21-11 za CZ u svim takmicenjima, ako sam dobro izbrojao.
Evropska košarka - općenito
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Evropska košarka - općenito
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma ne mozes Zeljka kriviti kad igraci iz auta dodaju loptu protivniku u ruke ili kad ti najbolji igrac promasi slobodno za pobjedu.
Takodjer ne mozes kriviti Zeljka sto cesce gubi od Zvezde kad se od dolaska Zeljka u Partizan nevjerovatno ulaze u Zvezdu pa tako da posljednje tri godine prave ekipu za PO Eurolige potpisujuci nevjerovatna imena, ponekad stopiraju i neki transfer za Partizan ( Mirotic) .... a uz to uvijek imaju protekciju saveza u liku sudija kada su u pitanju domaca takmicenja.
Omjer Zvezde i Partizana u euroligi je 3-3 s tim da je Partizan u konacnici takmicenja imao mnogo zapazenije rezultate u odnosu na Zvezdu.
Disbalans rezultata između euro takmicenja i domaceg sve govori.
Dok je Vucica nema ni promil pravednosti u tamosnjem sportskom i inace socijalnom drustvu. Ili si s njim il te smatra smrtnim protivnikom.
Predsjednik koji svoje studente i obrazovni kadar smatra neprijateljima, koji kulturnu scenu smatra neprijateljima, koji sportske kolektive smatra neprijateljima.
Dok su na njegovoj strani patrijarh, mafija, Beckovici i puka sirotinja.
I zaista bolje mogu razumijeti Duska sad i Zeljka kada govore da se ne moze pricati bjanko o kosarci nego recimo Covica koji bi da prica samo o kosarci.
Takodjer ne mozes kriviti Zeljka sto cesce gubi od Zvezde kad se od dolaska Zeljka u Partizan nevjerovatno ulaze u Zvezdu pa tako da posljednje tri godine prave ekipu za PO Eurolige potpisujuci nevjerovatna imena, ponekad stopiraju i neki transfer za Partizan ( Mirotic) .... a uz to uvijek imaju protekciju saveza u liku sudija kada su u pitanju domaca takmicenja.
Omjer Zvezde i Partizana u euroligi je 3-3 s tim da je Partizan u konacnici takmicenja imao mnogo zapazenije rezultate u odnosu na Zvezdu.
Dok je Vucica nema ni promil pravednosti u tamosnjem sportskom i inace socijalnom drustvu. Ili si s njim il te smatra smrtnim protivnikom.
Predsjednik koji svoje studente i obrazovni kadar smatra neprijateljima, koji kulturnu scenu smatra neprijateljima, koji sportske kolektive smatra neprijateljima.
I zaista bolje mogu razumijeti Duska sad i Zeljka kada govore da se ne moze pricati bjanko o kosarci nego recimo Covica koji bi da prica samo o kosarci.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Auuu kako je Oly prosuo +4 pred kraj meča...
Greške Williams Gossa
Unicaja da igra Euroligu bila bi vjerojatno bolja bar od Albe
Samo da Hezonja zadrzi ovu formu do petka...i sinoc protiv Gran Canarije je silovao dosta, ali je veceras bas kriminalan...
Sta im uradi crnogorac,svaka cast za Unicaju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lagano Unicaja dobi Rela
- Shategabri
- Kontakt:
Milano i Monako izgubili finale Kupa, Bayern ispao u polufinalu, Unicaja uzele kup Španije. Dosta iznenađenja u ovim Kupovima.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
A od dolaska Zeljka u Partizan kao ne ulaze se u Partizan, bukvalno po imenima imaju i jaci sastav trenutno. U biti jedini put kad su imali neka bas zvucna imena (Campazzo) nisu napravili nista osim sto su uzeli kup.JohnCleese je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:25Ma ne mozes Zeljka kriviti kad igraci iz auta dodaju loptu protivniku u ruke ili kad ti najbolji igrac promasi slobodno za pobjedu.
Disbalans na osnovu dvije sezone u Euroligi, od koje u jednoj kada je Partizan bio u top 8 uzeo je i ABA ligu, a u drugoj kad ni jedni ni drugi nisu bili u top 8 uzela Zvezda. Pa ALBA omlatila Bayern u domacem prvenstvu kad su bili 15. a Bayern 5. u Euroligi. Evo ove ce Partizan vjerovatno uzeti ABA ligu a vrlo vjerovatno ce biti slabije plasirani u Euroligi.
Pa sve stoji, ali Zeljko ima SNS kadar na celu kluba koji trenira, znao je gdje dolazi dobro nije budala. Dusko vodio Partizan kad se Zvezda raspadala u tom slucaju nije problem bio pricati bjanko o kosarci. Partizan je s njim kao SD, da nije nogirali bi njegov kadar sa cela kluba a ne vidim da ga nesto tjeraju.
