Football Manager 2024

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

DamirT
Kontakt:

Re: Football Manager 2024

Post Postao/la DamirT » 21 okt 2024, 10:55

xinxee je napisao/la:
21 okt 2024, 10:06
Znal ko hocel bit kakav transfer update uskoro :D
https://www.fmscout.com/a-fm24-to-fm25-dlc.html

Ne znam moze li ti ovo pomoci :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 okt 2024, 19:27

DamirT je napisao/la:
21 okt 2024, 10:55
xinxee je napisao/la:
https://www.fmscout.com/a-fm24-to-fm25-dlc.html

Ne znam moze li ti ovo pomoci :mrgreen:
Pa jedina opcija je to, neki database.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 okt 2024, 12:31

Pa update Taj gore ili od pr0 ili sortitoutsi i slicno je super stvar, jedino ko uzme ekipu u europi mora jednu sezonu starig sistema odigrati :mrgreen:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 24 okt 2024, 19:02

Jel ovo najsvježiji update za našu ligu ili ima još nešto, nisam igrao našu ligu ne pamtim, a poželio nešto

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 26 okt 2024, 22:27

slika

Dobro jel realno ovo, tj. jesu li baš precijenjeni naši klubovi ili šta ? Prva sezona, treće kolo kvalifikacija za konferenciju

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 jan 2025, 23:09

Ima izgleda neka nova ekipa s FMBOSNIA, aktivirali novu Web Stranicu
fmbosnia.com
. Imate sve BH Lige, stadione, BH LIGU 2025/2026 s 10 klubova i svim pravilima, neki nasi mladi igraci koji nisu tu u pravoj verziji fm-a.

Zapocet cu sejv s opstinskom ligom Prijedor. Pa vam javim misljenje

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 17 jan 2025, 09:32

xinxee je napisao/la:
Imaš na fmbosnia . com sve lige BH do opštinskih liga frajer napravio , a na fm scout imaš sve relevantne update sa transferima igrača.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 17 jan 2025, 22:04

Mozeli se igrati nasa liga (nakon zavrsetka tekuce) kada se ubaci naknadno u editor sa postojecim save-om (nije bilo nase lige), ili moram potpuno novi save poceti?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 01 feb 2025, 21:28

novi sejv

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 07 feb 2025, 08:46

Kakvi cirkusanti :tokralju:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 feb 2025, 08:48

Hahahahahahaahhahaga. Cim su to odgadjali, bilo je osudjeno na propast. :bow:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 07 feb 2025, 08:50

DamirT je napisao/la:
07 feb 2025, 08:48
Hahahahahahaahhahaga. Cim su to odgadjali, bilo je osudjeno na propast. :bow:
glupost mi je što su uopšte najavili release za mart, jer ko je lud da kupuje igru nakon par mjeseci opet, ali sam skeptičan i po pitanju 26-ice, na šta će ličiti

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 feb 2025, 09:04

Neće 26ica sigurno ni biti za par mjeseci. Bilo je nekih primjera u prošlosti koji su imali sličnu situaciju da su zbog doradjivanja pomjerili datum i onda se to "ujednacilo" tako što su u budućnosti pomjerili i naredne igrice da izlaze u tom periodu. Ehh sad, za fm je specifično što nekako izlazak u martu ili aprilu bi značilo da izlaziš na pola sezone.
Obzirom koliko su oni spori i koliko im vremena treba za doradjivanja, moja prognoza je da ćemo fm26 dobiti u drugoj polovici 2026.godine i da će onda imati poslije toga taj redovni ciklus od godinu dana i tjt. Da nisu igra na koju mnogo utječe transfer period, to bi već bio redovan ciklus u martu, ovako će vjerovatno pomjeriti za drugi dio 2026g i tjt
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 07 feb 2025, 09:13

Druga polovica 2026. jedino ako podrazumijevaš oktobar pa dalje, jer da izađe prije nema smisla, a ja kontam da bi moglo u decembru ove godine

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 18 feb 2025, 00:14

Novi sejv: Nk Sloga Bos.Otoka (2.Liga FBIH Zapad) - Fmbosnia.com Editor Data za BH Ligu.

slika

1. sezona :
Klub ima amaterski status i dva dobra igraca odmah u startu: Vejinovica i Fajica. Ostatak ekipe sam skupio od amatera koji su htjeli igrati i od regena od 15/16 god, nadje se i poneki žnj igrač bez kluba ali s užasnim ocjenama :oops: .

Glavni konkurenti: Jedinstvo (koji imaju daleko najjacu ekipu) i Nk Vitez.

