Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

adis.p
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la adis.p » 11 apr 2011, 00:26

Citizen-X je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi ;)
hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KM 8-) pa da vidim hoces li skupit lovu 8-)
Moze se ba skupit....samo treba strpljena....

Evo ja cu od sutra ko fol pocet sa uplatom od 10KM i do subote cu imat najmanje 20-30KM.....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 apr 2011, 00:27

evo ja nudim 10 maraka i otvoren nov akaunt pa da vidimo ima li heroja da to umnoze 70:30 dijelom

uslovi - da znam da je sve na fer osnovi - 10 dajem na raspolaganje pa da vidimo :) 8-)

sve dogovore na PP - fer korektno nema usranih dojava i nadybavanja 8-) 8-)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Emirrr
Kontakt:

Post Postao/la Emirrr » 11 apr 2011, 00:31

Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici :P :P :P :P
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 apr 2011, 00:31

Emirrr je napisao/la:Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici :P :P :P :P
zato i govorim - jbg sve tako lako izgleda pa i meni al nije to bas tako

Emirrr
Kontakt:

Post Postao/la Emirrr » 11 apr 2011, 00:34

Citizen-X je napisao/la:
Emirrr je napisao/la:Ama da se moze skupiti svi bi mi skupili ba, nemozes ninasta odigrati da kazes da si siguran ova prolazi 1,05 kvota padas, a kada ides da pogodis onu kvotu od 3.20 onda ofulas ono bas domacinski, tako da jedino moras biti veliki baxuz da bi skinuo nesta na ovoj kladionici :P :P :P :P
zato i govorim - jbg sve tako lako izgleda pa i meni al nije to bas tako
Pa da kada pogledas onu jednu dnevnu ponudu i skontas da nisi mogao da nadjes 5 parova da prodjes, onda ti bas nista nije jasno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: od 1000 ponudjenih nemozes da izaberes 4-5 prolaznih, jbg onda nea se kud dalje :( :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 apr 2011, 00:36

moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle.... ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2011, 00:38

Ma šta vam je ovaj depozit ,samo služi da potrošiš ,i sve što dobiješ vratiš i tako ukrug ,mali ne seri kako duplanje nema od tog ništa ,igram ja svaki dan po 3-4 sigurice da se nabere ,ali nema šanse uvijek nešta padneš ,sad sam dobio i neću ništa za 5-6 dana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 apr 2011, 00:38

Interista je napisao/la:moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle.... ;)
o tome pricam - al evo ja cu FKS-u napravit akaunt nabacit sutra 5-7 eura pa nek radi sta hoce - mogu halalit i ako zijani i ako poplasi tu pinku - jedino mu je zaebancija malo drugaciji raspored i jezici na bookmakeru te najmanji ulog od 1 eura al nije komplikovano toliko pa bumo videli.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 apr 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 apr 2011, 00:39

legenda reala je napisao/la:Ma šta vam je ovaj depozit ,samo služi da potrošiš ,i sve što dobiješ vratiš i tako ukrug ,mali ne seri kako duplanje nema od tog ništa ,igram ja svaki dan po 3-4 sigurice da se nabere ,ali nema šanse uvijek nešta padneš ,sad sam dobio i neću ništa za 5-6 dana
Suti ba ima da nam skupim pare za BG-a 8-)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 apr 2011, 00:40

Citizen-X je napisao/la:
Interista je napisao/la:moze se skupiti sa 10 km ali malo sutra nije to tako lako kako neki misle.... ;)
o tome pricam - al evo ja cu FKS-u napravit akaunt nabacit sutra 5-7 eura pa nek radi sta hoce - mogu halalit i ako zijani i ako poplasi tu pinku - jedino mu je zaebancija malo drugaciji raspored i jezici na bookmakeru te najmanji ulog od 1 eura al nije komplikovano toliko pa bumo videli.
posteno od tebe prema njemu da ga naucis jednu lekciju ;)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 11 apr 2011, 00:44

slika
Evo za veceras...... ;) ;) ;)

Ovako cu svaki put stavljat.... ;) ;) pa da vidim....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 apr 2011, 00:44

Interista je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
posteno od tebe prema njemu da ga naucis jednu lekciju ;)
mali je dobricak - nije pakšu i nije opterecen idiotizmima barem dok sam ga pratio na ovom podforumu - ostale ne pratim - samo odem da se zaj ebavam - pa cemo da vidimo. sutra cu mu dat kredencijale i nesto kesa pa nek se okusa.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 apr 2011, 00:49

evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2011, 00:55

Interista je napisao/la:evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/
a ko mi garantuje i da ću pogoditi ovu kvotu dva :lol:
hoćemo koju razbaciti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 apr 2011, 00:58

legenda reala je napisao/la:
Interista je napisao/la:evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/
a ko mi garantuje i da ću pogoditi ovu kvotu dva :lol:
hoćemo koju razbaciti ;)
ne mogu sad majke mi ode spavati...

