Guli je igračina ali treba penale prepustiti drugom igraču.
Rogić odavno nije napravio glupost, slijede ključne utakmice, treba nam pouzdan golman.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nisu bas bili uigrani u odbrani posebno prvo poluvrijeme . Jos tu treba da legnu neke stvari. Gojkovic je ono sto je trebalo dominantan u skoku ima iskustva pravi igrac.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 22:25Ali kako Gojkovic razbi sve one mitove o uigravanju i privikavanju.
Ako znas nema tu cekanja i strpljenja na privikavanje.
Npr ovi naši golmani neće se nikad priviknuti još ćemo mi jeftinih golova primiti daj Bože samo da Guli i napadači budu raspolozeni pa da to nadoknade
Fino drzi mikrofonVanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:56Cuj ovoj prezimena Prčić...![]()
![]()
![]()
Ma sve joj lezi, od prezimena do mikrofona...pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 22:41Fino drzi mikrofon![]()
![]()
![]()
To je pisao Spimdl. Kad udje Taraba obrisat ce.
Jel sve on branio te utakmice?pitara je napisao/la: ↑09 feb 2025, 16:0911 utakmica, 7 bez primljenog gola, Zrinjski dva puta po 1, 2 od Radnika i sad 1. O cemu pricas?Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 15:50Mozda Rogic stalno igra oba daju gol,ovo vise muka gledati..
Greska pa sta? Covjek je vrlo dobar od kad je stao na gol
Jednostavno on nije taj tip napadača. On je gradjen ko Obuca Emir , Turkeš ima fin sut i solidan osjecaj za gol al ovo sto se trazi od njeg Jednostavno ne moze . On ne zna se zagraditi ,igrati ledjima , hrvati se ,skakati, vrsiti presing .nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:04Meni je sve jasno i stvarno nisam lik koji voli da pljuje svoje , ali kako je moguce da covjeka od 2 metra svaka lopta preskoci , ja ne znam stvarno sta je problem sa Turkešom ...
E jbga buraz da je mit nebi Zekic to spomenuo,eto pogledaj strucnjake sta kazu,neke strance dovodes treba im 2 mjeseca na klimu i hranu da se naviknu i nikad ne proigraju.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 22:25Ali kako Gojkovic razbi sve one mitove o uigravanju i privikavanju.
Ako znas nema tu cekanja i strpljenja na privikavanje.
Npr ovi naši golmani neće se nikad priviknuti još ćemo mi jeftinih golova primiti daj Bože samo da Guli i napadači budu raspolozeni pa da to nadoknade
Trazit odgodu ako nam ubace kako ovdje pise a hoce,moraju reci da nismo spremni.keli je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:53Bukvalno svojim bezobrazlukom nama prave pometnju u rasporedu koja ce nas remetiti u drugim utakmicama. Mi sada luftiramo 14 dana i kasnije ce nam se zbog njih nabiti 5 utakmica u 15 dana. Ovo se ni na koji nacin nije smjelo dopustit taman nas otkinuli 0:3. MRS!
MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Drobarov je bio Makedonac ali igrao u bugarskom ChernomorentsuRule_hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:49MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Dobarov