Oca yebo dobro bi nam dosao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze biti srijeda poslje sirokog to jest prije veleza ili na kraju drugog kruga poslje igmana .pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:14Moze biti, htio sam da podvucem gdje ce nam Borac sebe ubaciti da budemo sto umorniji.guadalupe je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:11Nisi ti to dobro sa utakmicama.pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:01Vidjecete da ce nam nadoknadu sa Borcem staviti sedmicu poslije ove tekme u Kupu sa Zrinjskim. Tako da cemo 3 sedmice igrati sub-srijeda. Kolo za vikend pa Kup pa kolo za vikend pa Borac pa kolo za vikend pa Zrinjski opet pa opet kolo za vikend
22.2 Siroki na Kosevu
25.2 Zrinjski Kup
01.03 Velez u gostima
05.03 ce nam staviti nadoknadu sa Borcem
08.03 Igman na Kosevu
12.3 revans sa Zrinjskim kup
15.3 kolo (3. krug)
Skoro mjesec dana svaki 3. dan tekma. 6 tekmi za manje od mjesec.
Ovo ako izdrzimo da ne izgubimo i da prodjemo Kup, mi smo vec velika ekipa.
https://www.bordovremeplov.ba/Sezona/Utakmice?id=2025
Stalno Zekić potencira kako nam treba malo više odvažnosti i, slobodno ću reći, bahatosti u igri a ovaj Mudri bi nam leg'o k'o kec na 11.
Politički projekat manjeg BH entiteta ako prođe Olimpiju, sljedeću evropsku utakmicu bi igrao 06.03. (ako sam dobro to upratio) tako da sumnjam da će nam baš tad uvaliti ovu odgođenu. Ali, nisi daleko od mogućeg scenarija.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Niko nije ocekivao ovako laganu utakmicu. Od mene svi prolazna ocjena. Posjeta kao i sto sam najavljivao 8-9k, narod se zazelio fudbala.
Atmosfera odlicna, bas jako grmilo od pocetka, posebno o plavoj kurrvi zadnjih 10 minuta.
Sreca pa nam Turkes nije ostao jedina napadacka opcija.
Atmosfera odlicna, bas jako grmilo od pocetka, posebno o plavoj kurrvi zadnjih 10 minuta.
Sreca pa nam Turkes nije ostao jedina napadacka opcija.
Srijeda poslije Sirokog ne moze ako Borac prodje Olimpiju, jer bi tada igrali prvu utakmicu sljedece faze. Poslije Igmana je reprezentativna pauza, mogli bi tada ostati bez Gulija ako ga pozovu.bordobijeli je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:23Moze biti srijeda poslje sirokog to jest prije veleza ili na kraju drugog kruga poslje igmana .pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:14Moze biti, htio sam da podvucem gdje ce nam Borac sebe ubaciti da budemo sto umorniji.guadalupe je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:11
Nisi ti to dobro sa utakmicama.
https://www.bordovremeplov.ba/Sezona/Utakmice?id=2025
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne moze ni prije posto du dvije srijede rezervisane za dvomec u kupu s Zrinjskim . Tako da ce biti nesto od ove dvije opcije izmedju sirokog i veleza ili poslje zadljeg kola s igmanom.guadalupe je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:31Srijeda poslije Sirokog ne moze ako Borac prodje Olimpiju, jer bi tada igrali prvu utakmicu sljedece faze. Poslije Igmana je reprezentativna pauza, mogli bi tada ostati bez Gulija ako ga pozovu.bordobijeli je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:23Moze biti srijeda poslje sirokog to jest prije veleza ili na kraju drugog kruga poslje igmana .pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:14
Moze biti, htio sam da podvucem gdje ce nam Borac sebe ubaciti da budemo sto umorniji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pregledao sam snimak i na snimku Kyeremeh izgleda odlično a na stadionu je izgledao kriminalno. Morate gledati utakmice uživo da bi sudili igračima. Kyeremeh nam je napravio brdo problema svojim lošim pozicioniranjem i lošim preuzimanjima, a pozitivno je sto fkt frajer može odigrati 5 utakmica istim tempom i može se od njeg napravit dobar fudbaler.
