FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 177

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 11 feb 2025, 12:19

JavierBosnia je napisao/la:
11 feb 2025, 12:15
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 feb 2025, 11:36
Više mi je žao što nema Đorđevića, itekako ćemo mi osjetiti period koji ne bude igrao. A i dalje se ne zna kad će se vratiti, niko o tome ne priča :crazy:
Zato kad bude tu, bit ce muka koga poslati na klupu pod uslovom da ce ovdje biti vjerovatno U21 igrac :mrgreen:
Mehmedovic
Krdzalic
Bubanja
Lulic
Pavicic
Djordjevic
Mustafic
Krdzalic Bubanja Lulic

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 feb 2025, 12:22

hazarder je napisao/la:
11 feb 2025, 11:32
Jesu naši jučer slobodan dan imali? Nema slika s treninga nikako. Najveća mi je briga ovaj Bugarin hoće li se i kada uklopiti jer je upitno kako će nam desna strana s Unušićem i Francisom protiv kona izgledat'. Protiv Sloge se nekako i skrpilo to.
Ne mora Francis igrati. Beganović je ušao zadnjih 15ak min protiv Sloge, vjerujem da je 10 dana dovoljno da može od prve minute krenuti derbi.
Više mi je žao što nema Đorđevića, itekako ćemo mi osjetiti period koji ne bude igrao. A i dalje se ne zna kad će se vratiti, niko o tome ne priča :crazy:
Pisao sam ja kada je izašao onaj medicinski bilten da je Karabeg bio mutan po pitanju njegove povrede i provlačio neke floskule u fazonu "more' bit' bidne more' bit' ne bidne" ili ti ga veze nemamo šta mu je. Nadam se da će izronit Sale. Pored Gulija naš najbitniji igrač prve polusezone.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 feb 2025, 12:39

za tobom ludi smo svi!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2025, 12:44

hazarder je napisao/la:
11 feb 2025, 11:32
Jesu naši jučer slobodan dan imali? Nema slika s treninga nikako. Najveća mi je briga ovaj Bugarin hoće li se i kada uklopiti jer je upitno kako će nam desna strana s Unušićem i Francisom protiv kona izgledat'. Protiv Sloge se nekako i skrpilo to.
Ne mora Francis igrati. Beganović je ušao zadnjih 15ak min protiv Sloge, vjerujem da je 10 dana dovoljno da može od prve minute krenuti derbi.
Ozljeda Ahilove tetive definitivno je jedna od najgorih povreda. Sve zavisi od stepena povrede, oporavak traje od 6 do 12 mjeseci + vrijeme da se vratiš u formu. Recimo Kimpembe je bio odsutan skoro 2 godine baš zbog Ahilove tetive.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 11 feb 2025, 12:47

NoProfit je napisao/la:
11 feb 2025, 10:37
Lucas je napisao/la:
11 feb 2025, 08:10
belosevic23 je napisao/la:
11 feb 2025, 07:52
Viveros 2 komada, njegova vrijednost ce samo rasti...ako nista Ismir ce uzeti pare na njemu...žao mi samo sto ga mi ne probasmo, fizicki je bio najdominantniji medju nasim igracima..strasna muskulatura
Još jedan u nizu igrača, sa kojim ublehe koje su nas vodile, nisu znale.Samo da mi je znati, na osnovu čega je ubleha od Rožmana zaključila da on nije za nas, da nije i on bio lijen na treninzima.Sigurno je samo, da ce i on i Renan u Kolumbiji dobiti kontinuitet u špicu, zato ne treba da cude njihovi golovi tamo.
Rožman je toliko dobar stručnjak da je odlučio da Gulishu pošalje na posudbu. Yebem i njega i onog ko mu je dao trenersku licencu.
Najbolja odluka Guli u Velezu na kaljenju, ovdje da je ostao bio bi prosjek.
....sve drugo će proći!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 11 feb 2025, 12:54

NoProfit je napisao/la:
Lucas je napisao/la:
belosevic23 je napisao/la:
11 feb 2025, 07:52
Viveros 2 komada, njegova vrijednost ce samo rasti...ako nista Ismir ce uzeti pare na njemu...žao mi samo sto ga mi ne probasmo, fizicki je bio najdominantniji medju nasim igracima..strasna muskulatura
Još jedan u nizu igrača, sa kojim ublehe koje su nas vodile, nisu znale.Samo da mi je znati, na osnovu čega je ubleha od Rožmana zaključila da on nije za nas, da nije i on bio lijen na treninzima.Sigurno je samo, da ce i on i Renan u Kolumbiji dobiti kontinuitet u špicu, zato ne treba da cude njihovi golovi tamo.
Rožman je toliko dobar stručnjak da je odlučio da Gulishu pošalje na posudbu. Yebem i njega i onog ko mu je dao trenersku licencu.
Mirza ga je poslao, jedan od razloga je bio broj stranaca...i posudba je bila na godinu, nije se mogao vratiti na zimu-rijeci Ibričića

