Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 19:07

Podhitno rampu udariti menadžerskim polovnjacima koji ne vole ovu zemlju, šta više mrze je i nemaju mjesta u reprezentacijama Hrvatske i Srbije. Takvi samo pokušavaju zaigrati kod nas da bi se prodali u bolji klub jer uglavnom igraju po nekim prosječnim ligama.

Barbarez out.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2025, 19:07

dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:03
fanatik19 je napisao/la:
10 feb 2025, 18:47
Ma doce i on kad tad jer mu je sansa da tamo dobije priliku pored Milenkovica, Pavlovica, Erakovica i Veljkovica jednaka ko i nama s foruma. Onda ce ga se na forumu kao i obicno pratit, hvalit i velicat vise negoli nekog momka tipa Hadzikadunic i Barisic. Definitivno smo za izucavanja ali nam tako i treba, nismo ni zasluzili bolje :crazy:
Da ovdje ima imalo reda jednom bi se pitalo i zavrsavalo za sva vremena sa svim "potencijalnim" a ne cas hocu cas necu.
Ne bi me cudilo da i nakon svega ovoga zaigra na kraju za nas, svakako nam je svlacionica reprezentacije puna takvih pa poziv njemu ne bi bio neka novost dok su selektoru usta puna prica o patriotizmu i nacionalnom naboju. :D
Naveo si te igrace ko da su Maldini. Realno jedino Milenkovic odskace, ovi ostali nista specijalno, pogotovo Veljkovic koji ode u Zvezdu. Moze on tamo imat mjesta prije nego kod nas. Mi imamo pet stopera sa potencijalom da igraju u top klubovima.
Ako 1 od stopera koje naša repka trenutno ima napravi karijeru bilo koga od ovih mi smo na konju.
Uzmi u obzir činjenicu da Eraković ima 24 a Pavlović 25 godina i da nisu na vrhuncu karijere.
Ti buraz moraš bit svjestan da je Zenit još uvijek dosta jači klub od svakog u kojem su trenutno naši stoperi.
Veljković je provjeren bundesligaški stoper a Barišić tek treba da ode u bundesligu dok je Muharemović jučer krenuo igrat seniorski fudbal. Dennisa smo otjerali, ko ti ostaje? Katić i Bićo kao potencijali?

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 10 feb 2025, 19:21

Ljigo jedva docekao :rol:

Inace, Kurir je izuzetno pouzdan i relevantan medij. Cekamo mart :bih:
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 feb 2025, 19:23

RajvoSA03 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:21
Ljigo jedva docekao :rol:

Inace, Kurir je izuzetno pouzdan i relevantan medij. Cekamo mart :bih:
Znaci Markovic na spisku osim ako nije izradio Spahu. :salut:

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 10 feb 2025, 19:33

''saznaje Kurir''
pametnom dosta

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 20:37

fanatik19 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:07
dedo26 je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:
10 feb 2025, 18:47
Ma doce i on kad tad jer mu je sansa da tamo dobije priliku pored Milenkovica, Pavlovica, Erakovica i Veljkovica jednaka ko i nama s foruma. Onda ce ga se na forumu kao i obicno pratit, hvalit i velicat vise negoli nekog momka tipa Hadzikadunic i Barisic. Definitivno smo za izucavanja ali nam tako i treba, nismo ni zasluzili bolje :crazy:
Da ovdje ima imalo reda jednom bi se pitalo i zavrsavalo za sva vremena sa svim "potencijalnim" a ne cas hocu cas necu.
Ne bi me cudilo da i nakon svega ovoga zaigra na kraju za nas, svakako nam je svlacionica reprezentacije puna takvih pa poziv njemu ne bi bio neka novost dok su selektoru usta puna prica o patriotizmu i nacionalnom naboju. :D
Naveo si te igrace ko da su Maldini. Realno jedino Milenkovic odskace, ovi ostali nista specijalno, pogotovo Veljkovic koji ode u Zvezdu. Moze on tamo imat mjesta prije nego kod nas. Mi imamo pet stopera sa potencijalom da igraju u top klubovima.
Ako 1 od stopera koje naša repka trenutno ima napravi karijeru bilo koga od ovih mi smo na konju.
Uzmi u obzir činjenicu da Eraković ima 24 a Pavlović 25 godina i da nisu na vrhuncu karijere.
Ti buraz moraš bit svjestan da je Zenit još uvijek dosta jači klub od svakog u kojem su trenutno naši stoperi.
Veljković je provjeren bundesligaški stoper a Barišić tek treba da ode u bundesligu dok je Muharemović jučer krenuo igrat seniorski fudbal. Dennisa smo otjerali, ko ti ostaje? Katić i Bićo kao potencijali?
Zenit klub koji Evrope nije vidio par goidna, nikakva poenta tu igrat. Pavlovic u padu totalnom, igra u nikad gorem Milanu. Samo ne znam kako si uspio za Veljkovica pronac rijec pravu kako bi ga kao uzdigao 'provieren stoper'. Igra u Bremenu koji svake godine il se bori za opstanak il sredina tabele u vrh glave.
Imamo Ahmedhozdica koji ce sigurno na ljeto napravit transfer i cim Barbarez ode, a to ce se nekad desit, vraca se. Ahmedhodzic moze igrat u premijerligasu kojem hoce. Imas Muharemovica koji ima potencijal igrat za Juventus, za najjace klubove. Malic je isto strasan potencijal. Barisic ovo ljeto pravi veliki transfer. Katic ima 28 godina, posle ove sezone ode u neki top klub. Nista Srbi bolji nisu vjeruj. U par deka je to.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 feb 2025, 20:41

