Suti ba ima da nam skupim pare za BG-alegenda reala je napisao/la:Ma šta vam je ovaj depozit ,samo služi da potrošiš ,i sve što dobiješ vratiš i tako ukrug ,mali ne seri kako duplanje nema od tog ništa ,igram ja svaki dan po 3-4 sigurice da se nabere ,ali nema šanse uvijek nešta padneš ,sad sam dobio i neću ništa za 5-6 dana
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
posteno od tebe prema njemu da ga naucis jednu lekcijuCitizen-X je napisao/la:o tome pricam - al evo ja cu FKS-u napravit akaunt nabacit sutra 5-7 eura pa nek radi sta hoce - mogu halalit i ako zijani i ako poplasi tu pinku - jedino mu je zaebancija malo drugaciji raspored i jezici na bookmakeru te najmanji ulog od 1 eura al nije komplikovano toliko pa bumo videli.Interista je napisao/la:moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle....

Evo za veceras......
Ovako cu svaki put stavljat....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
mali je dobricak - nije pakšu i nije opterecen idiotizmima barem dok sam ga pratio na ovom podforumu - ostale ne pratim - samo odem da se zaj ebavam - pa cemo da vidimo. sutra cu mu dat kredencijale i nesto kesa pa nek se okusa.Interista je napisao/la:posteno od tebe prema njemu da ga naucis jednu lekcijuCitizen-X je napisao/la:o tome pricam - al evo ja cu FKS-u napravit akaunt nabacit sutra 5-7 eura pa nek radi sta hoce - mogu halalit i ako zijani i ako poplasi tu pinku - jedino mu je zaebancija malo drugaciji raspored i jezici na bookmakeru te najmanji ulog od 1 eura al nije komplikovano toliko pa bumo videli.Interista je napisao/la:moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/
- legenda reala
- Kontakt:
a ko mi garantuje i da ću pogoditi ovu kvotu dvaInterista je napisao/la:evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/
hoćemo koju razbaciti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne mogu sad majke mi ode spavati...legenda reala je napisao/la:a ko mi garantuje i da ću pogoditi ovu kvotu dvaInterista je napisao/la:evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/![]()
hoćemo koju razbaciti
Ma druze ne mozes biti siguran nikako da mozes . Evo ja sam uplatio cenera prije 4 dana , nisam isao na posao syebao nesto prsta tamo vamo i citav dan za racunarom provedem , znace ne znam da li je bila ijedna utakmica da je ja nisam odigrao i naguram na 47 maraka , tako nesto mislim , sve listici ulog marka dobitak 5-6 , nije bilo ukupnog koeficijenta na listicu veceg od 10 , sutradan spao na 5 maraka pa opet skocio na 30 i nesto , sad imam nulu okruglo , sve fol sigurice neke . Uvijek se nadje neki usr.ani par da ti syebe tiket . Rijetko na kojem tiketu sam pao na 2-3 para , vecinom 1 , a odigrao sam 20 do 30 listica za ova 3-4 dana. Pogledaj danas samo sigurice : PSV , Marsej , Dolgpotov ,Dundee , Corinthians , Zeljo itd. Moras biti bas sretan da izbjegnes ove kikseve , Sinoc me Valladolid 1.15 kvota obori na dva listica , onda dro.lja Kuznetsova 1.20 na dva listica . Ipak je kladionica igra na srecu , ima malo tu znanja ali 90% je srecaadis.p je napisao/la:Moze se ba skupit....samo treba strpljena....Citizen-X je napisao/la:hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mipa da vidim hoces li skupit lovu
Evo ja cu od sutra ko fol pocet sa uplatom od 10KM i do subote cu imat najmanje 20-30KM.....
Aj jesam poceo ke.njat sta je ovo ovoliko
Hahahahah.....upravu si za te "sigurice", al moze se nesto drugo odigrat...ne mora to bit 1 x 2.....odigras na golove z1x, onda imas broj golova u 1. pol.(-0,5+), normala odigras preko, kvote se krecu 1,37-1,38, imas od 2-4 gola, doduse to i nije bas pouzdano, al et.....ima ovih igara, moze se ubost.....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Sanchez_8 je napisao/la:
Aj jesam poceo ke.njat sta je ovo ovoliko
FORZA MARŠAL !!!
Ja sam danas bio ubjedjen Aston Villa - Newcastle oba daju kontam ovi na svom igraju , gosti proslu extra odigrali razgulili Wolwes 4-1 bi ce golova ovo ono stavim na dva tiketa to , a na treci 3+ i sam vidis da sam ubo ko prstom u go.vno .adis.p je napisao/la:Hahahahah.....upravu si za te "sigurice", al moze se nesto drugo odigrat...ne mora to bit 1 x 2.....odigras na golove z1x, onda imas broj golova u 1. pol.(-0,5+), normala odigras preko, kvote se krecu 1,37-1,38, imas od 2-4 gola, doduse to i nije bas pouzdano, al et.....ima ovih igara, moze se ubost.....
Ali opet nije nemoguce igrati strpljivo ko moze mozda i uzme neku kintu , ali ne k'o ja prvi dan uzeo 30-40 mambi onda se zaletio sivonja . Krenem iz dnevnog do wc-a pripisa mi se i prolazim kraj sobe gdje mi je racunar kontam odo bacit jedan tiket mozda sta bude , krenem ispred kuce da pijem kafu ma reko odo baciti kakvu siguricu , sad da mi vidis racun crveni se k'o majmunova gu.zica sve padovi
Sad se hladim pa opet ali umjereno i polako
Ma ne moze kladionici niko stat u kraj, kakvi bakraci kakvi hasekovi stupovi haha

C.Paul 0 poena
Randolph 14, ali ne igra u zadnjoj č. uopšte
samo se meni može desiti da ekipa nabije 30 razlike i igra sa rezervama 4/4,a glavni igrač hladi muda
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Split CO- Cibona 1 2.40![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Prošo
Indian-New York preko 109 poena (1pol)
čekam
Lakers-Oklahoma preko 94
Golden State-Sacramento preko 108
kakve su mi šanse
čekam
Lakers-Oklahoma preko 94
kakve su mi šanse
Trebalo bi proci , sigurniji sam u Golden State - Sacramentolegenda reala je napisao/la:Prošo
čekam
Lakers-Oklahoma preko 94
kakve su mi šanse

Znaci uz malo srece za 2-3 dana sam mogao navuci 150-200 maraka na racun a ovako pozitivna nula
Makar me ovo izvuce da imam sta igrati za sutra, nakon katastrofalnog dana!Dejo je napisao/la:Pare ti idu na racun, ti mozes podici pare kada hoces i koliko hoces..Emirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Ja za vcs kontam u singleu da zveknem La Lakers - Oklaholma vise od 95 koseva u prvom poluvremenu
A i na drugom listicu cekam za neku sicu Westrbrooka i Gasola over, nakon prvog poluvremena Gasol je dao 18 a granica je 19 a Westrbook je dao 18 a granica je 22.. Valjda za 24 minute u drugom poluvremenu Gasol moze zabiti 1 kos
Sto se tice sutrasnjeg dana, vidio sam da ima strasan izbor tenisa, pa valjda ce biti sta, ionako uvijek prije dobijem radnim danom nego vikendom
-
Dzeko_klupa
- Kontakt:
dze ste gelipteri, imal sta sigurno za danas?
Čelik će želji-selji da vedri i oblači narednih dana !!!
Jesi kura*e sreće ne možeš ni 3 KM dobitadis.p je napisao/la:
Evo za veceras......![]()
![]()
![]()
Ovako cu svaki put stavljat....![]()
pa da vidim....
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.