Postavio sam na opste,rodio bi se ponovo kad bi osudili nekog sudiju barem na 5 godina zatvora.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Buraz izlizo si se više koliko mi plazaš ispod guzova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 12:31Placko,trebas vise ke.njati svaki dan,pocni da psujes,oslobodi se frustracija. Za pocetak popoj apaurin,opali sta ako ce ti dati neka,upali youtube i pogledaj press Miskovica iz Rijeke,mozda nesto naucis korisno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 feb 2025, 12:27Ti si moj vijerni podguzakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:09
Ovo kenjalo vise dosadilo samom sebi,cmizdri i pljuje svaki dan. Nisi bitan kao i tvoje misljenje,da sam na tvom mjestu ja bi im poceo psovat svaki dan.![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pun si fora ko go.vno vitamina,navrati cesce,fale nam tvoji komentari.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:48Buraz izlizo si se više koliko mi plazaš ispod guzova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 12:31Placko,trebas vise ke.njati svaki dan,pocni da psujes,oslobodi se frustracija. Za pocetak popoj apaurin,opali sta ako ce ti dati neka,upali youtube i pogledaj press Miskovica iz Rijeke,mozda nesto naucis korisno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nažalost al nista se ovdje ne može uraditi . Sve je ovo magla ,naravno da ima kriminala al dok je ovakva politička situacija mi ne možemo pera odbiti Vici .Sve je ovo već ispričano i otrcana tema . Sad da kreneš u neku pravnu borbu da optužuje Vicu ili nekog od sudija vjeruj ne možeš im ništa. Jedina šansa je da polako korak po korak radiš i dobiješ prave ljude u kantonima i da na takav način zavladas savezom. U ovoj emisiji svašta nešto nabacano a ništa konkretno nemaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:47Postavio sam na opste,rodio bi se ponovo kad bi osudili nekog sudiju barem na 5 godina zatvora.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mislim kad se vec sudije hvale vikendicama,fasadama moraju znati da postoji i druga strana batine.bordobijeli je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:12Nažalost al nista se ovdje ne može uraditi . Sve je ovo magla ,naravno da ima kriminala al dok je ovakva politička situacija mi ne možemo pera odbiti Vici .Sve je ovo već ispričano i otrcana tema . Sad da kreneš u neku pravnu borbu da optužuje Vicu ili nekog od sudija vjeruj ne možeš im ništa. Jedina šansa je da polako korak po korak radiš i dobiješ prave ljude u kantonima i da na takav način zavladas savezom. U ovoj emisiji svašta nešto nabacano a ništa konkretno nemaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:47Postavio sam na opste,rodio bi se ponovo kad bi osudili nekog sudiju barem na 5 godina zatvora.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Unistit ce i tebe ne budes li vodio 2 razlike do poluvremena.Bude li 0-0 ili ne do Bog minus za nas ne sumnjam da ce navlaciti na penale a ovi standardno 5-4-1 u odbrani svi iza lopte.Nikad nismo znali probijati kad nam se tako neko brani.Ili zijanimo ili smo na neki majstorluk rijesili(Handzic protiv Radnika,pola istoka popadalo
Ne znam,nisam nesto nahajcan da cemo ih razguliti ni rezultatom ni igrom.Sto prije zabiti i proci bilo kako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
S njima vazda neka patnjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:17Unistit ce i tebe ne budes li vodio 2 razlike do poluvremena.Bude li 0-0 ili ne do Bog minus za nas ne sumnjam da ce navlaciti na penale a ovi standardno 5-4-1 u odbrani svi iza lopte.Nikad nismo znali probijati kad nam se tako neko brani.Ili zijanimo ili smo na neki majstorluk rijesi(Handzic protiv Radnika,pola istoka popadalo)
Ne znam,nisam nesto nahajcan da cemo ih razguliti ni rezultatom ni igrom.Sto prije zabiti i proci bilo kako.
Dokle god se budemo plašili sloge iz fucking doboja nema od nas ništa.
P. S. Na svom stadionu.
P. S. Na svom stadionu.
ISTINA ZA VEDRANA!
- luckystrike
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
razmontirali smo ih u doboju, ko da je celzi dosoboki86 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:20S njima vazda neka patnjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:17Unistit ce i tebe ne budes li vodio 2 razlike do poluvremena.Bude li 0-0 ili ne do Bog minus za nas ne sumnjam da ce navlaciti na penale a ovi standardno 5-4-1 u odbrani svi iza lopte.Nikad nismo znali probijati kad nam se tako neko brani.Ili zijanimo ili smo na neki majstorluk rijesi(Handzic protiv Radnika,pola istoka popadalo)
- luckystrike
- Kontakt:
ko me ovo kopiro?BigZlatan je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:14Paskalev ima 23 godine, bugarski mediji targetiraju ga kao ključnog igrača Lokomotiva. Tržišna vrijednost Paskaleva iznosi 700.000 eura. Ugovor s Lokomotivom istječe mu krajem ove sezone, tako da će Sarajevo vjerovatno platiti određeno obeštećenje Bugarima za ovaj posao.
luckystrike je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:59Na temu Paskaleva, on je u Lokomotivu iz Plovdiva skupio već preko 100 nastupa što je super za svoje 23 godine. Procjenjena vrijednost 700k €. Bugarski mediji ga označavaju kao 'jednog od ključnih igrača Lokomotiva'. Ima važeći ugovor do kraja sezone pa vjerujem da dolazi uz određeno obeštećenje koje ne bi trebalo biti veliko.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Mislim Faktorluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:42ko me ovo kopiro?BigZlatan je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:14Paskalev ima 23 godine, bugarski mediji targetiraju ga kao ključnog igrača Lokomotiva. Tržišna vrijednost Paskaleva iznosi 700.000 eura. Ugovor s Lokomotivom istječe mu krajem ove sezone, tako da će Sarajevo vjerovatno platiti određeno obeštećenje Bugarima za ovaj posao.![]()
luckystrike je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:59Na temu Paskaleva, on je u Lokomotivu iz Plovdiva skupio već preko 100 nastupa što je super za svoje 23 godine. Procjenjena vrijednost 700k €. Bugarski mediji ga označavaju kao 'jednog od ključnih igrača Lokomotiva'. Ima važeći ugovor do kraja sezone pa vjerujem da dolazi uz određeno obeštećenje koje ne bi trebalo biti veliko.
- luckystrike
- Kontakt:
Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže 
On sutra potpisuje, ne znam iskreno o kakvom se napadaču radi...luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()
Kako smo od Koljica i Prevljaka dosli do Butica, pa bolje onda neka Turkes bude prvi spic.
Istrazili bi mi da ovaj Zukan nije shebao transfermarktluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ako je to ovaj momak sto je igrao u Italiji cini se ko dobar korpulentan napadac , ali nije igrao previse u zadnje vrijeme , mada sigurno da ima ono nešto
.. Uglvanom zivi bili pa vidjeli
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”