BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:38
pitara je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:34
BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 13:15
sad ozbiljno
meni je pomalo iritantno ovo sto se desava u zadnjih nekoliko prelaznih rokova
povezujemo se i provlace se imena koja su top za nase lige traje duzi period i na kraju dodje neko koji je tri levela ispod
koliko god zvucalo nerealno covjek se ponada i na kraju htio il ne htio razocaras se
nisam zadovoljan ovim sto sam mogao vidjeti na terenu na pripremama i transferima ovaj rok
naravno da to ne treba da znaci nista jer je teren jedino mjerilo i sud
da pozelim srecu Nidalu i da dogura i dalje od Lensa
nemam vala dobar osjecaj nesto za nastavak
nek nas sreca prati
Meni je vala draže ovako a ne neki panick buy na kraju čisto da se dovede nešto, naravno osim ako si deficitaran na toj poziciji.
Nek se pregovara sa Prevljakom, Koljićem, Barišićem i sličnim ako već ne možeš da dovedeš takav kalibar, bolje ne dovoditi ništa, nego daj šta daš pa dovedeš Cmiljanića zadnji dan.
Ovih polovnjaka se nakamari i ništa ne dobiješ.
Od Matanovića, Julardžija i sličnih me glava boli, ako ne može ništa kvalitetnije daj nekog od juniora, ne može biti puno gori od takvih al se bar nadaš da će napredovati od ovih nemaš ništa.
ocisceno je fino
imamo trenera kojem se treba ispuniti sto trazi
kad smo mogli proslim koji nisu ni blizu njega onda njemu moramo
Ma slažem se, samo mislim da je Zekić takav tip trenera da se baš ne igra se reputacijom, i ako traži nekog "svog" igrača da baš traži da je kvalitetan.
Za njim i preko njega su ipak došli Pavičić i Lulić, a Rožman je sa sobom doveo Matanovića, Julardžiju i Ðuričkovića, realno igrače za koje je Sarajevo premija i koji na prvu pristaju da dođu.
Mislim i da je razlog ovog slabog dovođenja igrača upravo to što se traže igrači koji bi mogli odgovoriti na to što Zekić traži