Ako 1 od stopera koje naša repka trenutno ima napravi karijeru bilo koga od ovih mi smo na konju.dedo26 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:03Naveo si te igrace ko da su Maldini. Realno jedino Milenkovic odskace, ovi ostali nista specijalno, pogotovo Veljkovic koji ode u Zvezdu. Moze on tamo imat mjesta prije nego kod nas. Mi imamo pet stopera sa potencijalom da igraju u top klubovima.fanatik19 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 18:47Ma doce i on kad tad jer mu je sansa da tamo dobije priliku pored Milenkovica, Pavlovica, Erakovica i Veljkovica jednaka ko i nama s foruma. Onda ce ga se na forumu kao i obicno pratit, hvalit i velicat vise negoli nekog momka tipa Hadzikadunic i Barisic. Definitivno smo za izucavanja ali nam tako i treba, nismo ni zasluzili bolje![]()
Da ovdje ima imalo reda jednom bi se pitalo i zavrsavalo za sva vremena sa svim "potencijalnim" a ne cas hocu cas necu.
Ne bi me cudilo da i nakon svega ovoga zaigra na kraju za nas, svakako nam je svlacionica reprezentacije puna takvih pa poziv njemu ne bi bio neka novost dok su selektoru usta puna prica o patriotizmu i nacionalnom naboju.![]()
Uzmi u obzir činjenicu da Eraković ima 24 a Pavlović 25 godina i da nisu na vrhuncu karijere.
Ti buraz moraš bit svjestan da je Zenit još uvijek dosta jači klub od svakog u kojem su trenutno naši stoperi.
Veljković je provjeren bundesligaški stoper a Barišić tek treba da ode u bundesligu dok je Muharemović jučer krenuo igrat seniorski fudbal. Dennisa smo otjerali, ko ti ostaje? Katić i Bićo kao potencijali?