FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema prijavljenih igrača subotom. svi su već u cometu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uneseni su svi osim Gruzijca, a samo Gojkovic i Djuric imaju pravo nastupa protiv Sloge
Sve i da svi imaju pravo, vjerujem da bi samo Renato zaigrao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vasili je isto u cometu.( ima grčki pasoš) ali i kod njega stoji 14.02. samo Gojkovic i Djuric sutra ostali 14.02
-
- Kontakt:
Vasilios ce ko Merso debitovati golom na pasnjaku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma raja gluposti valja, zrijeb je takav nekad prodjes dobro, nekad si donji. Mi onda jedva ljubica prodjosmo kad se sjetim one tekme, teska tegobaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:45Ne iskljucujem nista ali mi trebamo sebe gledati sad.Ako hoces da osvojis pehar moras pobjediti i Zrinjski i Borac prije ili poslije.Dat svoj maksimum pa sta bude,prvo Sloga a i Zrinjski se moze proci.Koliko me sjecanje sluzi 3 puta smo se sastajli u kupu i uvijek smo ih prolazili.fks74 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:36Kup je naštiman, vidiš kako samouvjereno pričaju da idu na osvajanje kupa a 3 ekipe su bolje od njih. I ovaj raspored je sumnjiv, na koga idu poslije Vareša a mi na Zrinjski.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:30
moja pretpostavka na osnovu onog sto sam vidio i cuo
Kmeljo ne moze s njima iz dvije utakmice i to bi bilo za istrazivanja.
S druge strane i mi smo prije nekoliko sezona imali put do finala sljedeci:Modrica,Ljubic na Kosevu,Sloboda,Igman drugoligas i finale sa Velezom koji je te sezone jedva 5.zavrsio.Ja se ne sjecam da je neko nekada imao laksi put do finala i opet nismo osvojili.Hvala Hebi i co.
Jel se ovo Želji štima kup...
Neka,neka,treba malo Vico pomoći i nekom klubu iz Federacije zbog balansa 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Da im se hocemo svima us.rat u cejf u kupu i u ligi volio bi vise nego milijardu,vrijedilo bi bilo vidjeti face Vice i svih onih krembila,mada to je realno nemoguca misija. Zamisli nekog odlucili gurat i nastimat a ti im sve zahebes,valja im onda opet sjest za sto.
Celik izgleda u prvih 11 
Edit ipak klupa, valjda udje u 2 pol

Edit ipak klupa, valjda udje u 2 pol
Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 08 feb 2025, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jel u četvrtfinalu se igraju dvije utakmice ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 15:49Da im se hocemo svima us.rat u cejf u kupu i u ligi volio bi vise nego milijardu,vrijedilo bi bilo vidjeti face Vice i svih onih krembila,mada to je realno nemoguca misija. Zamisli nekog odlucili gurat i nastimat a ti im sve zahebes,valja im onda opet sjest za sto.
JesteLucas je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:19Jel u četvrtfinalu se igraju dvije utakmice ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 15:49Da im se hocemo svima us.rat u cejf u kupu i u ligi volio bi vise nego milijardu,vrijedilo bi bilo vidjeti face Vice i svih onih krembila,mada to je realno nemoguca misija. Zamisli nekog odlucili gurat i nastimat a ti im sve zahebes,valja im onda opet sjest za sto.
Da.Lucas je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:19Jel u četvrtfinalu se igraju dvije utakmice ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 15:49Da im se hocemo svima us.rat u cejf u kupu i u ligi volio bi vise nego milijardu,vrijedilo bi bilo vidjeti face Vice i svih onih krembila,mada to je realno nemoguca misija. Zamisli nekog odlucili gurat i nastimat a ti im sve zahebes,valja im onda opet sjest za sto.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 58 gostiju.