FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

relativizam
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la relativizam » 07 feb 2025, 09:35

obrijanopile je napisao/la:
07 feb 2025, 07:02
mosarajvosa83 je napisao/la:
07 feb 2025, 01:40
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 feb 2025, 00:16

Do titule ces jako tesko.Sve da smo 200% bolji od konkurenata(a nismo uopste bolji)oni ako ti ne daju da osvojis neces osvojiti.Za kup se vec nadam,ako tu rano ispadnemo bit cu razocaran u sezonu.Obecat fine premije Igmanu nek ginu sutra.

Promjene ti nista ne donose.Ne treba nam vise #newera i jovo nanovo.Ekipa se treba graditi i nadopunjavati,3-4 dolaska i 3-4 odlaska kao ovaj rok,sljedeci 2-3 i to je pravi put.10 in 10 out je gubljenje vremena.
Sto se trenera tice Zekic mora ostati ovdje i narednu sezonu,sta god bude ovu.Boljeg trenera i veceg gospodina neces nikad dovesti.Mirvic 3.5 godine tu a kroz klub prosli Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman i Zekic.6 trenera,ŠEST.I to ne pikam ona prijelazna rijesenja od 3-4 utakmice.Daj ds pustimo nekoga da zavrsi 2 sezone,jedini je Husref to uspio i zato najvise trofeja bas imas s njim.
Ako i ovog covjeka uspiju nekako istrositi a Bgm na dobrom su putu sa pojacanjima,onda sto se mene tice nek stave mahalca nekog,nek sastave ekipu od igraca iz lige za 4.mjesta i da odma u startu znam da se ne nerviram.Opusteno na utakmice.

Bit ce svega ovu polusezonu,ekipi podrska do kraja!Strucnom stabu sudimo tek naredne sezone!
Borac slavi 100 godina sljedece sezone,osvojiti titulu bi bilo kao da osvojis LP. Evo par godina njima moze uzet bod ili bodove Velez nekad,mi,zeljana i Zrinjski ostali nema sanse da im neko boda uzme,to se sviraju penali u prvim minutama,Igman im je zaprijetio u BL i vidjeli smo nevidjenu lakrdiju,golovi iz ofsajda itd. daj Boze da grijesim ali ovaj kriminalac radi sta hoce,dovoljno je vidjeti da nam Martinovic sudi,lik svaku tekmu ovoj Slogi sudi,ima pretplatu godisnju na njihove tekme.
Problem je sto neki ljudi žive u svom svijetu. Ovo je BIH i najbolji ne mora da zanci da ćeš biti prvi! Tako nam je na konkursima za posao, tenderima za sve javne radove, nabavke, ovde se od kriminalaca prave heroji i biznismeni, ovde se ubice oslobode, a žrtva kazi i pored svega toga neko kaze moramo biti prvi. Ne moramo, a možemo biti ubjedljivo najbolji. Ovde dok je gico u savezu i njegov kum , mi nećemo biti prvaci i s tim se pomirite. Zrinjski da, jer je Hrvat se odrekao predsjedničke fotelje u NFsbih u korist gice. Ove godine će prvak biti Zrinjski iduce Borac. A od smradova, tipa, Pilav, a ne znam ni jednog Pilava da je pošten, do Dzemidzica i ostalih "bosnjackih" predstavnika koji se prodaju za poziciju i poneku kuravu nista ne mozes očekivati. Ovo je Bosna ćilimom korupcije pokrivena i tesko će se to na regularan način riješit. Samo sila Sarajevo spašava, a za to treba imati muda i ekipu. Mi radimo dobro, razvijemo igrača, prodamo ga za vosemilipnske cifre i samo tako treba se nastaviti. Dok je ovim " jakim" tipa Borca i Zrinjskog uspijeh najbolji igrača prodati za 500000 eura, a naš sljedeći transfer će biti oko 4 do 5 milona eura. Našu državu, a i sam nogometno kriminalski savez su svi u svijetu provalila i znaju ko je sve stekao radom i ulaganjem , a ko namjestenim penalima, crvenim kartonima i ucjenama.
Zekic treba ostati koliko on želi, a mibtrebamo shvatiti sta se moze a sta trenutno ne. Posušje je pokazatelj sta se i kako radi i nemoj da mi pričate da ako si bolji pobijedit ces, jer mi smo bili bolji i covijek ti ne svira cist penal, jos Var radio, ali zato ti ponište golove , sviraju crvene na poziv vara. Samo po sudijama i to oštar, noge, ruke u korito pa da vidimo. A krme Gico će kad, tad otici...
Sve se ja slazem s vama,takav je sistem takvo okruzenje ,kradu te ne daju ti nista itd.
Ali kad smo se bazirali da dovodimo nase reprezentativce u klub ,masno placene igrace onda ja to vidim kao borbu za titulu a ne neku pripremu ekipe za 2 pretkola intertotokupa, zasto bi ovoliko ulagali ako je prvenstvo gotovo i tri sezone isti izgovor a mi sem ovog pokusaja smjene na kantonalnom nivou nismo nista uradili vise a dokaza i video materijala na sve strane

