Mogli bi imati i mi Yamala ondaErosViverosViv je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:21ne moze ljepsa najava od strijelaca na prijateljskoj danas![]()
Gruzijac, Butic i 2x vrban

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogli bi imati i mi Yamala ondaErosViverosViv je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:21ne moze ljepsa najava od strijelaca na prijateljskoj danas![]()
Gruzijac, Butic i 2x vrban
Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Ne znam sto bježite od stavljanja igrača od 16 u prvih 11, to je ispravan put. Staviš ga sa 16 i razvit će se do 18-19 prodaš i uzmeš kes tako treba. Napraviš oko njega dobru ekipu i to je sva filozofija.
Strah me i pomislit da tako mlado počne utakmicuLucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Ne znam sto bježite od stavljanja igrača od 16 u prvih 11, to je ispravan put. Staviš ga sa 16 i razvit će se do 18-19 prodaš i uzmeš kes tako treba. Napraviš oko njega dobru ekipu i to je sva filozofija.
Pa da mu mesari iz Banja Luke nogu polome.feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:45Strah me i pomislit da tako mlado počne utakmicuLucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Borac je mogao staviti koga hoce osvojio bi trofej a ni Zrinjski nije daleko od tog.Lucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Slazem se sa tobom u vecini teksta , Sarajevo mora prodavat igrace zbog samoodrzivosti to podrzavam ali takodjer rezultat ne smije da izostane ..jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:02Borac je mogao staviti koga hoce osvojio bi trofej a ni Zrinjski nije daleko od tog.Lucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Ja ovdje pričam o dugoročnoj strategiji kluba. Čelik je odličan primjer. Debitovao je sa jedva 17 godina. Od 17 godine je za Sarajevo odigrao 30 utakmica i završio je gdje je završio.
Je li Čelik bio najtalentovanije dijete u Sarajevu, definitivno nije. Je li plod sistema da se on gurne vidjet ćemo u budućnosti.
Ja ne pričam o guranju nekog ko to ne zaslužuje. Jednostavno sam mišljenja da kvalitet naše izvedbe sa podrazumijevanim u21 ne bi opao ako bi to bilo to dijete od 16 godina.
Je li možeš sa sigurnošću reci da je doprinos Mehmedovica ili Hamzica značajno veci. A Mehmedovic se bas i ne isplati trpiti jer je već zagazio u godine gdje se vise ni ne smatra talentom. Hamzić ima smisla, Krdzalic ima smisla jer je dobar fudbaler bez obzira na godine a jesu li trenutno bolji od Bubanje, Lulica, Pavicica, Đorđevica upitno je , možda i jest ali mu treba vremena jer je iz povrede.
Na beku trpit juniora ili na stoperu je previše riskantno i imaš bolje igrače.
Trpiš dijete od 16 i prodaš ga sa 18-19 za 5 miliona. I onda možeš dovesti okolo moćne igrace da slijedece dijete učine boljim. Prije nego sto mi se natovarite na kosti Vrban ko Vrban biće još takvih primjera ali im se mladim mora davati šansa 16-17 Max da igraju a ne da ulaze s klupe. I to je tako. Htjeli ne htjeli. I radije bih žrtvovao bar sad Gruzijca ili Butica nego Pavicica ili Lulica. Najiskrenije. Vjerujem da ce u budućnosti Gruzijac i Butic poslati ljubimci nasi jer se radi o 2 dobra igrača i igrat ce obojica ali trenutno tek su došli ne bih sklanjao Pavicica ili Lulica da bi neko od njih igrao jer za ove znam da su kvalitet provjeren.
Trofeji ce doći. Ove godine da se igrali pošteno mi bi bili prvi i to ne dam da me iko ubijedi drugacije. Oteli su nam 6 bodova minimalno a plus su Zrinjskog pogurali 3-5 najmanje, o Borcu neću ni da govorim. Tako da što se mene tiče Zekic radi ispravno i samo nek nastavi.
Ne mozes da vjerujes sta covjek pise. Dva politicko lopovska projekta porediti s nama kojima se ne pruza ni fer sansa da se izborimo za neki od trofeja. Istina je da je ovo sto rade za Borac najradikalnije do sada, ali nije ni Zrinjski tu nesto posten. Mi bi imali 6-7 bodova vise samo da nam je omoguceno fer sudjenje.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:02Borac je mogao staviti koga hoce osvojio bi trofej a ni Zrinjski nije daleko od tog.Lucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.
Ja ovdje pričam o dugoročnoj strategiji kluba. Čelik je odličan primjer. Debitovao je sa jedva 17 godina. Od 17 godine je za Sarajevo odigrao 30 utakmica i završio je gdje je završio.