Ali koliko su jadni ovi mrzitelji Barbareza, Spahica i ekipe...i to iz dana u dan potvrđuju.
Znaci, jedan Ahmedhodzic ne vrijedi koliko nokat Barbareza. Jedan Hadzikadunic koliko nokat Spahica.
Ako se mora zauzeti jedna strana, a u slučaju Ahmedhodzica jeste morala jer je prevrsio sve mjere, naravno da se zna koju stranu ću zauzeti.
U vezi s Hadzikadunicem, ako trebam zauzeti stranu izmedju njegovog ega, saosjećanja s Anelom i bezobraznim menadžerom s jedne strane, a ovamo Barbareza, SS i Spahica s dr.strane...pa i tu je stvar jasna.
Ono što nije jos uvijek jasno jeste to da li je Hadzikadunic sam sebe otpisao iz reprezentacije ili ne, jer ga stručni štab zasigurno nije otpisao. Znat ćemo više u martu i junu.

Marković ako dodje, dobrodošao je. I da, prije ce se odazvati Sergeju nego Savi.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 20:46

Ja ne znam sta se desilo, ako je igrac kriv onda noga i to je to, a sigurno je da je kriv. Nece ga dzabe istejrat iz ekipe. Eh sad, dobro bi bilo to da se izgladi jer Ahmedhozdic je stoper koji moze igrat u top ekipama poput Tottenhama, Aston Ville. Jedan takav igrac ti znaci itekako. Hadzikadunic manje vise, dobro bi bilo da se vrati, ali realno njegov plafon je neki Bundesligas sa sredine tabele poput Wolfsburga ili Augsburga.
Mi imamo na balkanu trenutno najmladji tim, s najvecim potencijala, i sansu da za dvije godine imamo najjaci tim. Samo jos da se pojavi koji veznjak. Srbija je u totalnom padu, igraci im po Saudiji igraju, nemaju nekih talenata osim Samardzica i ovaj me iznad uvjerava da su jaci za klasu, davajuci Zenit kao primjer top ekipe. Pa nasi igraci svi iz zadnje linije ce napravit velik transfer, dok za Pavlovica garantujem da je ovo plafon, a i Erakovica. A i klubovi ne moraju uvijek bit mjerilo, po toj logici je Tchoameni bolji od Brune Fernandesa ili Vasquez od Hakimija. Muharemovic je vcci potencijal od svih njihovih stopera, odgovorno tvrdim i siguran sam u to.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 10 feb 2025, 20:46

hurem je napisao/la:
10 feb 2025, 20:41
Ali koliko su jadni ovi mrzitelji Barbareza, Spahica i ekipe...i to iz dana u dan potvrđuju.
Znaci, jedan Ahmedhodzic ne vrijedi koliko nokat Barbareza. Jedan Hadzikadunic koliko nokat Spahica.
Ako se mora zauzeti jedna strana, a u slučaju Ahmedhodzica jeste morala jer je prevrsio sve mjere, naravno da se zna koju stranu ću zauzeti.
U vezi s Hadzikadunicem, ako trebam zauzeti stranu izmedju njegovog ega, saosjećanja s Anelom i bezobraznim menadžerom s jedne strane, a ovamo Barbareza, SS i Spahica s dr.strane...pa i tu je stvar jasna.
Ono što nije jos uvijek jasno jeste to da li je Hadzikadunic sam sebe otpisao iz reprezentacije ili ne, jer ga stručni štab zasigurno nije otpisao. Znat ćemo više u martu i junu.

