Kakav on i tema.

Šta kaže, TOVARILI po 2. ligi.

Igraju dva
Za pocetak smo sinoc rijesili vas klub.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:22Hoće li biti riješeno prije ispadanja iz lige?
Kako nemamo, Bosna je naš klub![]()
Ozbiljan rad u kubu bez tolerancijesvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:26Plavi bez pojačanja
........ saznaje: Šošić zbog nediscipline nije otputovao u Mostar
A baš sam u njega vjerovao da može dole zabit gol
Eee tugo moja
Vi odgadjate utakmice protiv Borca
Čestitam! Zasluženo!Simpatizer je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:12Za pocetak smo sinoc rijesili vas klub.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:22Hoće li biti riješeno prije ispadanja iz lige?
![]()
Lijeva i desna strana mozga ti razdvojene ko Virtine jedinice. Frajer ti je 5x nacrtao odgođenu tekmu sa Borcem ti opet.
Nece on moj svrakino nijednom jacem klubu zabiti,bolje vam je da ne dirate ovu kombinaciju Dangubic-Krpicsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:26Plavi bez pojačanja
........ saznaje: Šošić zbog nediscipline nije otputovao u Mostar
A baš sam u njega vjerovao da može dole zabit gol
Eee tugo moja
Pa ja kad vama odgovara onda se postuje sta pise u zakonumnon46 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:45Lijeva i desna strana mozga ti razdvojene ko Virtine jedinice. Frajer ti je 5x nacrtao odgođenu tekmu sa Borcem ti opet.
Kada je pošteno uvijek će se čestitati ali zato ne treba opravdavati kada pobjedu donesu neki drugi, oni koji nisu članovi ekipe.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:44Čestitam! Zasluženo!Simpatizer je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:12Za pocetak smo sinoc rijesili vas klub.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:22Hoće li biti riješeno prije ispadanja iz lige?
![]()
Ako baš ideš do u detalj, imate tu dobijenu u zadnjem kolu gdje je obje ekipe realno boljela kita za rezultat, da im je trebalo, masakrirali bi i oteli, baš kao što su oteli kad su vas 3-2 dobili, sjećaš li se toga?NoDi80 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:51Pa ja kad vama odgovara onda se postuje sta pise u zakonu
Kako mi ne zapinjemo protiv Borca, a vi kao zapinjete
U zadnje 4 utakmice Zeljo ima 2 pobjede i Borac ima 2
A vi u zadnje cetiri utakmice s Borcem imate 1 pobjedu
Nasim navijacima zabranjeno u Banja Luku, dok se vasi udomace u BL
Virto vas sam drzi u malom prstu
Sjecam se ja dobro, ali ne mogu ni da sutim kad samo Zeljeznicar prozivatemnon46 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 11:00Ako baš ideš do u detalj, imate tu dobijenu u zadnjem kolu gdje je obje ekipe realno boljela kita za rezultat, da im je trebalo, masakrirali bi i oteli, baš kao što su oteli kad su vas 3-2 dobili, sjećaš li se toga?NoDi80 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:51Pa ja kad vama odgovara onda se postuje sta pise u zakonu
Kako mi ne zapinjemo protiv Borca, a vi kao zapinjete
U zadnje 4 utakmice Zeljo ima 2 pobjede i Borac ima 2
A vi u zadnje cetiri utakmice s Borcem imate 1 pobjedu
Nasim navijacima zabranjeno u Banja Luku, dok se vasi udomace u BL
Virto vas sam drzi u malom prstu
Što se navijača tiče, ne pravi se ni lud ni glup, i sam znaš da čekaju idalje da vrate Kupres, zato vas i vraćaju.
Radijacija ti je uveliko pojela mozak, nema svrhe s tobom ulaziti u bilo kakve rasprave, šabane.Truhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 17:07VivaLaLiberta je napisao/la: ↑15 feb 2025, 16:17Furate neki socios model, navijaci finansiraju, ne treba nam investitor i ta sranja, a posjeta koju Vi imate u odnosu na onu koju bi trebali imati za taj model funkcionisanja je i dalje mizerna,zar Vas nije klub nedavno bocnuo za tu istu posjetu? A ta “seoska zadruga” je jedina Vam dala podrsku u dobu bojkota i kad ti je klub bio u najvecem rasulu, šabane zenički.
Miran budi zlatni karikaš![]()