AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Le a oooo
Daj čovjeku 20mil godišnje, I otjeraj 5 igrača. Ne treba nam niko. Čovjek je institucija.
Daj čovjeku 20mil godišnje, I otjeraj 5 igrača. Ne treba nam niko. Čovjek je institucija.
Ma pusti ovoga, frajer trola, kontrira i podbada raju od početka sezone hahahahacelikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:31Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
O ovom napadacu iz Fejnorda....Gimenez...celikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:31Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
Čovjek tridesetak minuta na terenu i ovaj već donosi zaključke da nije bolji od Cutronea, tobejarabi. Stvarno tobejarabi ko sve ovdje piše i kakvi zaključci se izvlače.
Pulisik i Leao, to je to.
Može li ijedna utakmica proći bez stresa, bar jedna?
Pulisik i Leao, to je to.

Može li ijedna utakmica proći bez stresa, bar jedna?

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 08 feb 2025, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Makar nisam pisao da smo u borbu za titulu i takve gluposti ko sto si pisao....galia95 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:32Ma pusti ovoga, frajer trola, kontrira i podbada raju od početka sezone hahahahacelikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:31Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
Pairetto hahahaha 
-
- Kontakt:
Pa onda i napiši Gimenez a ne Jimenez.memaga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:33O ovom napadacu iz Fejnorda....Gimenez...celikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:31Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
Ma vidi se to odmah, prijatelju iz helikoptera, iz nebesa....
Kao sto se vidi da Felix zna lopte igrati....
Kako god ova utakmica zavrsila Milan se mora zaliti na sudjenje.
Onaj crveni karton na Walkeru je nesto sto je prica za sebe. Za ono da VAR ne zove, ne mogu shvatiti. Ima snimak na twiteru, bez obzira da li je bilo namjere onaj start je preopasan.
Onaj crveni karton na Walkeru je nesto sto je prica za sebe. Za ono da VAR ne zove, ne mogu shvatiti. Ima snimak na twiteru, bez obzira da li je bilo namjere onaj start je preopasan.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne rise Memaga života ti. Čovjek ukupno odigrao 20 min i već je kardan. Tačno si trolčina a mislio sam da si samo hronični pesimista.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ovo je još jedan dokaz da se mora mijenjati VAR protokol. Ako su vec rekli sudijama da ne dižu zastavicu ako nisu 100% sigurni (mada ovo nije bio mali ofsajd) onda treba dozvoliti da se VAR umiješa jer je taj propust direktno uticao na utakmicu.
Il Club più titolato al mondo!
El Beee beeee Toooooo
U čemu je problem ako se uoči sezone nadamo borbi za titulu? Ovo je AC Milan i naravno da očekujem borbu za titulu u svakoj sezoni. Radije ću pogriješiti u procjeni, ali ostati optimističan, nego da sam vazda negativan i sarkastičan i ciničan poput tebe, bukvalno u svakom upisu.memaga je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:34Makar nisam pisao da smo u borbu za titulu i takve gluposti ko sto si pisao....galia95 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:32Ma pusti ovoga, frajer trola, kontrira i podbada raju od početka sezone hahahahacelikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:31
Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
E što volim kad se ovako nešto desi
Kutrone smetlje jedno vrati se u olandiju.

Kutrone smetlje jedno vrati se u olandiju.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pairetto sve ti po spisku smece jedno sad sviraj protiv Milana
Eto zabi ga Cutrone hahahaha bravo el bebote 

Bravo Puli dvije asistencije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.