Bukvalno svojim bezobrazlukom nama prave pometnju u rasporedu koja ce nas remetiti u drugim utakmicama. Mi sada luftiramo 14 dana i kasnije ce nam se zbog njih nabiti 5 utakmica u 15 dana. Ovo se ni na koji nacin nije smjelo dopustit taman nas otkinuli 0:3. MRS!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ja se bojim da ce ovaj Mudradzija propast u Hajduku ili Dinamu, evidentno je da ce ga oni uzeti, nudi se frajer sam njima.Pendulum je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:26Stalno Zekić potencira kako nam treba malo više odvažnosti i, slobodno ću reći, bahatosti u igri a ovaj Mudri bi nam leg'o k'o kec na 11.![]()
Politički projekat manjeg BH entiteta ako prođe Olimpiju, sljedeću evropsku utakmicu bi igrao 06.03. (ako sam dobro to upratio) tako da sumnjam da će nam baš tad uvaliti ovu odgođenu. Ali, nisi daleko od mogućeg scenarija.
Zato je bolje da dodje nama
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Cuj ovoj prezimena Prčić...
Ma ne nudi se on, Hajduk ga je kontaktirao, a vjerovatno ce i Dinamopjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:53Ja se bojim da ce ovaj Mudradzija propast u Hajduku ili Dinamu, evidentno je da ce ga oni uzeti, nudi se frajer sam njima.Pendulum je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:26Stalno Zekić potencira kako nam treba malo više odvažnosti i, slobodno ću reći, bahatosti u igri a ovaj Mudri bi nam leg'o k'o kec na 11.![]()
Zato je bolje da dodje nama![]()
Ma zavisi - ako ode u Dinamo, moglo bi biti nešto od njega. Ako ode u Hajduk, sumnjam.pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:53Ja se bojim da ce ovaj Mudradzija propast u Hajduku ili Dinamu, evidentno je da ce ga oni uzeti, nudi se frajer sam njima.Pendulum je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:26Stalno Zekić potencira kako nam treba malo više odvažnosti i, slobodno ću reći, bahatosti u igri a ovaj Mudri bi nam leg'o k'o kec na 11.![]()
Zato je bolje da dodje nama![]()
Slažem se da mu je najbolje kod nas i kod Zekića.
Iskreno, ne bih rekao da je bilo 9 hiljada. Možda 8,5 hiljada, realno. Kakogod, super brojka!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- luckystrike
- Kontakt:
Žali Bože što Mudražija nije došao nama a postojala je realna šansa.
Ekipa sa Gojkovićem, Mudražijom i Guliashvilijem bi baš bila sila!
Teško se 'gombati' s Hajdukom i Dinamom, ali se možda može odigrati na kartu Borisa Ž.
Teško se 'gombati' s Hajdukom i Dinamom, ali se možda može odigrati na kartu Borisa Ž.
Ima li "zvaničnog" podataka kolika je posjeta bila?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Vjerovatno bi trasnfer njegov kostao preko milion KM + Bogovska plata sigurno, tako da mislim da Mirva nije imao muda za to jer titula ce biti nemoguca, znaci tehnicki sljedeca europa bi bila samo njeg da se "otplati"luckystrike je napisao/la: ↑09 feb 2025, 22:11Žali Bože što Mudražija nije došao nama a postojala je realna šansa.
Zadnja izmjena: Galantni, dana/u 09 feb 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Ali kako Gojkovic razbi sve one mitove o uigravanju i privikavanju.
Ako znas nema tu cekanja i strpljenja na privikavanje.
Npr ovi naši golmani neće se nikad priviknuti još ćemo mi jeftinih golova primiti daj Bože samo da Guli i napadači budu raspolozeni pa da to nadoknade
Ako znas nema tu cekanja i strpljenja na privikavanje.
Npr ovi naši golmani neće se nikad priviknuti još ćemo mi jeftinih golova primiti daj Bože samo da Guli i napadači budu raspolozeni pa da to nadoknade
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.