davno smo mi svi ovdje pricali kako bi se ovo dovelo u red za desetak dana,imali bi sudjenje kao liga prvaka.

Samo titula ,naprijed Sarajevoo :bih:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 07 feb 2025, 09:40

Svani nedjeljo! :njanjanja: :njanjanja:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 09:41

07 feb 2025, 00:16

Do titule ces jako tesko.Sve da smo 200% bolji od konkurenata(a nismo uopste bolji)oni ako ti ne daju da osvojis neces osvojiti.Za kup se vec nadam,ako tu rano ispadnemo bit cu razocaran u sezonu.Obecat fine premije Igmanu nek ginu sutra.

Promjene ti nista ne donose.Ne treba nam vise #newera i jovo nanovo.Ekipa se treba graditi i nadopunjavati,3-4 dolaska i 3-4 odlaska kao ovaj rok,sljedeci 2-3 i to je pravi put.10 in 10 out je gubljenje vremena.
Sto se trenera tice Zekic mora ostati ovdje i narednu sezonu,sta god bude ovu.Boljeg trenera i veceg gospodina neces nikad dovesti.Mirvic 3.5 godine tu a kroz klub prosli Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman i Zekic.6 trenera,ŠEST.I to ne pikam ona prijelazna rijesenja od 3-4 utakmice.Daj ds pustimo nekoga da zavrsi 2 sezone,jedini je Husref to uspio i zato najvise trofeja bas imas s njim.
Ako i ovog covjeka uspiju nekako istrositi a Bgm na dobrom su putu sa pojacanjima,onda sto se mene tice nek stave mahalca nekog,nek sastave ekipu od igraca iz lige za 4.mjesta i da odma u startu znam da se ne nerviram.Opusteno na utakmice.