Tabela poslije prve sezone:

slika

U zadnjem kolu izgubimo i mi i Jedinstvo :mrgreen: . Slijedi remont ekipe. Fajic 56 golova :thumbup:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 26 feb 2025, 10:21

Druga sezona, iako neizvjesna do kraja, mnogo interesantnija. Lakse je osvojit prvu federalnu ligu nego drugu.
Ostali smo bez Fajica (retired), popunili roster pozajmicama:

slika

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 27 feb 2025, 07:36

xinxee je napisao/la:
26 feb 2025, 10:21
Druga sezona, iako neizvjesna do kraja, mnogo interesantnija. Lakse je osvojit prvu federalnu ligu nego drugu.
Ostali smo bez Fajica (retired), popunili roster pozajmicama:

slika
Generalno naša liga je laka za igrat, ja sam sa klubom iz prve federalne ušao u PL u drugoj sezoni i odmah je osvojio i plasirao se u Konferencijsku ligu gdje sam sa dvije pobjede prošao u play-off . Samo da su napravljene finasije malo bolje još lakše bi se i u Europi dalo igrat .

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 08 mar 2025, 21:29

Krenuh igrati bez ikakvih dodataka za grbove, stadione i dresove u jednom internet klubu, međutim neki im je moderan sistem gdje ne dozvoljavaju skidanje bilo čega osim igrica sa zvaničnih sajtova. Odem nekad nedjeljom kad imam slobodno nekoliko sati, te subotom, imaju neku zavrzlamu da rade do 2 navečer, pa mi dobro dođe da nekad i subotom odem umjesto u kafanu :urnebes: .
Što se FMa tiče, krenuh u Poljsku, Wislu Plock, jer sam je na sokeru 19 karijeri uzeo zbog Štile :mrgreen:
Sve u svemu, iznenađen sam koliko je Poljska dobra za neki duži sejv. Liga koja je u top 20 u Evropi, fine finansije klubovi steknu samo kroz ligu, a zbog toga što su i reputacijom u top 20, za fine se pare igrači prodaju. Međutim zbog činjenice da su, barem na FMu, ekipe iz Poljske u Evropi loše, iz meni nepoznatih razloga. Samim tim igrajući sa ekipom iz Ekstraklase, na neki čudan način zapravo se i build your nation, jer si zaista u većini slučajeva usamljen u razvoju svoje lige.
Moj klub je doduše drugoligaš, sa ispodprosječnim omladinskim pogonom, u smislu regena, dok u startu imaš nekih 3-4 jako dobra omladinca, koja su meni činili okosnicu ekipe naredne dvije-tri godine. Iapodprosječni su i trening kampom, i generalno reputacija, što ti znači mnogo kada želiš unaprijediti ove stavke, youth recruitment, junior coaching, training and youth camps. Za nekih 5 odigranih sezona sam uspio unaprijediti to sve na good nivo, iznad ostaju samo excellent, superb i state of art ako se ne varam, tako da bi trebalo biti gotovo kroz nekoliko sezona. Prvu sezonu sam lagano osvojio 2 ligu, zatim odmah i Ekstraklasu dvaputa, jednom superkup, a na kraju 4. sezone sam završio 3. Zimska pojačanja su mi došla kasno, izgubio sam 2 vrlo lake utakmice u LP, te se nisam plasirao u Playoff za osminu finala. Dolazi patnja u proljetnoj polusezoni, te se prednost koju sam bio stekao nad Legijom i Rakowom jednostavno istopila. Eh onda dolazi 5 sezona, te poduhvat kojem se nisam nikako nadao. Trustruka kruna :bow:
Osvajanje konferencije protiv Valensije u finalu 1:0, golom u 120oj minuti, kad sam skočio od sreće, ona dječurlija u klubu se sva isprepadala. Osim toga osvojena liga te na kraju osvojen još jedan superkup. Sad sam započeo 6. sezonu, ušao sam ponovo u LP, preko Sutjeske, zatim finskog KuPsa, te na kraju Šahtara, sve laganim rezultatima. Pozitivno je što je Legija stabilna također u Europi, a osim njih ekipe koje upadnu većinom ispadnu u 3. ili 4. pretkolu.
Najveće iznenađenje ubjedljivo je Lech, od početka do sada nisu čak ni jednom osvojili ili kup, ili završili 3. ili 4. da igraju u Euro takmičenjima.
Što se tiče daljih ciljeva, trenutno sam 63 ekipa Europe, cilj će biti ući u top 50, možda top 30, ako se uspije u narednih 3-4 sezone, pokušati osvojiti Europa Ligu iduće sezone, tako što ću kroz kvalifikacije za LP namjerno ispasti, te dogurati u LP koliko je moguće. Imao sam za cilj i osvojiti najviše liga Poljske, međutim Legija ih 18 :wtf: , te sam samo odustao od tog poduhvata. Sutra bih trebao ići igrati malo pa vam slikati nekih stvarčica.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 21 mar 2025, 22:59

