https://www.fmscout.com/a-fm24-to-fm25-dlc.html
Ne znam moze li ti ovo pomoci

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Pa jedina opcija je to, neki database.DamirT je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:55https://www.fmscout.com/a-fm24-to-fm25-dlc.html
Ne znam moze li ti ovo pomoci![]()
Jel ovo najsvježiji update za našu ligu ili ima još nešto, nisam igrao našu ligu ne pamtim, a poželio neštotutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 23:07https://www.mediafire.com/file/0hwr2aoq ... e.fmf/file
Generalno naša liga je laka za igrat, ja sam sa klubom iz prve federalne ušao u PL u drugoj sezoni i odmah je osvojio i plasirao se u Konferencijsku ligu gdje sam sa dvije pobjede prošao u play-off . Samo da su napravljene finasije malo bolje još lakše bi se i u Europi dalo igrat .
Respekt, vidi se da si dobar menadžer, pravo fm-ovsko iskustvoMrAmarOsim je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:29Krenuh igrati bez ikakvih dodataka za grbove, stadione i dresove u jednom internet klubu, međutim neki im je moderan sistem gdje ne dozvoljavaju skidanje bilo čega osim igrica sa zvaničnih sajtova. Odem nekad nedjeljom kad imam slobodno nekoliko sati, te subotom, imaju neku zavrzlamu da rade do 2 navečer, pa mi dobro dođe da nekad i subotom odem umjesto u kafanu.
Što se FMa tiče, krenuh u Poljsku, Wislu Plock, jer sam je na sokeru 19 karijeri uzeo zbog Štile![]()
Sve u svemu, iznenađen sam koliko je Poljska dobra za neki duži sejv. Liga koja je u top 20 u Evropi, fine finansije klubovi steknu samo kroz ligu, a zbog toga što su i reputacijom u top 20, za fine se pare igrači prodaju. Međutim zbog činjenice da su, barem na FMu, ekipe iz Poljske u Evropi loše, iz meni nepoznatih razloga. Samim tim igrajući sa ekipom iz Ekstraklase, na neki čudan način zapravo se i build your nation, jer si zaista u većini slučajeva usamljen u razvoju svoje lige.
Moj klub je doduše drugoligaš, sa ispodprosječnim omladinskim pogonom, u smislu regena, dok u startu imaš nekih 3-4 jako dobra omladinca, koja su meni činili okosnicu ekipe naredne dvije-tri godine. Iapodprosječni su i trening kampom, i generalno reputacija, što ti znači mnogo kada želiš unaprijediti ove stavke, youth recruitment, junior coaching, training and youth camps. Za nekih 5 odigranih sezona sam uspio unaprijediti to sve na good nivo, iznad ostaju samo excellent, superb i state of art ako se ne varam, tako da bi trebalo biti gotovo kroz nekoliko sezona. Prvu sezonu sam lagano osvojio 2 ligu, zatim odmah i Ekstraklasu dvaputa, jednom superkup, a na kraju 4. sezone sam završio 3. Zimska pojačanja su mi došla kasno, izgubio sam 2 vrlo lake utakmice u LP, te se nisam plasirao u Playoff za osminu finala. Dolazi patnja u proljetnoj polusezoni, te se prednost koju sam bio stekao nad Legijom i Rakowom jednostavno istopila. Eh onda dolazi 5 sezona, te poduhvat kojem se nisam nikako nadao. Trustruka kruna![]()
Osvajanje konferencije protiv Valensije u finalu 1:0, golom u 120oj minuti, kad sam skočio od sreće, ona dječurlija u klubu se sva isprepadala. Osim toga osvojena liga te na kraju osvojen još jedan superkup. Sad sam započeo 6. sezonu, ušao sam ponovo u LP, preko Sutjeske, zatim finskog KuPsa, te na kraju Šahtara, sve laganim rezultatima. Pozitivno je što je Legija stabilna također u Europi, a osim njih ekipe koje upadnu većinom ispadnu u 3. ili 4. pretkolu.
Najveće iznenađenje ubjedljivo je Lech, od početka do sada nisu čak ni jednom osvojili ili kup, ili završili 3. ili 4. da igraju u Euro takmičenjima.
Što se tiče daljih ciljeva, trenutno sam 63 ekipa Europe, cilj će biti ući u top 50, možda top 30, ako se uspije u narednih 3-4 sezone, pokušati osvojiti Europa Ligu iduće sezone, tako što ću kroz kvalifikacije za LP namjerno ispasti, te dogurati u LP koliko je moguće. Imao sam za cilj i osvojiti najviše liga Poljske, međutim Legija ih 18, te sam samo odustao od tog poduhvata. Sutra bih trebao ići igrati malo pa vam slikati nekih stvarčica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.