Marković ako dodje, dobrodošao je. I da, prije ce se odazvati Sergeju nego Savi.
Jedna strana spektra je mržnja pojedinaca prema Barbarezu, a suprotna je tvoje idolopoklonstvo prema istom i pozlaćivanje svega što uradi, pa i gluposti koje pravi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 feb 2025, 20:54

SetoKaiba je napisao/la:
10 feb 2025, 20:46
hurem je napisao/la:
10 feb 2025, 20:41

Jedna strana spektra je mržnja pojedinaca prema Barbarezu, a suprotna je tvoje idolopoklonstvo prema istom i pozlaćivanje svega što uradi, pa i gluposti koje pravi.
Daleko od bilo kakvog ispravnog rezonovanja.
Znaš i sam da sam nekada naveo mnoge negativnosti Barbareza s kojima se ne slažem, cak si me ti i upitao, pa čak i u slučaju Hadzikadunica.
Isto tako, toliko se Barbarez blati zbog dotičnog a ne uzima se u obzir da je momak imao blažu povredu prije Engleske i Italije, da u oktobru i novembru nije mogao igrati zbog povrede, zatim tu su izjave njegovog menadžera itd., njegov ego...kojeg naravno ima i Barbarez. Ali zna se čija je gornja u ovom trenutku. Pretrpi par utakmica ako smatraš da si zakinut i pokaži da selektor i SS griješe, a ne da podigneš ruke od reprezentacije. Barisic je odličan primjer gdje je svojim odnosom i partijama ih natjerao da javno priznaju da su u jednom trenutku pogriješili.
Za mene je neprihvatljivo da jedan Kulenović očitava lekcije Bosnjama u nacionalnom dresu ili nekada Vranjes. Ili spomenuti Barisic. A to je činjenica. Nažalost.

U čemu je poenta?
Poenta da se već blati Barbarez jer će možda Marković biti izgubljen za nas. Zamisli tog sklopa pojedinih forumasa. A zapravo niko ne zna istinu.
Ovaj Fanatik je primjer babe tracare i sbbkbb.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2025, 21:01

dedo26 je napisao/la:
Ja ne znam sta se desilo, ako je igrac kriv onda noga i to je to, a sigurno je da je kriv. Nece ga dzabe istejrat iz ekipe. Eh sad, dobro bi bilo to da se izgladi jer Ahmedhozdic je stoper koji moze igrat u top ekipama poput Tottenhama, Aston Ville. Jedan takav igrac ti znaci itekako. Hadzikadunic manje vise, dobro bi bilo da se vrati, ali realno njegov plafon je neki Bundesligas sa sredine tabele poput Wolfsburga ili Augsburga.
Mi imamo na balkanu trenutno najmladji tim, s najvecim potencijala, i sansu da za dvije godine imamo najjaci tim. Samo jos da se pojavi koji veznjak. Srbija je u totalnom padu, igraci im po Saudiji igraju, nemaju nekih talenata osim Samardzica i ovaj me iznad uvjerava da su jaci za klasu, davajuci Zenit kao primjer top ekipe. Pa nasi igraci svi iz zadnje linije ce napravit velik transfer, dok za Pavlovica garantujem da je ovo plafon, a i Erakovica. A i klubovi ne moraju uvijek bit mjerilo, po toj logici je Tchoameni bolji od Brune Fernandesa ili Vasquez od Hakimija. Muharemovic je vcci potencijal od svih njihovih stopera, odgovorno tvrdim i siguran sam u to.
Kakva poređenja dan te yebo usta :urnebes:
Eto sreća moja pa postojiš ti da me prosvijetliš kako su Sassuolo, Plymouth, Braunschweig i Basel jači klubovi od Zenita :D
Tek ova poređenja u zadnjoj rečenici, lik poredi igrače najjačeg francuskog i španskog kluba :tokralju:

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 21:06

dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 20:37
fanatik19 je napisao/la:
dedo26 je napisao/la:

Zenit klub koji Evrope nije vidio par goidna, nikakva poenta tu igrat. Pavlovic u padu totalnom, igra u nikad gorem Milanu. Samo ne znam kako si uspio za Veljkovica pronac rijec pravu kako bi ga kao uzdigao 'provieren stoper'. Igra u Bremenu koji svake godine il se bori za opstanak il sredina tabele u vrh glave.
Imamo Ahmedhozdica koji ce sigurno na ljeto napravit transfer i cim Barbarez ode, a to ce se nekad desit, vraca se. Ahmedhodzic moze igrat u premijerligasu kojem hoce. Imas Muharemovica koji ima potencijal igrat za Juventus, za najjace klubove. Malic je isto strasan potencijal. Barisic ovo ljeto pravi veliki transfer. Katic ima 28 godina, posle ove sezone ode u neki top klub. Nista Srbi bolji nisu vjeruj. U par deka je to.
De dera mi daj loto brojke za vikend…

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2025, 21:13

Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 21:06
dedo26 je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:

Ma daj broj dilera, ne vjerujem da je ovo stvarnost..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 feb 2025, 21:20

dedo26 je napisao/la:
Nemoj zayebavati. Ahmedhodzic evo 3 godine radi transfer. Prije ce ostati u Sheffieldu, nego napraviti jak transfer. A svakako nece nastupati u reprezentaciji.

