Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la alemsa » 10 feb 2025, 16:59

Mogli je napisao/la:
10 feb 2025, 16:47
alemsa je napisao/la:
10 feb 2025, 16:40
Jabroni je napisao/la:
10 feb 2025, 16:33
Djeluje mi smor za gledat al' sam jednom igrao bejzbol, to mi je djelovalo normala, iako niko nije znao udarit loptice kako treba
Baseball ti je jarane sport u kojem je najteze ostati, tako da ove sto vidis u MLB (da imaju preko 2 godine iskustva) su najbolji u tom sportu na svijetu (slobodno mogu reci jer imas Japance, Kubance, Venecuela, D. Repiblika itd.), iz razloga sto kad dodje rookie postavi jake brojeve recimo, onda cijela liga gleda film i sta mu je tanka strana/mana, ako skontaju da recimo curve ball tesko udara, svaki pitcher lige njemu baca curve ball dok ga ne istjera iz lige.
Ma nije mi jasno kako ima toliko novca u tom sportu. Bas je smor za gledati. A i jedini igrac za kojeg sam cuo je Ohtani.
Pa popularan je koliko i NBA (u Americi). To ti bijelci vole, plus nema salary cap-a.

Dzavola smor, pocni gledati Astrose posebno u playoffu, Houston ti je bio u baseballu sto je GSW bio u NBA

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 feb 2025, 17:26

Sudeći po članku na Klixu, bojkot je bio uspješan.

Sljedeći treba da bude još jači.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 feb 2025, 17:41

Nba mi je „prebrz“. Mlb prespor. Nfl je sredina.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 feb 2025, 18:07

alemsa je napisao/la:
10 feb 2025, 16:59
Mogli je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Baseball ti je jarane sport u kojem je najteze ostati, tako da ove sto vidis u MLB (da imaju preko 2 godine iskustva) su najbolji u tom sportu na svijetu (slobodno mogu reci jer imas Japance, Kubance, Venecuela, D. Repiblika itd.), iz razloga sto kad dodje rookie postavi jake brojeve recimo, onda cijela liga gleda film i sta mu je tanka strana/mana, ako skontaju da recimo curve ball tesko udara, svaki pitcher lige njemu baca curve ball dok ga ne istjera iz lige.
Ma nije mi jasno kako ima toliko novca u tom sportu. Bas je smor za gledati. A i jedini igrac za kojeg sam cuo je Ohtani.
Pa popularan je koliko i NBA (u Americi). To ti bijelci vole, plus nema salary cap-a.

Dzavola smor, pocni gledati Astrose posebno u playoffu, Houston ti je bio u baseballu sto je GSW bio u NBA
A dobro, logika jbg. I ti i ja da idemo trenirat nesto bi isli tu jer imas vece sanse za uspjet kao prosjecan bijelac nego u ona dva sporta gdje su fizikalije najbitnije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2025, 18:33

alemsa je napisao/la:
10 feb 2025, 16:59
Mogli je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Oni su u bejzbolu cheateri, zvanicno i kaznjeni za to, GSW nisu, barem ne jos :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 feb 2025, 18:37

Mogli je napisao/la:
10 feb 2025, 18:07

A dobro, logika jbg. I ti i ja da idemo trenirat nesto bi isli tu jer imas vece sanse za uspjet kao prosjecan bijelac nego u ona dva sporta gdje su fizikalije najbitnije.
Jebga, ima i do tog, igro je Mahomes baseball pa je rekao da je najteza stvar, u bilo kojem sportu, udariti baseball. I jeste, i ne vidis je kad je baci 100mph (160km na sat), cisti istink i reflex.

Evo @ria :rol: , izdominirali ligu posebno Yankeeje pa od placa i to nam okacili. Svako zivi prati signale, eto Astrosi uradili nesto novo, nego glavni bili dinastija pa je to bio bauk. Da bi opet uzeli i nakon toga, znaci da nije bilo do tog :wave: :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2025, 18:39

muhamedhulk je napisao/la:
10 feb 2025, 17:41
Nba mi je „prebrz“. Mlb prespor. Nfl je sredina.
Sta bi onda rekao tek za test kriket :think:

Ma NBA ja sad postao haman pa negledljiv sa forsiranjem trojke, to cak i ja kao navijac Celticsa kazem, NHL mi je puno gledljiviji i zanimljiviji, bejzbol je odlican u playoffu, ove godine mozda i najbolji playoff od svih liga. NFL svakako jer ima najmanje tekmi i onda je svaka na noz i nema kalkulisanja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2025, 18:42

alemsa je napisao/la:
10 feb 2025, 18:37
Mogli je napisao/la:

Jebga, ima i do tog, igro je Mahomes baseball pa je rekao da je najteza stvar, u bilo kojem sportu, udariti baseball. I jeste, i ne vidis je kad je baci 100mph (160km na sat), cisti istink i reflex.