Bit ce svega ovu polusezonu,ekipi podrska do kraja!Strucnom stabu sudimo tek naredne sezone!
Borac slavi 100 godina sljedece sezone,osvojiti titulu bi bilo kao da osvojis LP. Evo par godina njima moze uzet bod ili bodove Velez nekad,mi,zeljana i Zrinjski ostali nema sanse da im neko boda uzme,to se sviraju penali u prvim minutama,Igman im je zaprijetio u BL i vidjeli smo nevidjenu lakrdiju,golovi iz ofsajda itd. daj Boze da grijesim ali ovaj kriminalac radi sta hoce,dovoljno je vidjeti da nam Martinovic sudi,lik svaku tekmu ovoj Slogi sudi,ima pretplatu godisnju na njihove tekme.
Problem je sto neki ljudi žive u svom svijetu. Ovo je BIH i najbolji ne mora da zanci da ćeš biti prvi! Tako nam je na konkursima za posao, tenderima za sve javne radove, nabavke, ovde se od kriminalaca prave heroji i biznismeni, ovde se ubice oslobode, a žrtva kazi i pored svega toga neko kaze moramo biti prvi. Ne moramo, a možemo biti ubjedljivo najbolji. Ovde dok je gico u savezu i njegov kum , mi nećemo biti prvaci i s tim se pomirite. Zrinjski da, jer je Hrvat se odrekao predsjedničke fotelje u NFsbih u korist gice. Ove godine će prvak biti Zrinjski iduce Borac. A od smradova, tipa, Pilav, a ne znam ni jednog Pilava da je pošten, do Dzemidzica i ostalih "bosnjackih" predstavnika koji se prodaju za poziciju i poneku kuravu nista ne mozes očekivati. Ovo je Bosna ćilimom korupcije pokrivena i tesko će se to na regularan način riješit. Samo sila Sarajevo spašava, a za to treba imati muda i ekipu. Mi radimo dobro, razvijemo igrača, prodamo ga za vosemilipnske cifre i samo tako treba se nastaviti. Dok je ovim " jakim" tipa Borca i Zrinjskog uspijeh najbolji igrača prodati za 500000 eura, a naš sljedeći transfer će biti oko 4 do 5 milona eura. Našu državu, a i sam nogometno kriminalski savez su svi u svijetu provalila i znaju ko je sve stekao radom i ulaganjem , a ko namjestenim penalima, crvenim kartonima i ucjenama.
Zekic treba ostati koliko on želi, a mibtrebamo shvatiti sta se moze a sta trenutno ne. Posušje je pokazatelj sta se i kako radi i nemoj da mi pričate da ako si bolji pobijedit ces, jer mi smo bili bolji i covijek ti ne svira cist penal, jos Var radio, ali zato ti ponište golove , sviraju crvene na poziv vara. Samo po sudijama i to oštar, noge, ruke u korito pa da vidimo. A krme Gico će kad, tad otici...
Ma nikad ovako nije bilo,ljudima bukvalno nije dozvoljeno da im se otkine bod. Gledao sam tekme sa Igmanom,SB,Posusije cim im zaprijete ide lakrdija,bukvalno niko nista da se pobuni,nama onako da sudi skocila bi vikela liga da placu i kukaju. Sto se tice njegovog odlaska moraces nazalost da ga gledas dugi niz godina,uz pomoc Colpe,Zeljkana i slicnih balija se mijenja statut i on ostaje na mjestu predsjednika dozivotno. On toliko mrzi Sarajevo i BIH da nece dozvolit da pise da je Sarajevo prvak,kao i Dodo tako i ovaj mrzi da vidi tablu gdje pise Sarajevo a jos smo ovom narcisu narkomanskom na ego udarili. Koliko smo korumpirana drzava govori ti podatak da ni SIPA nakon kriminala sa terenima,sudijama nista nije poduzela,jednu tekmu da pogledaju eto im dokaz da ih sve zatvore.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 09:43

relativizam je napisao/la:
07 feb 2025, 09:35

Sve se ja slazem s vama,takav je sistem takvo okruzenje ,kradu te ne daju ti nista itd.
Ali kad smo se bazirali da dovodimo nase reprezentativce u klub ,masno placene igrace onda ja to vidim kao borbu za titulu a ne neku pripremu ekipe za 2 pretkola intertotokupa, zasto bi ovoliko ulagali ako je prvenstvo gotovo i tri sezone isti izgovor a mi sem ovog pokusaja smjene na kantonalnom nivou nismo nista uradili vise a dokaza i video materijala na sve strane

davno smo mi svi ovdje pricali kako bi se ovo dovelo u red za desetak dana,imali bi sudjenje kao liga prvaka.