Malic je jos daleko od neke karijere, ali ima potencijala itekako.

Muharemovic tek prvu jacu seniorsku sezonu igra (ne racunam one sezone u u23 Juventusa).

Hadzikadunic bi bio koristan, sigurno vise od penzionera Bicakcica. Pogotovo jer je mladji 9-10 godina. Ali daleko da je neki vau igrac koji bi unaprijedio toliko igru nazad.

Slicno i Katic, samo sto je on vise borbeniji na terenu. O ostalim da ne pisem, svakako ih se izmijenjalo more, a nisu imali neku ulogu dosad.

Po meni, jedino sigurno mjesto trebaju imati Dedic i Kolasinac (kad je zdrav). Ovi ostali sve zavisi od njihove forme.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 feb 2025, 21:56

Iskreno se nadam da je ovo istina sto huškački Kurir piše i da ovaj veliki srbenda nece igrati za nas iako nije loš igrac.

Previse bi to bilo odjednom tih "neopredijeljenih" u rosteru niti je toliko zapelo za štopere niti bi ovaj donio kvalitet vise u odnosu na ostale
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 22:06

fanatik19 je napisao/la:
10 feb 2025, 21:13
Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 21:06
dedo26 je napisao/la:

Ma daj broj dilera, ne vjerujem da je ovo stvarnost..
hahahaha, pa dovoljno je samo ovo za Veljkovica druze sto si napiso da se zapitam na kakvim si gudrama. Predstavljas Srbiju ko da je u pitanju odbrana Holandije na celu sa Van Dijkom. Cinjeica je da igraju u boljim klubovima, ali je cinjenica i da nasi imaju veci potencijal trenutno, i da osim Milenkovica nemaju nazad niti jednu klasu. Nas i desni i lijevi bek je trenutno bolji od onog sto oni imaju na raspolaganju.
Brat bratu predstavio si Srbiju ko da igra Vidic a desno Ivanovic. Pavlovica pljuju navijaci redom svi, najgore ocjenjen u timu. Veljkovic igra u prosjecnom bundesligasu, a vec se sad pise da ode u Zvezdu. Vise je povrijedjen nego sto igra. Erakovic odigro 11 utakmica do sad u Zenitu koji je u rangu Dinamo Zagreba, da se ne lazemo. Samo nemam pojma otkuda crpis ti toliko znanje. Da si reko Hrvatska pa hajd razumio bi te. Imaju bar Gvardiola i Sutala.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 22:13

Zenit za ovu sezonu skršio 100 miliona na transfere, ovaj piše da su u rangu Dinamo Zagreba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 22:15

Slazem se sa dedom
Cak i kad je Hrvatska u pitanju da ne pikamo Guardiola mislim da bolje igrace mozemo skupiti u odbrani i napadu
Jedino taj vezni red im svjetski i ne mozemo im nikako parirati
Oni imaju ono najvaznije, a to je sistem i taj vezni im je kljuc tog sistema
Stvari se i kod nas mijenjaju, napredujemo, ali dug je to put
Imamo potencijal i veci nego sto smo svjesni
Dobro sto barba uci Hrvate i Srbe da igraju za BiH
To je jako bitan dio za buducnost, jer su i oni prosli naucenixda idu iz BiH
Dovodi nam i Sandzaklije sto je isto bitno za buducnost
Sad trazi i ove poput Brietha, Vitaly koji imaju neki poveznicu s BiH
Barba uci i radi
Sad cekamo formaciju da promijeni i da pobjedimo tu Rumuniju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 feb 2025, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2025, 22:19

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:13
Zenit za ovu sezonu skršio 100 miliona na transfere, ovaj piše da su u rangu Dinamo Zagreba.
:rol: :rol:
Trehnuše 33 miliona za jednog igrača i lik ih s Dinamom poredi :urnebes:
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 10 feb 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 feb 2025, 22:19

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:13
Cime da ih dovedu drugo nego parama? Dok ostali klubovi nude projekte, sta može ponuditi igranje u ruskoj ligi osim novca? Realno oni moraju plaćati i klubovima i igračima puno više i opet će se naći igrač tipa Ivan Ilić koji neće u to ni pogledati.

PS. Fali ti barbarez out ili kockar, pokeras u ovom postu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.