Tupadžija Rodney
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
24 karatniVensanKasel je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:58Tupadžija Rodney![]()
Stone hands👊
- Marsal
- Kontakt:
Odmah sutra nek je ugase što se mene tiče ako ne trebamo državi i ako smo samo teret koji je u minusu. Zapravo nek ne čekaju sutra, odmah danas ugasi.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:52Kad bi bilo po ovoj tvojoj priči "neka zatvaraju", prvo bi tvoju firmu zatvorili jer su najveći dužnici u drzavi![]()
Lako je raditi i davati dobre plate, a niko te ne tjera da plaćaš doprinose i dopušta ti da poslujes u minusu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- relativizam
- Kontakt:
lafo viber grupa ahahha
cao gasim firmu ahaha
evo suza suzu goni
cao gasim firmu ahaha
evo suza suzu goni
- relativizam
- Kontakt:
drug juce si imao na tv dva intervijasljivo je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:21Ne mogu dokucit nikako sta se pokvari u mozgu pa da tako nesto uradis, jesu l droge, alkohol, traume...
Sto je najgore, na pocetku veza ne mozes skontati ko je kakav i koja trauma ili osobina moze u sta da se pretvori. Licno imao sam srece, a mozda i neko suprotno sa mmom, da u neke veze ne udjem iz nekih drugih razloga a ne iz razloga sto sam to ja zelio. Kad vidim djevojke za kojima sam balio u sta su se pretvorile svaki dan zahvalim svim bozanstvima sto su me spasili istih. A u ono sto sam najmanje davo sansi i u sta sam bio skeptican ispalo je super. Zamisli sad sta zensko prolazi i mora da prodje, iz ovih ili onih razloga, gdje je na neku vezu natjeralo drustvo, tradicija, otac...a ista veza ti ne odgovara.Trpis. Trpis i trpis. Kakve to sve probleme stvara, svima. Kakav je to zivot jbt.
na jednom prica mamic optuzeni kriminalac koji se krije u nasoj drzavi a na drugoj tv vico kriminalac sa dna kace i dodikov potrcko
to je nasim medijima normalno takvi ljudi su mladima idoli i cak sta vise i vecina odraslih ih smatraju kao neke moralne vertikale i licnosti.
pa zar nije prije nekoliko mjeseci neki voyage breskica,nuci,guci i slicni pravili turneje kod nas kao nesto koncert velikana.
zar ti ne prijete tvoji pliticari ratom i svakodnevnim trovanjem
jel neko misli da to raju ne stigne nekad ,nismo svi isti ima labilnih ima onih kojima treba pomoci ali do niih nema ko dokucit.
ali nazalost kad pukne uvijek nevin strada,jednostavno smo otrovno okruzenje,lose,prljavo za bilo kakav cist i normalan zivot i ovakve stvari nas uskoro nece vise ni cuditi
U minhenu opet neki kozojeb iz afganistana se zabio u demonstrante, 20 povrijedjenih medju njima i dijete zivotno ugrozeno. AfD sigurniji 23eg na izborima neg bayern kod kuce protiv bochuma
1946-1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
AFD na čelu sa lezbijkom koja ima djevojku šrilanđanku a živi u švici
Moderni neki desničari
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
AFD koji u svojim redovima
u određenim pokrajinama ima kandidate sa migracijskom pozadinom poput Iranca Meysama Ehtema, onu malu iz Nigerije Catherinu Schmiedel, onda neke Rumune, Grke itd.
Njemačko tržište vapi za radnom snagom i kada bi imali koristi, uvezli bi i radnosposobne članove Aboridžina.
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., pored opsežnih sankcija.
u određenim pokrajinama ima kandidate sa migracijskom pozadinom poput Iranca Meysama Ehtema, onu malu iz Nigerije Catherinu Schmiedel, onda neke Rumune, Grke itd.
Njemačko tržište vapi za radnom snagom i kada bi imali koristi, uvezli bi i radnosposobne članove Aboridžina.
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., pored opsežnih sankcija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 feb 2025, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa vecina ubistava se i desava medju osobama koje su u bliskom odnosu. I ti imas vece sanse da te zena otruje nego da te neki random lik ubije na ulici. Doduse kakvo je stanje zbog Angele u Njemackoj trenutno mozda za tebe i ne vazi.
- bavariapivo
- Kontakt:
Čini mi se, da je prije par godina bio i neki Bosanac, Senad čini mi se, političar te “partije”Asteriks je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:08AFD koji u svojim redovima
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., i pored sankcija.
Senad od Bosne.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
AFD je ok samo ne vole Muslimane generalizuju sve i kod njih neznas kakvi ce biti ako dodu na vlast!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Mislim da je njima veci problem azilanti, ljudi koji iskoristavaju socijalu i nece kurcem da maknu, a takvi najvise prave sranja realno. Ako si legalno tu, imas vizu, boravisnu dozvolu, radis i sl. ne vjerujem da ce takvi imati problem, naravno ako imaju cist background. Ko sto ranije rekoh, kurko ce njima svabo raditi poslove koje rade ljudi sa ovih prostora
1946-1987
Tacno ****, jutros vodio dijete u vrtic, prolazio bas kroz ovu raskrsnicu gdje se ovaj zapucao, poslije cujem nekakve sirene, citam u 10:30 se zapucao, majku im koja smo mi gospoda za njih. Ako dođe pasoš do izbora zna se kome glas ide.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne razumijem na koji fazon ostaju tako.
Pa našim ljudima zbog sitnica ne daju vize, il nece da produže il ih jebu pa im daju na 6 mjeseci.
A da ne kažem da moras imat apsolutno sve uredno. Para, osiguranja, stan, jezik.
Ovi samo tijelo imaju od svega
Pa našim ljudima zbog sitnica ne daju vize, il nece da produže il ih jebu pa im daju na 6 mjeseci.
A da ne kažem da moras imat apsolutno sve uredno. Para, osiguranja, stan, jezik.
Ovi samo tijelo imaju od svega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
I nacisti su u pocetku mrzili samo jevreje, a poslije su na red dosli romi, pa slaveni, pa svi koji nisu plava rasa...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nikad mi neće biti jasno kako danas penzioneri preguraju mjesec sa 600-700 KM. Ne znam kako nisu na ulicama, nista mi nije jasno. Totalno mi je nerealno da šute i nema socijalnih nemira. Prvi osnovni uvjet svih protesta mora biti povećanje penzije 10%.
Ja lično bi sa 600 KM umro negdje 17-18 dan od gladi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MilanMladenovic
- Kontakt:
A zive tako sto im djeca pomazu i izdrzavaju ih...avenija je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:22Nikad mi neće biti jasno kako danas penzioneri preguraju mjesec sa 600-700 KM. Ne znam kako nisu na ulicama, nista mi nije jasno. Totalno mi je nerealno da šute i nema socijalnih nemira. Prvi osnovni uvjet svih protesta mora biti povećanje penzije 10%.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ljudi dragi da li su se baš ova ubistva u ovo mjeri dešavala i prije, samo nisu bili medijski propraćena, ili koji se klinac dešava? Da li su internet i društvene mreze pogoršale ove stvari dodatno?