Zato jer je lud Mirvic,ja nebi iskreno ulozio marku,to je uostalom Vici i cilj,da ubije volju svima,da kad igras sa Borcem odigras sa 20 posto jer moras znati sta poslije slijedi ako zapnes,pobunis se itd lako je tebi pricat ili meni sta zelimo,malo realnosti koliko je to realno i ostvarivo u okolnostima gdje 90 posto tekmi gleda da te zakine.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 07 feb 2025, 09:48

07 feb 2025, 09:43

Zato jer je lud Mirvic,ja nebi iskreno ulozio marku,to je uostalom Vici i cilj,da ubije volju svima,da kad igras sa Borcem odigras sa 20 posto jer moras znati sta poslije slijedi ako zapnes,pobunis se itd lako je tebi pricat ili meni sta zelimo,malo realnosti koliko je to realno i ostvarivo u okolnostima gdje 90 posto tekmi gleda da te zakine.
pa jest meni lahko pricati,zato sam ja i navijac a ne sponzor,direktor,predsjednik ili trener.
mene jedno zanima ,mozda nekog nesto drugo i to je sve normalno.
ljudi sto upravljaju klubom treba da se brinu kako protiv sudija,saveza,vice itd a moje je da kupim clansku ,kartu i na utakmicu po pobjede

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 09:54

07 feb 2025, 09:48
07 feb 2025, 09:43

pa jest meni lahko pricati,zato sam ja i navijac a ne sponzor,direktor,predsjednik ili trener.
mene jedno zanima ,mozda nekog nesto drugo i to je sve normalno.
ljudi sto upravljaju klubom treba da se brinu kako protiv sudija,saveza,vice itd a moje je da kupim clansku ,kartu i na utakmicu po pobjede
Kako protiv Vice,sudija u ostalim zemljama se ne brinu uorave klubova,nije to njihovo vec savez al eto,u ovoj zemlji je svaki posao,sport borba sa vjetrenjacama,gubljenje vremena i zivaca,mada to je i cilj ovom cetniku,ubiti svaku volju,zelju navijacu da ikad upali tv i pogleda tekmu,unistiti fudbal i bilo sto ima veze sa istim u nasem kantonu a i federaciji.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 07 feb 2025, 10:05

mirzatele je napisao/la:
07 feb 2025, 00:43
GalileoGalilei je napisao/la:
21 avg 2024, 16:22
Svaka čast Čatakoviću na profesionalnosti dosad i onim golovima pred kraj prošle sezone, ali nije on neki nivo kakav trebamo da težimo. To je vidio i Zekić zato ga i pušta, a i ne bi se onako dovodio Turkeš. Draže mi je da Hamza ode, a Renan ostane. Mogao je napraviti dobru karijeru, s obzirom kakav je potencijal imao. Dosta trom, neokretan, u dosta slučajeva nevidljiv itd.

Nadam se da će se ova lova usmjeriti u dovođenje veznog igrača, jer nam je ta desetka potrebna čim prije.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
E jesi me sjeb'o.. Tele na kvadrat.

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 07 feb 2025, 10:08

napoleon72 je napisao/la:
07 feb 2025, 09:28
Ako fkt Zekica potrosimo radi korumpiranog saveza, treba skroz okrenut plocu. Ulozit maksimalno u Akademiju, kupovat djecu od 15 godina, dovest strane trenere, ulagat u seminare i obuku... prvi tim mogu vodit Cala i Svrakic, na hajc bit u top 3 i ganjat Evropu radi koeficijenta. Pa lijepo kad se sastav saveza promijeni tad roknut pare ko Guardiola, u jednom prelaznom roku dovest 6 bombasticnih igraca, promovisat talentovane djece, dovest dobrog trenera i onda igrat fudbal. Zekic je uzeo i vise od ocekivanog u ovoj polusezoni i to opet nije dovoljno za prvo mjesto, cak ni za drugo.
Ja o ovome govorim ima 2 godine haman. Ulozi u akademiju dovedi najbolju djecu daj najbolje uslove. Dovedi trenere daj im slobodu postavi po vertikali odgovornosti. Vise volim momka iz akademije gledati na nekoj poziciji nego polovnjake i kvazi igrače. Ja sam za taj princip rada za 5 godina bi imali sigurno 4 5 igraca u ligi petice sa maximalnim izlaznim transferima. Ja bih tu napravio klik i okreno plocu.
I to bi jos djecu drzao do 20 21 godine sa klauzolom da ispod miliona ne moze otici.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 10:09