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 feb 2025, 13:03

H8Z7 je napisao/la:
11 feb 2025, 12:44
Ozljeda Ahilove tetive definitivno je jedna od najgorih povreda. Sve zavisi od stepena povrede, oporavak traje od 6 do 12 mjeseci + vrijeme da se vratiš u formu. Recimo Kimpembe je bio odsutan skoro 2 godine baš zbog Ahilove tetive.
Govorio je Karabeg u medicinskom biltenu o njemu, radili su nekoliko različitih snimaka i svaki je potvrdio da nema nikakvog oštećenja, već je samo u pitanju upala. Tokom pauze proveo je 3 sedmice u Beogradu kod najboljih fizioterapeuta na terapijama. Međutim stvar je individualnog odgovora, kod njega očigledno taj proces traje nešto duže. On trenira ali nije u punom pogonu. Nadaju mu se od marta da će biti spreman.

Dogovara se ako već i nije prijateljska za vikend, najvjerovatnije s federalnim prvoligašem. Ne vjerujem da će biti na Koševu, eventualno kamp. Također, derbi je zakazan za subotu, 22.2. u 20:45, a Kup bi trebali igrati 26.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 feb 2025, 13:08

propoklopac je napisao/la:
11 feb 2025, 12:54
NoProfit je napisao/la:
Lucas je napisao/la:

Mirza ga je poslao, jedan od razloga je bio broj stranaca...i posudba je bila na godinu, nije se mogao vratiti na zimu-rijeci Ibričića
Do mene :thumbup:

Onda sam pogriješio u vezi Rožmana, a za Mirzu svakako ne vrijedi trošiti ni slovo na tastaturi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 feb 2025, 13:20

mirzatele je napisao/la:
11 feb 2025, 12:19
Zato kad bude tu, bit ce muka koga poslati na klupu pod uslovom da ce ovdje biti vjerovatno U21 igrac :mrgreen:
Mehmedovic
Krdzalic
Bubanja
Lulic
Pavicic
Djordjevic
Mustafic
Krdzalic Bubanja Lulic
Igrat će Đorđević Bubanja i Pavičić kad svi budu spremni
To je naša najbolja sredina i onda Lulica rotirati ima prostora s sve. Ali njih 4 trebaju bit prve opcije

A Krdzalic treba bit prva u21 opcija jer nedaleko iznad svih ostalih u21 igrača s tim da će se opcija za u21 najvjerovatnije tražiti negdje drugo koliko ja vidim.

Mustafica možemo i prodati eto reprezentativac je , neko će se prevariti dati 100k eura. Vratiti uloženo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 feb 2025, 14:06

Otjeraše ziljku i iz new pazara
ISTINA ZA VEDRANA!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2025, 14:12

luckystrike je napisao/la:
11 feb 2025, 13:03
H8Z7 je napisao/la:
11 feb 2025, 12:44
Govorio je Karabeg u medicinskom biltenu o njemu, radili su nekoliko različitih snimaka i svaki je potvrdio da nema nikakvog oštećenja, već je samo u pitanju upala. Tokom pauze proveo je 3 sedmice u Beogradu kod najboljih fizioterapeuta na terapijama. Međutim stvar je individualnog odgovora, kod njega očigledno taj proces traje nešto duže. On trenira ali nije u punom pogonu. Nadaju mu se od marta da će biti spreman.

Dogovara se ako već i nije prijateljska za vikend, najvjerovatnije s federalnim prvoligašem. Ne vjerujem da će biti na Koševu, eventualno kamp. Također, derbi je zakazan za subotu, 22.2. u 20:45, a Kup bi trebali igrati 26.
Ako je tako trebali bi ga očekivati sredina ili kraj marta. Žao mi je što ga nema pogotovo sad pred derbi, on i Bubanja čine udarne igle našeg veznog reda, Pavičić se isto tako dobro pokazuje ali je Đorđević daleko opasniji iz prekida.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 feb 2025, 14:25

Lecler je napisao/la:
11 feb 2025, 14:06
"Igračina" :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 11 feb 2025, 14:25

NoProfit je napisao/la:
11 feb 2025, 13:08
NoProfit je napisao/la:

Onda sam pogriješio u vezi Rožmana, a za Mirzu svakako ne vrijedi trošiti ni slovo na tastaturi.
Možda i jedini dobar potez Mirze je bio upravo slanje Gulija na posudbu, prošao je period adaptacije u ekipi gdje je konstantno igrao i tamo je našao pravu formu, kod nas sigurno ne bi imao minte kao dole. A tad su kao stranci ostali Renan, Kyeremeh i Viveros, koji je pobudalio nakon 7 dana, realno u tom trenutku bolji igrači

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 11 feb 2025, 14:27

Lecler je napisao/la:
Iskreno nisu trebali :D

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 feb 2025, 14:30

pitara je napisao/la:
11 feb 2025, 14:25
NoProfit je napisao/la:
11 feb 2025, 13:08