Da se razumijemo i jedni i drugi su mi bitni ko Asvel i Monaco, ali ta prica da su jedni drzavni projekat a drugi se nekako snalaze (oba kluba su drzavni projekat), da jedni dovode nekakve zvijezde a drugi prave igrace i dovode anonimuse(oba tima dovode poznata imena) mi je iskreno smijesna.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Nisam znao da ima toliku platu. Za milion eura godisnje i ovakvu ekipu ,jako skupu,ne znaci i kvalitetnu s obzirom na to koliko kostaju,a i sam ju je selektirao, ne daje dobre rezultate. Ne vrijedi ovaj Zeljko milion eura nt vrijedi ovaj Partizan koliko kosta.Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:35Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je , inače ne bi nigdje drugo naći angažman . Sad da raskine ugovor , koji klub bi ga zvao ?Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:35Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
Možda Dubravko da pokuša , nikad se ne zna ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Nova je ekipa , samo je Koprivica ostao . Sljedeća sezona je do njih , ako ne bude trofeja treba se zahvaliti Obradoviću .Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:49Nisam znao da ima toliku platu. Za milion eura godisnje i ovakvu ekipu ,jako skupu,ne znaci i kvalitetnu s obzirom na to koliko kostaju,a i sam ju je selektirao, ne daje dobre rezultate. Ne vrijedi ovaj Zeljko milion eura nt vrijedi ovaj Partizan koliko kosta.Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:35Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
Inače predsjednik Košarkašog Saveza Srbije daje trofej Laziću i Mitrovicu , obojicu grli i ljubi u glave .
Dolazi na utakmice jednog kluba ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ataman brat 
„Prošle godine smo izgubili finale ovde, sada smo se revanširali. Za mene ovo nije veliki cilj. Daću kup Janakopulosu, mi ćemo nastaviti ka našim glavnim ciljevima, ka Evroligi i domaćem prvenstvu“.

„Prošle godine smo izgubili finale ovde, sada smo se revanširali. Za mene ovo nije veliki cilj. Daću kup Janakopulosu, mi ćemo nastaviti ka našim glavnim ciljevima, ka Evroligi i domaćem prvenstvu“.
Kakve se ovdje gluposti pisu.
Najveci evropski trener i plata 900k....smjesan novac...i ne bi nasao nigdje angazman.
Kao da Vucica slusam.
Najveci evropski trener i plata 900k....smjesan novac...i ne bi nasao nigdje angazman.
Kao da Vucica slusam.
Ako nista drugo...VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:57Tako je , inače ne bi nigdje drugo naći angažman . Sad da raskine ugovor , koji klub bi ga zvao ?Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:35Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
Možda Dubravko da pokuša , nikad se ne zna ...
Zasluzuje i vecu platu sa obzirom na ime.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- JohnCleese
- Kontakt:
Ulaze se i u Partizan od dolaska Zeljka pa i malo ranije od dolaska predsjednika Ostoje koji Sns-ovac. Slazem se.Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:31A od dolaska Zeljka u Partizan kao ne ulaze se u Partizan, bukvalno po imenima imaju i jaci sastav trenutno. U biti jedini put kad su imali neka bas zvucna imena (Campazzo) nisu napravili nista osim sto su uzeli kup.JohnCleese je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:25Ma ne mozes Zeljka kriviti kad igraci iz auta dodaju loptu protivniku u ruke ili kad ti najbolji igrac promasi slobodno za pobjedu.
Disbalans na osnovu dvije sezone u Euroligi, od koje u jednoj kada je Partizan bio u top 8 uzeo je i ABA ligu, a u drugoj kad ni jedni ni drugi nisu bili u top 8 uzela Zvezda. Pa ALBA omlatila Bayern u domacem prvenstvu kad su bili 15. a Bayern 5. u Euroligi. Evo ove ce Partizan vjerovatno uzeti ABA ligu a vrlo vjerovatno ce biti slabije plasirani u Euroligi.
Pa sve stoji, ali Zeljko ima SNS kadar na celu kluba koji trenira, znao je gdje dolazi dobro nije budala. Dusko vodio Partizan kad se Zvezda raspadala u tom slucaju nije problem bio pricati bjanko o kosarci. Partizan je s njim kao SD, da nije nogirali bi njegov kadar sa cela kluba a ne vidim da ga nesto tjeraju.
Da se razumijemo i jedni i drugi su mi bitni ko Asvel i Monaco, ali ta prica da su jedni drzavni projekat a drugi se nekako snalaze (oba kluba su drzavni projekat), da jedni dovode nekakve zvijezde a drugi prave igrace i dovode anonimuse(oba tima dovode poznata imena) mi je iskreno smijesna.
S tim da KK Partizan svojim imenima i tradicijom prikuplja i znatna sredstva od raznoraznih sponzora i privatnika ( pa nisu valjda svi oni Vucicevi).
Dalje Partizan ima znatne prihode od sezonskih ulaznica i to od vremena Trinkijerija kada su presli u arenu.
I na kraju imaju Zeljka koji ce za istu sumu novca lakse privoliti igraca da dodje njemu nego negdje drugdje.
Ne mozemo porediti njemacku ligu organizaciono sa aba ligom osim u vicevima.
Svake godine Partizan je bolje prosao u euroligi dok se ovamo mucio i sakatio sudijskim odlukama bilo to aba ili srpska liga.
Pa dobro ako je znao gdje je dolazio nije sad da nema pravo kukati i nesto ispravljati

Kako Kari, koji se vratio u srpsku kosarku moze da daje sugestije, mozda i da rasturi abu, i da mu niko nista ne kaze, a ovamo zabranjeno kukanje na ocigledne sudijske zavale.
Nije se Zvezda raspadala u vrijeme Vujosevica zbog ociglednih sudijskih kradja u medjusobnim duelima.
Partizan je tjerao svoje i zamalo postao sampion europe ne obaziruci se na gradskog rivala u smislu da ih zadovoljava samo neka su ispred.
Od 2014 kada se Partizan raspadao sta je Zvezda postizala u Euroligi. Nista,statirali.
Bilo bitno samo biti ispred Partizana i ne dati im u euroligu.
Pobenavili kad ih je Buducnost izbacila....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.