Inace ovo smanjivanje klubova,izgleda nece moci ispasti 2 iz RS kluba,2 nogometna kluba ili neka 2 nasa kluba,vec bi se razigravali,tesko je uopste to pohvatati ko ispada i kako,mislim i da njima u savezu jos nije jasno. Sve ovo dovoljno govori o ovim ublehama i uplitanju politike. Nema vise Magode da ispada iz pastete,od najave idemo do kraja do toga da se ucutao kao mis.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 feb 2025, 10:14

07 feb 2025, 10:09
Inace ovo smanjivanje klubova,izgleda nece moci ispasti 2 iz RS kluba,2 nogometna kluba ili neka 2 nasa kluba,vec bi se razigravali,tesko je uopste to pohvatati ko ispada i kako,mislim i da njima u savezu jos nije jasno. Sve ovo dovoljno govori o ovim ublehama i uplitanju politike. Nema vise Magode da ispada iz pastete,od najave idemo do kraja do toga da se ucutao kao mis.
Nece ovdje ni Radnik ni Sloga ispasti.9.ce bit Posusje ili Siroki i kroz play off dobiti Stupcanicu.Iz RS lige ulazi BSK Banja Luka,neki dobro znaju sto i kako
Vec smisljen scenario gdje svi profitiraju a ispasta klub koji je svojim radom iz zadnje lige dosao do toga da je organizovaniji od pola premijerligasa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 07 feb 2025, 10:26

Pendulum je napisao/la:
07 feb 2025, 09:40
Svani nedjeljo! :njanjanja: :njanjanja:
Lako za nedjelju al’ ko će dočekati 3 i 15 🙂🙂🙂

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 07 feb 2025, 10:28

Dani palamudteme :zviz:
Svani nedeljo https://fanshop.fksarajevo.ba/clanstvo :twisted:
BUDI ČLAN!!!
....sve drugo će proći!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 07 feb 2025, 11:02

To je koliko ja znam od iduće sezone. Ako budu 9ti i 10ti na tabeli 2 ekipe iz npr federacije, zadnji ispadaju, umjesto njih ulazi prvak prve lige RS, a 9ti i prvak prve lige federacije razigravaju

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 07 feb 2025, 11:09

07 feb 2025, 09:30
pjankesarajevo je napisao/la:
07 feb 2025, 08:57
boki86 je napisao/la:
07 feb 2025, 08:51
Sad kad je zavrsio prelazni rok, raja skontala da nije samo do igraca, taktika i golova, vec se nesto malo i sudije pitaju :rol:
Ja sam na pocetku sezone pisao, je li mirvic radi na tome da poveca nas uticaj u savezu i zastiti, jer teren u nasoj ligi nije konacno mjerilo. Dobro je sto se krenulo u ove promjene u kantononalnom savezu, nadam se da ce biti toga jos i slicnih incijativa.
Da, to su promjene koje je pokrenulo FK Sarajevo. Ali ne mozes bez jace ekipe osvojiti nista. Mi zelimo posteno sudjenje pa ko je bolji da pobijedi. Uticaj u Savezu ti donosi samo sudjenje na nasoj strani, sto bismo svi trebali biti protiv toga
Nakon ovih par godina me boli uvo oce li suditi neko na nasu stranu. Vidis ponasanje drugih timova,ulizivanja Gici,sad da im svima svira po 4 penala kojij nema koga boli briga?
Ja ne mislim da trebamo biti kao oni, necemo tako nigdje doci. Ali eto…
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 11:10

