podrsku vici (dodiku) i svima na forumu koji prate iwpodrzavaju karavlaha sa pestera.
NASTAVITE KMECATI
Lijepi moji moralisti, jebbo vam batko opet majkke i sve ukucane, svima koji prate i podrzavaju podrsku vici (dodiku) i svima na forumu koji prate iwpodrzavaju karavlaha sa pestera.
NASTAVITE KMECATI
Ako imaju šta da valja, neka puste u našu akademiju. Tako će bar nešto zaraditi kada ih mi prodamo, ovako ništa ne zarade jer im djeca odoše džaba.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2025, 16:52Dobiše vise nego za braću Alibasic.

-
- Kontakt:
Gledam malo željezničar-sileks i željezničar baš dobar. Sigurno će se uključiti u borbu za titulu sve imaju golman,odbrana ,vezni ,napad sve tip top. Favoriti su u drugom djelu sezone.
Pitari jos 9 hiljada clanova i neko ce dobiti Ajfon. Hajde aktivirajte se malo
- MocMahale444
Lagana pobjeda uz tesku kisu 
Uvalili bi 5 komada da nije bilo kisovito.

Uvalili bi 5 komada da nije bilo kisovito.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51Gledam malo željezničar-sileks i željezničar baš dobar. Sigurno će se uključiti u borbu za titulu sve imaju golman,odbrana ,vezni ,napad sve tip top. Favoriti su u drugom djelu sezone.

Ne sjecam u zadnjih par godina kad smo spremni ovako bili
Inqce dodju pripreme nasi ne mogu da trce, a ove pripreme jos od prve utakmice kao da pauze nije ni bilo
Sir Coric
Sir Rahimic
Sir Tunovic
I ostali

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Slažem se . Ko otkine bod željezničaru biti će veliko iznenađenje.NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:26bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51Gledam malo željezničar-sileks i željezničar baš dobar. Sigurno će se uključiti u borbu za titulu sve imaju golman,odbrana ,vezni ,napad sve tip top. Favoriti su u drugom djelu sezone.![]()
Ne sjecam u zadnjih par godina kad smo spremni ovako bili
Inqce dodju pripreme nasi ne mogu da trce, a ove pripreme jos od prve utakmice kao da pauze nije ni bilo
Sir Coric
Sir Rahimic
Sir Tunovic
I ostali![]()
-
- Kontakt:
Pa ja brate moraju u nešto ulagati za njih više manje smiješne pare.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:10Nezvanično je 2.8 miliona i 15% od sljedećeg transfera.brig je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:04Dramamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:22
3 mil eura pise na Lensovoj stranici,dovode iz Budcnost Podgorice nekog veznjaka isto 18 godina. Za par godina ce to smanjiti ovdje mitomani,rece da je to pranje i laz i da je otisao za 200k,sva sreca zvanicna stranica Lensa,Paoka itd objavi cijenu transfera,nije to Spsi Rumunija gdje nema ni rijeci o visini transfera.
Svaka čast
Znači nije ni 1.5 mil€ nego 2.5 mil €
A eto dali su i za onog Crnogorca 2 miliona eura.
Nerealno mi to izgleda, ali oni izgleda znaju šta rade.
Prodali su ove sezone za 88 miliona, samo Cityju su uzeli 40 miliona za ovog uzbekistanskog stopera od 20 godina.
Para imaju i očito ih planiraju oploditi.
Što opet ne znaci da su ih olako dali logicno jer imaju ljude zadužene koji misle da ce nešto biti od ovog dvojca.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HZbec, Lavcina, Rule_hz i 51 gost.