Ma to mi je sasvim korektno, domaćinsko suđenje, za razliku od Banja Luke dole se može igrati , možeš razviti napad, ne ubija te niko u pojam. Nema ono očigledan korner sudija lud se napravi, ili ne svira niti jedan faul a njima sve i ta ofirna navlačenja. Mislim nek svima kući tako sude od ovih velikana nemam problem ali nemoj mi da se ne može igrati.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 15:54Zrinjski to radi nekako kulturnije, kad im treba dobiju penal, faul oko kaznenog itd.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2025, 15:42Mogu sigurno. Jak je Zrinjski, ali nisu bauk, a i kone godinama nisu imale bolju ekipu. Mada zavisi i ko sudi. Zrinjski se cesto pogura dole. Ni blizu kao BL, ali ako zapne moze se ocekivati neki penal, navucen prekrsaj oko 16 itd.jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 15:35Iskreno i u Mostaru kone mogu napraviti čudo , makar X iščupajte pa da ovo učinimo zanimljivim. **** Borac.
Vidim šansu vasu sad po stranama, malo su otupili tu. Krpic može se boriti s njihovim stoperima a Dangubic je x faktor za svaku ekipu on može uvijek iznenaditi.
Kako vi zamišljate vaših prvih 11 kad su svi kompletni
Mislim gdje ga igra Šosić koji je vezni red ?
Muftic
Galić Sukilovic Karamarko Markovic misim da je to sigurica
Onda bi trebalo Karjasevic Al Jaber Radovac ili eventualno ofanzivije umjesto Karjasevica Šosić a ova dvojica da se spuste na 6
A gore Boljevic Cvetanovski Dangubic Krpic Šosić kako to uklopit ?