Je li Čelik bio najtalentovanije dijete u Sarajevu, definitivno nije. Je li plod sistema da se on gurne vidjet ćemo u budućnosti.
Ja ne pričam o guranju nekog ko to ne zaslužuje. Jednostavno sam mišljenja da kvalitet naše izvedbe sa podrazumijevanim u21 ne bi opao ako bi to bilo to dijete od 16 godina.
Je li možeš sa sigurnošću reci da je doprinos Mehmedovica ili Hamzica značajno veci. A Mehmedovic se bas i ne isplati trpiti jer je već zagazio u godine gdje se vise ni ne smatra talentom. Hamzić ima smisla, Krdzalic ima smisla jer je dobar fudbaler bez obzira na godine a jesu li trenutno bolji od Bubanje, Lulica, Pavicica, Đorđevica upitno je , možda i jest ali mu treba vremena jer je iz povrede.
Na beku trpit juniora ili na stoperu je previše riskantno i imaš bolje igrače.
Trpiš dijete od 16 i prodaš ga sa 18-19 za 5 miliona. I onda možeš dovesti okolo moćne igrace da slijedece dijete učine boljim. Prije nego sto mi se natovarite na kosti Vrban ko Vrban biće još takvih primjera ali im se mladim mora davati šansa 16-17 Max da igraju a ne da ulaze s klupe. I to je tako. Htjeli ne htjeli. I radije bih žrtvovao bar sad Gruzijca ili Butica nego Pavicica ili Lulica. Najiskrenije. Vjerujem da ce u budućnosti Gruzijac i Butic poslati ljubimci nasi jer se radi o 2 dobra igrača i igrat ce obojica ali trenutno tek su došli ne bih sklanjao Pavicica ili Lulica da bi neko od njih igrao jer za ove znam da su kvalitet provjeren.
Trofeji ce doći. Ove godine da se igrali pošteno mi bi bili prvi i to ne dam da me iko ubijedi drugacije. Oteli su nam 6 bodova minimalno a plus su Zrinjskog pogurali 3-5 najmanje, o Borcu neću ni da govorim. Tako da što se mene tiče Zekic radi ispravno i samo nek nastavi.
Ps znam da su ovo samo moje želje vjerovatno će ili dva gruzijca početi ili Butic Guli a dole će staviti ili Mehmedovica ili Krdzalica. Ma ima opcija nek on duma.
Uvijek je bilo u Hz shopu Skenderija i to prve dane samo clanovima Hz i Kluba, zadnji dan je bila samo slobodna prodaja. Ja sada ne bi nikako dao onima koji nisu clanovi i Hz i Kluba, makar nas 1000 samo bila.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:58Ekipa imam pitanje , karte za derbi hoce li biti u prodaji u klubu ili kod HZ u Skenderiji ?
danas doppelpackjurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:13Stavio bih malog kud puklo da puklo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:08mangupski potez. Pitanje je da li je mali toliko psihicki stabilan da iznese derbi. Ako ga ne bude islo, onda ga moras vaditi do 45e. Tako ga gubis, ili ga imas kao jokera pred kraj. Dvije solucijejurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:06
Sto majke ti, mora ti u21 početi svakako. Sto ne bi Vrban.
Imaš u21 napadača i ovi tek došli probaš s djetetom prošao je pripreme. Ne vidim razlog da se ne proba.
Dumam već dva dana. Ako staviš malog dobijaš kompletan vezni red ofanzivno jako potentan sa Lulicem i Pavičicem a dobiješ prostor ako povedeš da u drugom promijeniš taktiku i uvedeš umjesto Vrbana Kyeremeha (za kontrice) a umjesto Lulica Krdzalica ili Mehmedovica.
Objektvno idealno. Dakle prvo puna kontrola jer imaš najjaci vezni red koji ti u datom trenutku može igrati jer nema Đorđevica neće odmah iz povrede u prvih 11, a ako to kapitaliziras uvijek imaš ovu gore opciju da promijeniš i na kontre da ih dokrajcis.
Druga opcija bi bila da gubimo PU PU PU onda vadiš Vrbana i Lulica ubacujes Butica /Gruzijca i Krdzalica i ganjas rezultat. Možeš i Kyeremeha gurnut umjesto Kupresaka u tom slučaju. I prešaltati se na 3-5-2.
Vjeruj mi nije bez pameti
Mi bi se barem trebali sjećati MarčetićaLucas je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:41Čudi me kako onda Zrinjski i Borac, to sa ubacivanjem djece nisu radili zadnjih godina, na putu do trofeja i grupnih faza, al hajd.Doduše, možda Vrban i počne derbi, Zekić je izjavio da voli da iznenadi protivnika.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:25Ja kažem Vrban odlična opcija.
Neznalica velika.