Puno ti?Hajdeee je napisao/la: ↑12 feb 2025, 17:25Ma to je jasno. Jb.'Ajduk.
Meni je fascinantno da smo mi nudili 400.000e, ako je istina. To mi je bas...
Smiješna para.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puno ti?Hajdeee je napisao/la: ↑12 feb 2025, 17:25Ma to je jasno. Jb.'Ajduk.
Meni je fascinantno da smo mi nudili 400.000e, ako je istina. To mi je bas...
Jesi siguran 13k? Pazi da ne bude 18k.
Pa za nas kao klub, je 800 000 KM za obestecenje, veliki iskorak. Putokaz da, IPAK, idemo ozbiljnijom uzlaznom putanjom. Ni jedan klub u drzavi nebi ponudio toliki novac za jednog igraca. A za regiju, da ne kazem Evropu ..naravno da je to sitna cifra.Devedesetka je napisao/la: ↑12 feb 2025, 17:52Puno ti?
Smiješna para.
Duska , potpuno se slazem sa tobomjurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:06Sto majke ti, mora ti u21 početi svakako. Sto ne bi Vrban.
Imaš u21 napadača i ovi tek došli probaš s djetetom prošao je pripreme. Ne vidim razlog da se ne proba.
Najnormalnije vjeruj.Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 20:44Duska , potpuno se slazem sa tobomjurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:06Sto majke ti, mora ti u21 početi svakako. Sto ne bi Vrban.
Imaš u21 napadača i ovi tek došli probaš s djetetom prošao je pripreme. Ne vidim razlog da se ne proba.![]()
Dobro šta je problem sto imaju ljudi drugačija mišljenja ?muhamedhulk je napisao/la: ↑12 feb 2025, 20:48Pisemo kako treba neko da Gulasa oslobodi u napadu i onda napisu da bi dijete u napad uparili sa njim. Ubijes i jednog i drugog…
Vrbanova velika prednost je pokretljivost, mana je fizicka konstitucija...jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 20:48Najnormalnije vjeruj.Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 20:44Duska , potpuno se slazem sa tobomjurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:06
Sto majke ti, mora ti u21 početi svakako. Sto ne bi Vrban.
Imaš u21 napadača i ovi tek došli probaš s djetetom prošao je pripreme. Ne vidim razlog da se ne proba.![]()
Ima ovdje ljudi misle da bi to bio fijasko kontam i tu logiku.
Vrban je sličan Hamzi, malo bolji tehnički i pokretljiviji, lošijeg šuta. Živi bili vidjeli da će prvih 5 miliona eura doći od tog dečka. Za 2 godine. Sljedeće sezone s očekujem u rotaciji svaku utakmicu a one tamo u prvih 11 i onda transfer.
Ili jesi ili nisi. Po meni. Ja bih ga gurnuo.
Varešanović ga nije vidio u timu, on je samo otišao tamo gdje bi imao minutažu. Razumljiva odluka Mirze, Ahmetovic je u igračkom padu bio odavno.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 21:11Ahmet je usro motku sa igmanom, mogao se oprostit ko covjek al 10-20 k km draze od oprostaja.
Naravno volimo mi svi Ahmeta ko brata al zaomije sto je otiso u **** igman
Ja bi to razumijo da je uradio tip ko amer bekic i sirotinja Ahmet je pun ko brod i za sitnu lovu je osjecaj nekako malo zajebo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.