MrkiMedo je napisao/la: ↑16 feb 2025, 09:07Dosta ljudi je i zaboravilo kakav je to osjecaj i sta znaci jak Zeljeznicar. Godinama su nam igraci priredjivali svasta tako da raja nista ne ocekuje.dubioza144 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 08:40Nekad se pricalo o tome kako cemo stic -15 a sad imas utakmicu da dodjes na -6 al se ne prica nista, zasto smo poceli bjezat od titule euforije i zasto smo sami sebe svrstali u neke osrednje ekipe gdje cemo se zadovoljavat eventualnim 4 mjestom uz to da se potajno nadamo osvojenom kupu i to gdje vise vjerujemo da ce uzet neko od top 3 ekipe nego miil se mozda samo svi nadamo potajno svemu tome samo ne govorimo na glas pa da na kraju sezone u konacnici kako se zavrsi da kazemo to smo i htjeli i prema tome smo isli
Ovaj put mi se cini da je drukcija situacija sa igracima i trenerom. Imaju samopouzdanja i muda, ne skidaju gace ni pred kim tako da ja vjeruje u pobjedu dole. Oni su ostali bez dva igraca, a mi smo sacuvali sve, pojacali se Sosicem i ne treba bjezati od cinjenice da imamo vrhunsku ekipu koja mora pucati na titulu.
Imamo jednu dobru ekipu, dobru klapu, dugo su na okupu sve to stoji, al misljenja sam da pred ove utakmica sa nekim jacim protivnicima pred gostovanja pricam o gostovanjima mi navijaci im poljuljamo i samopouzdanje i sve i u fazonu smo ma hajde idete u Mostar, Banja Luku odigrajte pa kako bude u fazonu ako dobijemo ide svaka cast euforija koja drzi opet do neke teze gostujuce tekme, ako izgubimo ma sta ces protiv jakog Zrinjskog u Mostaru il protiv Vicinih sudija u Banja Luci onda mislim da i igraci na tako neka gostovanja idu da odigraju pa kako bude izgubili dobili remizirali isto je, a takvim načinom i ne možemo očekivati neku titulu ili nesto jer svi moraju bit svjesni činjenice kad dodju u klub svi kazu Zeljo je najveci klub ako tako mislis onda odes i pokazes da si doso u Mostar Banja Luku i pokazes da je Zeljo najveci i da ides na ono sto Željo svake godine mora ic a to je titula, sve u svemu u konacnici mislim da smo vise mi navijaci zakazali nego igraci jer im mi poljuljamo i previse smo blagi jer smo sami sebe svrstali u osrednje ekipe.