Evo @ria :rol: , izdominirali ligu posebno Yankeeje pa od placa i to nam okacili. Svako zivi prati signale, eto Astrosi uradili nesto novo, nego glavni bili dinastija pa je to bio bauk. Da bi opet uzeli i nakon toga, znaci da nije bilo do tog :wave: :kafa:
Rio prati za razliku os ostalih na temi, tvoje strose ne voli niko zbog tog skandala isto kao i Chiefse zbog nekih sudijskih poguranaca :kafa:

GSW osim onog debila Greena kojem neko treba prosuti mozak nasred parketa i nije toliko omrazen :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 feb 2025, 18:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
10 feb 2025, 18:42
alemsa je napisao/la:
10 feb 2025, 18:37
Mogli je napisao/la:

Rio prati za razliku os ostalih na temi, tvoje strose ne voli niko zbog tog skandala isto kao i Chiefse zbog nekih sudijskih poguranaca :kafa:

GSW osim onog debila Greena kojem neko treba prosuti mozak nasred parketa i nije toliko omrazen :mrgreen:
Pratis ti vise, ne mogu ja 160+ tekmi, ali pogledam barem 40-50 i cijeli playoff. A za to ostalo, plac i nista vise, cista dominacija Houstona :kafa:

Jesam ti prico da je Josh Beckett, sto ti je Bostonu donio dva naslova, isao u istu srednju skolu kao i ja, samo je stariji. Bila mu je slika u skoli (i dan danas je vjerovatno).

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 10 feb 2025, 19:03

Pogodite ko se voli potpisivati po tramvajima. :mrgreen:
slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 feb 2025, 19:22

SetoKaiba je napisao/la:
10 feb 2025, 19:03
slika
Prijaviti ga za ovo mupu, taman preko ip-a da ga lociraju :kafa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 feb 2025, 19:36

SetoKaiba je napisao/la:
10 feb 2025, 19:03
slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 feb 2025, 19:49

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kojem se vidi P.Č, pripadnik MUP-a Kantona Sarajevo, zaposlen u Policijskoj stanici Stari Grad, kako zajedno sa svojim maloljetnim sinom pjeva pjesmu s otvorenim šovinističkim i nacionalističkim porukama piše Crna-Hronika.
Na snimku se jasno čuju stihovi “Leleću Turci, kukaju bule”, koji su povezivani s četničkom ideologijom i ratnom propagandom. Posebno zabrinjava činjenica da policijski službenik, čiji je zadatak zaštita svih građana bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, učestvuje u veličanju govora mržnje, uz to uključujući i svoje dijete.

Inače i brat mu radi u starom gradu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 20:12

MaroonBjelave je napisao/la:
10 feb 2025, 19:49
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kojem se vidi P.Č, pripadnik MUP-a Kantona Sarajevo, zaposlen u Policijskoj stanici Stari Grad, kako zajedno sa svojim maloljetnim sinom pjeva pjesmu s otvorenim šovinističkim i nacionalističkim porukama piše Crna-Hronika.
Na snimku se jasno čuju stihovi “Leleću Turci, kukaju bule”, koji su povezivani s četničkom ideologijom i ratnom propagandom. Posebno zabrinjava činjenica da policijski službenik, čiji je zadatak zaštita svih građana bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, učestvuje u veličanju govora mržnje, uz to uključujući i svoje dijete.

Takvih ima koliko hoces
U svakoj policijskoj stanici u SA imas po jednog iz RS na rotiranju ( obrnuto isto u RS)
Ovaj jedan samo maltretira raju i nista drugo ne radi
To ti je kad nam je mup korumpiran, pa svasta moze da prodje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 20:40

MaroonBjelave je napisao/la:
10 feb 2025, 19:49

Bitna je multikulturalnost, mir i zajedništvo, nisu to oni mislili tako :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 10 feb 2025, 20:41

Okončan konkurs za izbor direktora KCUS-a, niko nije dobio podršku: Slijedi novi konkurs
Šta rade od ove države, kakva sprdnja jbte

PopravnaToljaga
Kontakt:

Post Postao/la PopravnaToljaga » 10 feb 2025, 20:42

MarcoBorriello je napisao/la:
10 feb 2025, 20:41
Okončan konkurs za izbor direktora KCUS-a, niko nije dobio podršku: Slijedi novi konkurs
Šta rade od ove države, kakva sprdnja jbte
Nek nije SDA pa makar bilo i gore hehe

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 feb 2025, 23:40

alemsa je napisao/la: -

Sta ovo svi za kauboje navijaju. :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 feb 2025, 23:55

Mogli je napisao/la:
10 feb 2025, 23:40
alemsa je napisao/la: -

Sta ovo svi za kauboje navijaju. :yawn:
Najpopularnija Americka ekipa

I playoff kad igraju, prosli prva tekma (wild card), su imali 40 miliona gledanost (najvise)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.