MrAmarOsim je napisao/la:
08 mar 2025, 21:29
Krenuh igrati bez ikakvih dodataka za grbove, stadione i dresove u jednom internet klubu, međutim neki im je moderan sistem gdje ne dozvoljavaju skidanje bilo čega osim igrica sa zvaničnih sajtova. Odem nekad nedjeljom kad imam slobodno nekoliko sati, te subotom, imaju neku zavrzlamu da rade do 2 navečer, pa mi dobro dođe da nekad i subotom odem umjesto u kafanu :urnebes: .
Što se FMa tiče, krenuh u Poljsku, Wislu Plock, jer sam je na sokeru 19 karijeri uzeo zbog Štile :mrgreen:
Sve u svemu, iznenađen sam koliko je Poljska dobra za neki duži sejv. Liga koja je u top 20 u Evropi, fine finansije klubovi steknu samo kroz ligu, a zbog toga što su i reputacijom u top 20, za fine se pare igrači prodaju. Međutim zbog činjenice da su, barem na FMu, ekipe iz Poljske u Evropi loše, iz meni nepoznatih razloga. Samim tim igrajući sa ekipom iz Ekstraklase, na neki čudan način zapravo se i build your nation, jer si zaista u većini slučajeva usamljen u razvoju svoje lige.
Moj klub je doduše drugoligaš, sa ispodprosječnim omladinskim pogonom, u smislu regena, dok u startu imaš nekih 3-4 jako dobra omladinca, koja su meni činili okosnicu ekipe naredne dvije-tri godine. Iapodprosječni su i trening kampom, i generalno reputacija, što ti znači mnogo kada želiš unaprijediti ove stavke, youth recruitment, junior coaching, training and youth camps. Za nekih 5 odigranih sezona sam uspio unaprijediti to sve na good nivo, iznad ostaju samo excellent, superb i state of art ako se ne varam, tako da bi trebalo biti gotovo kroz nekoliko sezona. Prvu sezonu sam lagano osvojio 2 ligu, zatim odmah i Ekstraklasu dvaputa, jednom superkup, a na kraju 4. sezone sam završio 3. Zimska pojačanja su mi došla kasno, izgubio sam 2 vrlo lake utakmice u LP, te se nisam plasirao u Playoff za osminu finala. Dolazi patnja u proljetnoj polusezoni, te se prednost koju sam bio stekao nad Legijom i Rakowom jednostavno istopila. Eh onda dolazi 5 sezona, te poduhvat kojem se nisam nikako nadao. Trustruka kruna :bow:
Osvajanje konferencije protiv Valensije u finalu 1:0, golom u 120oj minuti, kad sam skočio od sreće, ona dječurlija u klubu se sva isprepadala. Osim toga osvojena liga te na kraju osvojen još jedan superkup. Sad sam započeo 6. sezonu, ušao sam ponovo u LP, preko Sutjeske, zatim finskog KuPsa, te na kraju Šahtara, sve laganim rezultatima. Pozitivno je što je Legija stabilna također u Europi, a osim njih ekipe koje upadnu većinom ispadnu u 3. ili 4. pretkolu.
Najveće iznenađenje ubjedljivo je Lech, od početka do sada nisu čak ni jednom osvojili ili kup, ili završili 3. ili 4. da igraju u Euro takmičenjima.
Što se tiče daljih ciljeva, trenutno sam 63 ekipa Europe, cilj će biti ući u top 50, možda top 30, ako se uspije u narednih 3-4 sezone, pokušati osvojiti Europa Ligu iduće sezone, tako što ću kroz kvalifikacije za LP namjerno ispasti, te dogurati u LP koliko je moguće. Imao sam za cilj i osvojiti najviše liga Poljske, međutim Legija ih 18 :wtf: , te sam samo odustao od tog poduhvata. Sutra bih trebao ići igrati malo pa vam slikati nekih stvarčica.
Respekt, vidi se da si dobar menadžer, pravo fm-ovsko iskustvo :salut: :mrgreen:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 17 apr 2025, 21:46

https://fmtweak.com/match-engines/

Odlican match engine mod. Posjed i niski blokovi su igrivi, a ima tu i nekih novih animacija. Trajekcija lopte isto primjetno bolja. Mada ima onaj msm i korejski match engine koji je isto tako dobar iako nisam testirao.
Nadam se samo da ce SI izbaciti bar neki update po zavrsetku regularne sezone u stvarnosti. Bukv sve i jedan ovaj community update je smece.
Unico amore sei!
❤️🖤

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.