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 11 apr 2011, 01:04

adis.p je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi ;)
hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KM 8-) pa da vidim hoces li skupit lovu 8-)
Moze se ba skupit....samo treba strpljena....

Evo ja cu od sutra ko fol pocet sa uplatom od 10KM i do subote cu imat najmanje 20-30KM.....
Ma druze ne mozes biti siguran nikako da mozes . Evo ja sam uplatio cenera prije 4 dana , nisam isao na posao syebao nesto prsta tamo vamo i citav dan za racunarom provedem , znace ne znam da li je bila ijedna utakmica da je ja nisam odigrao i naguram na 47 maraka , tako nesto mislim , sve listici ulog marka dobitak 5-6 , nije bilo ukupnog koeficijenta na listicu veceg od 10 , sutradan spao na 5 maraka pa opet skocio na 30 i nesto , sad imam nulu okruglo , sve fol sigurice neke . Uvijek se nadje neki usr.ani par da ti syebe tiket . Rijetko na kojem tiketu sam pao na 2-3 para , vecinom 1 , a odigrao sam 20 do 30 listica za ova 3-4 dana. Pogledaj danas samo sigurice : PSV , Marsej , Dolgpotov ,Dundee , Corinthians , Zeljo itd. Moras biti bas sretan da izbjegnes ove kikseve , Sinoc me Valladolid 1.15 kvota obori na dva listica , onda dro.lja Kuznetsova 1.20 na dva listica . Ipak je kladionica igra na srecu , ima malo tu znanja ali 90% je sreca ;)

Aj jesam poceo ke.njat sta je ovo ovoliko :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 11 apr 2011, 01:08

Hahahahah.....upravu si za te "sigurice", al moze se nesto drugo odigrat...ne mora to bit 1 x 2.....odigras na golove z1x, onda imas broj golova u 1. pol.(-0,5+), normala odigras preko, kvote se krecu 1,37-1,38, imas od 2-4 gola, doduse to i nije bas pouzdano, al et.....ima ovih igara, moze se ubost.....;)
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 11 apr 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 apr 2011, 01:09

Sanchez_8 je napisao/la:
Aj jesam poceo ke.njat sta je ovo ovoliko :mrgreen:
:lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 11 apr 2011, 01:17

adis.p je napisao/la:Hahahahah.....upravu si za te "sigurice", al moze se nesto drugo odigrat...ne mora to bit 1 x 2.....odigras na golove z1x, onda imas broj golova u 1. pol.(-0,5+), normala odigras preko, kvote se krecu 1,37-1,38, imas od 2-4 gola, doduse to i nije bas pouzdano, al et.....ima ovih igara, moze se ubost.....;)
Ja sam danas bio ubjedjen Aston Villa - Newcastle oba daju kontam ovi na svom igraju , gosti proslu extra odigrali razgulili Wolwes 4-1 bi ce golova ovo ono stavim na dva tiketa to , a na treci 3+ i sam vidis da sam ubo ko prstom u go.vno .

Ali opet nije nemoguce igrati strpljivo ko moze mozda i uzme neku kintu , ali ne k'o ja prvi dan uzeo 30-40 mambi onda se zaletio sivonja . Krenem iz dnevnog do wc-a pripisa mi se i prolazim kraj sobe gdje mi je racunar kontam odo bacit jedan tiket mozda sta bude , krenem ispred kuce da pijem kafu ma reko odo baciti kakvu siguricu , sad da mi vidis racun crveni se k'o majmunova gu.zica sve padovi :) :mrgreen:

Sad se hladim pa opet ali umjereno i polako :D

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 11 apr 2011, 01:19

Ma ne moze kladionici niko stat u kraj, kakvi bakraci kakvi hasekovi stupovi haha

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.