Možda i jedini dobar potez Mirze je bio upravo slanje Gulija na posudbu, prošao je period adaptacije u ekipi gdje je konstantno igrao i tamo je našao pravu formu, kod nas sigurno ne bi imao minte kao dole. A tad su kao stranci ostali Renan, Kyeremeh i Viveros, koji je pobudalio nakon 7 dana, realno u tom trenutku bolji igrači
I Penaranda je tad bio tu, od kojeg smo ocekivali da bude bolji nego sto je Guli sada. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 feb 2025, 14:41

Pendulum je napisao/la:
11 feb 2025, 14:25
Lecler je napisao/la:
"Igračina" :yawn:
bRAtE iSKreNO

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 feb 2025, 14:43

jurisicduska je napisao/la:
11 feb 2025, 13:20
mirzatele je napisao/la:

Mehmedovic
Krdzalic
Bubanja
Lulic
Pavicic
Djordjevic
Mustafic
Krdzalic Bubanja Lulic
To je naša najbolja sredina i onda Lulica rotirati ima prostora s sve. Ali njih 4 trebaju bit prve opcije

A Krdzalic treba bit prva u21 opcija jer nedaleko iznad svih ostalih u21 igrača s tim da će se opcija za u21 najvjerovatnije tražiti negdje drugo koliko ja vidim.

Mustafica možemo i prodati eto reprezentativac je , neko će se prevariti dati 100k eura. Vratiti uloženo.
Gdje bi se pi tebi moglo tražiti drugo riješenje za U21, ja zaista ne vidim nikog drugog osim Krdžalića i Mehmedovića.
Pavičić i Mehmedović su dobro odigrali u tom veznom redu, naročito Pavek okrenuo je bezbroj lopti prema naprijed samo što je problem kad ostane visoko na protivnički napad gdje Bubanja sam ne može stići jer već na drugom pasu ispadne. Možda si vidio u par navrata kako je kod Sloge prošla tranzicija gdje nam je falio jedan deff vezni kad bekovi ostanu visoko.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 feb 2025, 14:54

AVNOJ je napisao/la:
11 feb 2025, 14:43
mirzatele je napisao/la:

Krdzalic Bubanja Lulic

Gdje bi se pi tebi moglo tražiti drugo riješenje za U21, ja zaista ne vidim nikog drugog osim Krdžalića i Mehmedovića.
Pavičić i Mehmedović su dobro odigrali u tom veznom redu, naročito Pavek okrenuo je bezbroj lopti prema naprijed samo što je problem kad ostane visoko na protivnički napad gdje Bubanja sam ne može stići jer već na drugom pasu ispadne. Možda si vidio u par navrata kako je kod Sloge prošla tranzicija gdje nam je falio jedan deff vezni kad bekovi ostanu visoko.
Pa bas zato Đorđević Bubanja Pavičić. Imaš dole ovu dvojicu Bubanja klasični zadnji vezni ovaj drugi Box to Box i imas Pavicica kao neku osmicu , dvije šestice i osmica. I onda nećeš imati tih problema.

Mislim ili lijevi bek ili lijevo stoper da će bit u21 je je suludo zrtvovati jednog veznog u korist u21 , naravno osim ako Krdzalic ne pokaže da je bolji od ostalih a to očekujem tek od slijedece godine da se on u potpunosti profilise, ipak je izasao iz teške povrede , treba malo vremena.

Najbezbolnije bi bilo golmana gurnuti u21, svakako smo tu tanki a ovaj golman u21 nije los, mislim nije nešto osjetno lošiji od ovih drugih koje imamo.

Ima dosta utakmica, nek rotira, jednom Đuric, jednom Mujkic, jednom Krdzalic, jednom Mehmedovic , može se solidno izrotirati
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 feb 2025, 15:19

11 feb 2025, 14:54
AVNOJ je napisao/la:

Pa bas zato Đorđević Bubanja Pavičić. Imaš dole ovu dvojicu Bubanja klasični zadnji vezni ovaj drugi Box to Box i imas Pavicica kao neku osmicu , dvije šestice i osmica. I onda nećeš imati tih problema.

Mislim ili lijevi bek ili lijevo stoper da će bit u21 je je suludo zrtvovati jednog veznog u korist u21 , naravno osim ako Krdzalic ne pokaže da je bolji od ostalih a to očekujem tek od slijedece godine da se on u potpunosti profilise, ipak je izasao iz teške povrede , treba malo vremena.

Najbezbolnije bi bilo golmana gurnuti u21, svakako smo tu tanki a ovaj golman u21 nije los, mislim nije nešto osjetno lošiji od ovih drugih koje imamo.

Ima dosta utakmica, nek rotira, jednom Đuric, jednom Mujkic, jednom Krdzalic, jednom Mehmedovic , može se solidno izrotirati
Nemoj samo Mehmedovica ja nisam vidio mladjeg igraca sa manje kuveta u trku od njega

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 feb 2025, 15:37

keli je napisao/la:
11 feb 2025, 15:19
11 feb 2025, 14:54
AVNOJ je napisao/la:

Nemoj samo Mehmedovica ja nisam vidio mladjeg igraca sa manje kuveta u trku od njega
Inace je tako, ali evo protiv Sloge je odigrao jako dobro i bilo ga je bukvalno od Rogica do Erica.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, UltraSa46 i 89 gostiju.