Po mojoj procjeni,ako istok prima 7k bilo je sigurno 4k,sjever 2000,zapad 3500.Upisano 8.5k,mozda cak i vise bilo.Ovo je iskrena procjena a kod njih definitivno nije sinoc bilo 9200 ili koliko je vec upisano.Do duse ocekivano da tebi bude danas jaca posjeta iz x razloga.Sve u svemu vise nego sto sam ocekivao i zadovoljan sam s tim.Idu nam sad mjesec dana sve jake utakmice,neke i kuci i trebamo odrzati ovu posjetu.EastMadness je napisao/la: ↑09 feb 2025, 20:36Ovi ljudi danas na Koševu da se smjeste na grbavicu ne bi bilo prazne stolice
Kad smo vec kod rasporeda samo pogledajte i sve ce vam bit jasno.Do polovine marta i rep pauze cemo definitivno znati imamo li cemu da se nadamo ovu sezonu
Danas jako dobro i vidim u kojem smjeru bi trebala igra ici.Cekamo jos neke da se vrate iz povrede prvenstveno mislim na Djordjevica i da registruju ove nove.Trebali bi biti jos jaci.Uz regularno sudjenje ubjedjen sam u prolaz protiv Zrinjskog ali naravno nece biti regularno i ide sad kasapljenje gdje god budu mogli.I danas bi da su mogli ne sumnjam