Nažalost u pravu si. Imam i u Austriji sličnu situaciju gdje rodica već godinu dana prijavljuje bivšeg momka. Lik je čak i udario njenog sadašnjeg ali dzaba sve. Jedina opcija ostaje da se odseli. I tako će morati i biti dok nije kasno.sljivo je napisao/la: ↑13 feb 2025, 11:34Ne moze tu policija nista. Tesko i bilo kakva sluzba, kad nema osnova za neko pritvaranje ili terapiju. Sutra isti bude pusten i ne tretiran i onda kad mu dodje crna minuta napravi sranje. Ono sto se moze je da oni koji imaju kontakta sa takvim da iste napuste po bilo koju cijenu. U nasem narodu vazda stoji ono "ma nece", hoce ako se simptomi takve dijagnoze ponavljaju.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Doslo vrijeme da te manje strah onih mafijasa, oni vode svoje borbe, gori su ovi normalni koji puknu ko kokica. Vejrovatno su prevare bile povod mnogim ubistvima, ali nikako razuman razlog za pocinjenje.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi portali nisu normalni. Stave sliku njih dvoje zagrljeni, on je ubio 

Koševo Zapad
Nema ništa gore od muške ljubomore. Takve seljacine ne mogu podnijeti da ih žena ostavi. On će sebi u glavi zamisliti da ga vara i da je to jedini razlog sto žena može ostaviti muza.
Ne mogu dokucit nikako sta se pokvari u mozgu pa da tako nesto uradis, jesu l droge, alkohol, traume...
Sto je najgore, na pocetku veza ne mozes skontati ko je kakav i koja trauma ili osobina moze u sta da se pretvori. Licno imao sam srece, a mozda i neko suprotno sa mmom, da u neke veze ne udjem iz nekih drugih razloga a ne iz razloga sto sam to ja zelio. Kad vidim djevojke za kojima sam balio u sta su se pretvorile svaki dan zahvalim svim bozanstvima sto su me spasili istih. A u ono sto sam najmanje davo sansi i u sta sam bio skeptican ispalo je super. Zamisli sad sta zensko prolazi i mora da prodje, iz ovih ili onih razloga, gdje je na neku vezu natjeralo drustvo, tradicija, otac...a ista veza ti ne odgovara.Trpis. Trpis i trpis. Kakve to sve probleme stvara, svima. Kakav je to zivot jbt.
Sto je najgore, na pocetku veza ne mozes skontati ko je kakav i koja trauma ili osobina moze u sta da se pretvori. Licno imao sam srece, a mozda i neko suprotno sa mmom, da u neke veze ne udjem iz nekih drugih razloga a ne iz razloga sto sam to ja zelio. Kad vidim djevojke za kojima sam balio u sta su se pretvorile svaki dan zahvalim svim bozanstvima sto su me spasili istih. A u ono sto sam najmanje davo sansi i u sta sam bio skeptican ispalo je super. Zamisli sad sta zensko prolazi i mora da prodje, iz ovih ili onih razloga, gdje je na neku vezu natjeralo drustvo, tradicija, otac...a ista veza ti ne odgovara.Trpis. Trpis i trpis. Kakve to sve probleme stvara, svima. Kakav je to zivot jbt.
Ja samo kazem, hvala bogu pa nisam toliko mlad da sebi moram trazit curu i zeniti se. Stvarno je katastrofa sve…
Nase zene su otisle u totalno pogresnom smijeru, one krenu do prodavnice i sminkaju se i gledaju sta ce obuci, a sve udate.
A za ovog iz Kalesije nemam rijeci, i to nema veze sa ljubomorom, To je bolest, jede kako mozes ubit djete kakav je to Mentalni sklop?
Nase zene su otisle u totalno pogresnom smijeru, one krenu do prodavnice i sminkaju se i gledaju sta ce obuci, a sve udate.
A za ovog iz Kalesije nemam rijeci, i to nema veze sa ljubomorom, To je bolest, jede kako mozes ubit djete kakav je to Mentalni sklop?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad skontas koliko para ode na suđenje, pa na njegovo lezanje u zatvoru, a lik udavio ženu i udusio svoje dijete, nije ni loša opcija da mu za par dana bude dzenaza.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Prelijepo.
Ako za toliko godina rada nisu mogli razvit biznis da ne zavise od 5000 KM i ne trebaju dalje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prejake gazde, nemogu i ovaj sa 3 zaposlena nakon 15 god, to mu beli zena i sin 