07 feb 2025, 10:14
Nece ovdje ni Radnik ni Sloga ispasti.9.ce bit Posusje ili Siroki i kroz play off dobiti Stupcanicu.Iz RS lige ulazi BSK Banja Luka,neki dobro znaju sto i kako
Vec smisljen scenario gdje svi profitiraju a ispasta klub koji je svojim radom iz zadnje lige dosao do toga da je organizovaniji od pola premijerligasa
Taj BSK je Borac 2,jos jedan bonus tim njihov u ligi pored Sloge,to i budale znaju.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 feb 2025, 11:12

Gojković i Đurić su registrovani, mene interesuje da li su slučajno Gordeziani i Paskalev uspješno registrovani?
Molim ako ko ima pristup Comet-u da nam to provjeri, prije svega @BigZlatan.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 feb 2025, 11:13

07 feb 2025, 11:09
07 feb 2025, 09:30
07 feb 2025, 08:57

Da, to su promjene koje je pokrenulo FK Sarajevo. Ali ne mozes bez jace ekipe osvojiti nista. Mi zelimo posteno sudjenje pa ko je bolji da pobijedi. Uticaj u Savezu ti donosi samo sudjenje na nasoj strani, sto bismo svi trebali biti protiv toga
Nakon ovih par godina me boli uvo oce li suditi neko na nasu stranu. Vidis ponasanje drugih timova,ulizivanja Gici,sad da im svima svira po 4 penala kojij nema koga boli briga?
Ja ne mislim da trebamo biti kao oni, necemo tako nigdje doci. Ali eto…
Zato nam je vazda po usima,boli me iskreno uvo,evo slikaju se sa Vicom,kazu vjeruju u institucije saveza jer znaju da narednih 20 godina ce ovaj vladat,medjutim to su mu sve bosnje dozvolile,zabranjeno je pisat u medijima o njemu,klubovi,igraci,uprave svi cute,nikad ovo nije zapamceno. Prije se barem na svaku lakrdiju pricalo danima,mediji,treneri uzivo govorili o lakrdijama,pljuvali a sad se suspenduju na spomen Borca. Jbte dan Martinovic svaku sudi Slogi,Borcu svaku tekmu tj vecinu komplet sudijska organizacija iz RS sudi itd.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 07 feb 2025, 11:16

luckystrike je napisao/la:
07 feb 2025, 11:12
Gojković i Đurić su registrovani, mene interesuje da li su slučajno Gordeziani i Paskalev uspješno registrovani?
Vjerovatno nisu, ova dvojica su dosli davno i tek sad registrovani..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 feb 2025, 11:18

07 feb 2025, 10:05
mirzatele je napisao/la:
07 feb 2025, 00:43
21 avg 2024, 16:22
Svaka čast Čatakoviću na profesionalnosti dosad i onim golovima pred kraj prošle sezone, ali nije on neki nivo kakav trebamo da težimo. To je vidio i Zekić zato ga i pušta, a i ne bi se onako dovodio Turkeš. Draže mi je da Hamza ode, a Renan ostane. Mogao je napraviti dobru karijeru, s obzirom kakav je potencijal imao. Dosta trom, neokretan, u dosta slučajeva nevidljiv itd.

Nadam se da će se ova lova usmjeriti u dovođenje veznog igrača, jer nam je ta desetka potrebna čim prije.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
E jesi me sjeb'o.. Tele na kvadrat.
Znači Hamza trom, "neokretan", a ovaj novi kao i Turkeš će da piša ligu :rol:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 feb 2025, 11:19

Pena je napisao/la:
07 feb 2025, 11:16
luckystrike je napisao/la:
07 feb 2025, 11:12
Vjerovatno nisu, ova dvojica su dosli davno i tek sad registrovani..
Volio bih da Paskalev može igrati već u nedjelju, mada s Mujkićem ili Đurićem a eventualno i Bubanjom trebali bi da možemo zatvoriti zadnju liniju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Jadnimi, MSOZ101, nedimmmm1337, Proximic, skoJaa, TETRAPAK i 84 gosta.