A gledo si Superbowl
Ima coj'ka od tebe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma jok, normala sport ali previše reklama i pauza za mene.
to oni što misle da će tarife plaćati kinezi i kanađani a ne oni
Kako mu ne odgovara termin evo ga aktivan usred drugog EPL termina
S telefona, trenutno radim. Vikendom ujutru ako ufatim fudbal ufatim, inace samo SP, EP, copa America
Baseball ti je jarane sport u kojem je najteze ostati, tako da ove sto vidis u MLB (da imaju preko 2 godine iskustva) su najbolji u tom sportu na svijetu (slobodno mogu reci jer imas Japance, Kubance, Venecuela, D. Repiblika itd.), iz razloga sto kad dodje rookie postavi jake brojeve recimo, onda cijela liga gleda film i sta mu je tanka strana/mana, ako skontaju da recimo curve ball tesko udara, svaki pitcher lige njemu baca curve ball dok ga ne istjera iz lige.
Ma nije mi jasno kako ima toliko novca u tom sportu. Bas je smor za gledati. A i jedini igrac za kojeg sam cuo je Ohtani.alemsa je napisao/la: ↑10 feb 2025, 16:40Baseball ti je jarane sport u kojem je najteze ostati, tako da ove sto vidis u MLB (da imaju preko 2 godine iskustva) su najbolji u tom sportu na svijetu (slobodno mogu reci jer imas Japance, Kubance, Venecuela, D. Repiblika itd.), iz razloga sto kad dodje rookie postavi jake brojeve recimo, onda cijela liga gleda film i sta mu je tanka strana/mana, ako skontaju da recimo curve ball tesko udara, svaki pitcher lige njemu baca curve ball dok ga ne istjera iz lige.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo i 7 gostiju.