Stone hands👊
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Upravo. Kao što neko iznad napisa, što više ovakvih slika, statusa od takvih futavaca.feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:53Prelijepo.
Ako za toliko godina rada nisu mogli razvit biznis da ne zavise od 5000 KM i ne trebaju dalje
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
24 karatniVensanKasel je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:58Tupadžija Rodney![]()

Stone hands👊
- Marsal
- Kontakt:
Odmah sutra nek je ugase što se mene tiče ako ne trebamo državi i ako smo samo teret koji je u minusu. Zapravo nek ne čekaju sutra, odmah danas ugasi.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:52Kad bi bilo po ovoj tvojoj priči "neka zatvaraju", prvo bi tvoju firmu zatvorili jer su najveći dužnici u drzavi![]()
Lako je raditi i davati dobre plate, a niko te ne tjera da plaćaš doprinose i dopušta ti da poslujes u minusu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- relativizam
- Kontakt:
lafo viber grupa ahahha
cao gasim firmu ahaha
evo suza suzu goni
cao gasim firmu ahaha
evo suza suzu goni
- relativizam
- Kontakt:
drug juce si imao na tv dva intervijasljivo je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:21Ne mogu dokucit nikako sta se pokvari u mozgu pa da tako nesto uradis, jesu l droge, alkohol, traume...
na jednom prica mamic optuzeni kriminalac koji se krije u nasoj drzavi a na drugoj tv vico kriminalac sa dna kace i dodikov potrcko
to je nasim medijima normalno takvi ljudi su mladima idoli i cak sta vise i vecina odraslih ih smatraju kao neke moralne vertikale i licnosti.
pa zar nije prije nekoliko mjeseci neki voyage breskica,nuci,guci i slicni pravili turneje kod nas kao nesto koncert velikana.
zar ti ne prijete tvoji pliticari ratom i svakodnevnim trovanjem
jel neko misli da to raju ne stigne nekad ,nismo svi isti ima labilnih ima onih kojima treba pomoci ali do niih nema ko dokucit.
ali nazalost kad pukne uvijek nevin strada,jednostavno smo otrovno okruzenje,lose,prljavo za bilo kakav cist i normalan zivot i ovakve stvari nas uskoro nece vise ni cuditi
U minhenu opet neki kozojeb iz afganistana se zabio u demonstrante, 20 povrijedjenih medju njima i dijete zivotno ugrozeno. AfD sigurniji 23eg na izborima neg bayern kod kuce protiv bochuma
1946-1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
AFD na čelu sa lezbijkom koja ima djevojku šrilanđanku a živi u švici

Moderni neki desničari

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
AFD koji u svojim redovima
u određenim pokrajinama ima kandidate sa migracijskom pozadinom poput Iranca Meysama Ehtema, onu malu iz Nigerije Catherinu Schmiedel, onda neke Rumune, Grke itd.
Njemačko tržište vapi za radnom snagom i kada bi imali koristi, uvezli bi i radnosposobne članove Aboridžina.
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., pored opsežnih sankcija.
u određenim pokrajinama ima kandidate sa migracijskom pozadinom poput Iranca Meysama Ehtema, onu malu iz Nigerije Catherinu Schmiedel, onda neke Rumune, Grke itd.
Njemačko tržište vapi za radnom snagom i kada bi imali koristi, uvezli bi i radnosposobne članove Aboridžina.
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., pored opsežnih sankcija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 feb 2025, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.