MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Dobarov
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Drobarov je bio Makedonac ali igrao u bugarskom ChernomorentsuRule_hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:49MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Dobarov
Ima on i Bugarski pasoš, ako se to pika. I ako se pikaju oni Bugari što su zapeli na granicikogmagie46 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:57Drobarov je bio Makedonac ali igrao u bugarskom ChernomorentsuRule_hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:49MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Dobarov
Moja greškaMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 feb 2025, 00:32Ima on i Bugarski pasoš, ako se to pika. I ako se pikaju oni Bugari što su zapeli na granicikogmagie46 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:57Drobarov je bio Makedonac ali igrao u bugarskom Chernomorentsu![]()
Ma bugarski nogomet je slican nasem, pun korupcije ko i sam narod. Oni nikako ne trguju u BiH, kao ni mi u Bugarskoj. Ista situacija sa rumunijom, slovackom, ceskom. Svi su ispod prosjeka u evropi i vecinom svi gledaju da tusnu nekog u cvajtu, francusku, tursku i slicno.MokraKifla je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:26Sjeca li se iko da li je ijedan Bugar prije igrao za nas? Nesto sada razmisljam o ovom Paskalevu i kontam jel bio ijedan prije njeg.
Od gruzijca on će biti topnedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 01:58Nego , od kojeg vi pojacanja najvise ocekujete ne racunajuci Gojkovica vec od ovih sto danas nisu igrali![]()
Moje misljenje Paskalev i Buticjurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 02:02Od gruzijca on će biti topnedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 01:58Nego , od kojeg vi pojacanja najvise ocekujete ne racunajuci Gojkovica vec od ovih sto danas nisu igrali![]()
da se ovako sta radi na ruku Sarajeva do sad bi citali o referendumu, otcjepljenju, igranju ping pong lige i sta sve neSanchez87hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:13Ovo sto borac radi nema nigdje i samo kod bosnje prolazi,dali se ovako desava u nekog drugoj ligi i ovako dugo,vec bi savez gorio a predsjednik istog podnio ostavku,al navikao je bosnjo da ga kolju svako malo pa nema problema...
pa bice ti jer mi balije nismo ujedinjeni. Sta ce plavi futavci se smiju jer im Vico sve daje i ne bi me cudilo da Kup uzmu.relativizam je napisao/la: ↑10 feb 2025, 08:25da se ovako sta radi na ruku Sarajeva do sad bi citali o referendumu, otcjepljenju, igranju ping pong lige i sta sve neSanchez87hz je napisao/la: ↑09 feb 2025, 23:13Ovo sto borac radi nema nigdje i samo kod bosnje prolazi,dali se ovako desava u nekog drugoj ligi i ovako dugo,vec bi savez gorio a predsjednik istog podnio ostavku,al navikao je bosnjo da ga kolju svako malo pa nema problema...
E pokvari ga... ja neću nikad prežaliti što ga nismo doveli... kakav igrač i kakva muda ima
bojim se da ne proplačemo zbog toga, ko zna...propoklopac je napisao/la: ↑10 feb 2025, 08:50Bio voljan doci, ali Lok.trazila bas nesto puno para...gotivi on Zekića tako da je samo oko para zakocilo...tip igraca Rahman samo malo niži![]()
Isto brat da trci po dubokom blatu pa oko skakuce.
Dobro je sto je odigrao ovoliko, da se manje priziva i da nekim bude jasno koliko ustvari može..
Naredni protivnik je trebao biti Borac, ali je N/FSBiH odgodio susret.
Mogli bi o tome naširoko... Moram reći da sam to nanjušio prije dvadesetak dana. Ne znam kada će se ta utakmica odigrati. Ne sviđa mi se na početku da se ta utakmica odgađa.
Može se očekivati prijateljska utakmica. Vidim da je sljedeće sedmice navodno neki snijeg, pa vidjet ćemo;
- poručio je Zekić.
Nemoj tako, kaže Galileo da će on biti bolji od Merse iz primea. A "neokretnog, sporog i tromog Hamze" mu je drago što smo se riješili