https://www.facebook.com/share/r/183vXHCabX/Simpatizer je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:12Za pocetak smo sinoc rijesili vas klub.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:22Hoće li biti riješeno prije ispadanja iz lige?
Kako nemamo, Bosna je naš klub![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Naprijed Sloga, naprijed Virto. 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
U Mostaru x i svi zadovoljni.
-
- Kontakt:
Dodikov zastitari tukli Banjalucane kad je bio rivalitet igokea -borac . Sad kad je namirisao lovu u fudbalu preko Vice , zavolio Mile i borac .bordobijeli je napisao/la: ↑16 feb 2025, 11:20https://www.facebook.com/share/r/183vXHCabX/Simpatizer je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:12Za pocetak smo sinoc rijesili vas klub.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:22Hoće li biti riješeno prije ispadanja iz lige?
Kako nemamo, Bosna je naš klub![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ajmo zeljo jako danas, 2-2 prognoza
Ovo za Šošića je šuplja. Čuvaju ga za derbi. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sa današnjim porazom Zrinjski im ide na plus 12 a tek im slijedi serija teških utakmica.
Prije pauze halaliti se od titule za takav klub je bas glupo ali su nekako napravili atmosferu oko kluba da je normalno da kasne 12 bodova u 18 utakmica. To mi nikako nije jasno kako navijači pristanu na to. Čak su i u blagoj euforiji.
Iako oni misle da ih ovdje niko ne respektuje ipak nije tako, to je u jednu ruku tužno. Kasniti 12 bodova je ok, fudbal je to , ali da ti to bude sasvim normalno je tužno. To najviše govori o degradaciji kluba.
Ja ne mogu za njih navijati ali eto u nekom idealnom svijetu dobro bi bilo da danas bude X i da im bar Krpic i Galić dobiju žuti karton. Ne bi losa bila ni pobjeda Željezničara, odnosno to bi bilo idealno ali kako ja da vjerujem u njih kad oni sami ne vjeruju. Današnja utakmica će pokazati jesu li se izdigli malo iz prosječnosti.
Svaka čast za Corica, pravila su ista za sve. Samo ne znam sto odmah Šosić nije “dobra glava” sto se toliko proziva, samo je zakasnio na posao, nije uradio boga pitaj šta, od slijedećeg kola će biti u protokol kao i Odinaka onomad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Interesantno kako treneri Sarajeva i zeljezničara čim osjete da imaju podršku odmah počnu da šilje qurac na nekom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nije ovo siljenje kurca ima pravilnik u kojem piše zakasniš na karatnin ne ideš na utakmicu. Sigurno ni Coric ne voli sto se ovo desilo ali bi poslao pogrešnu poruku svim drugim da ga je poveo.
Pravila vaze za sve. Isto je i za Renana bilo kod nas samo sto su oni to ovdje ismijavali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Najgori sportski kriminal u svijetu sporta je ono sto je KK Igokea uradila KK Borcu, ali oni vise vole politiku nego svoj klub. Sta ces, glup glupljibordobijeli je napisao/la: ↑16 feb 2025, 11:39Dodikov zastitari tukli Banjalucane kad je bio rivalitet igokea -borac . Sad kad je namirisao lovu u fudbalu preko Vice , zavolio Mile i borac .

P.S. Jedva cekam da vidim koga ce okriviti sto su im orginalni Srbi kamenjali autobuse. Tipujem da su ovaj put za to krivi Eskimi i njihov vanjski uticaj

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ko god zakasni bude suspendovan
I Odinaka je zakasnio za okupljanje protiv Sirokog i bio je kaznjen
Ko zakasni na trening bude kaznjen
Kod Corica nije bitno ime
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sretno Velež! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Ne znam šta dobijaju takvim odlukama, odstraniš igrača od kojeg naviše očekuješ i stavljaš rezultat u drugi plan.
Valjda su treneri tu da naprave dobre rezultate a ne da igrače uče lijepom ponašanju pa nisu pioniri i kadeti gdje se uče takve stvari.
Jeste evo sad će ga Šošić više cijeniti i zalagati se kad pročita naslove i komentare da je Ćorić upravu, takve stvari se ne iznose u javnost ako kažnjavaš igrača to radiš samo unutar kluba i kazna bude prijemer onima kojih se tiče a ne da navijači zauzimaju svoje stavove i podjele za igrača koji se treba dokazati i od kojeg se puno očekuje.
Kao što sam i napisao klasično šiljenje qurca svakog trenera u BiH koji osjeti da ima podršku navijača
Valjda su treneri tu da naprave dobre rezultate a ne da igrače uče lijepom ponašanju pa nisu pioniri i kadeti gdje se uče takve stvari.
Jeste evo sad će ga Šošić više cijeniti i zalagati se kad pročita naslove i komentare da je Ćorić upravu, takve stvari se ne iznose u javnost ako kažnjavaš igrača to radiš samo unutar kluba i kazna bude prijemer onima kojih se tiče a ne da navijači zauzimaju svoje stavove i podjele za igrača koji se treba dokazati i od kojeg se puno očekuje.
Kao što sam i napisao klasično šiljenje qurca svakog trenera u BiH koji osjeti da ima podršku navijača
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ako je Odinaka bio kaznjen zbog iste situacije i ispao iz rostera na jednu utakmicu, zasto bi Sosic imao drugaciji tretman?AVNOJ je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:34Ne znam šta dobijaju takvim odlukama, odstraniš igrača od kojeg naviše očekuješ i stavljaš rezultat u drugi plan.
Ispade da igrac koji je "jucer" dosao u klub iznad ostalih koji si tu od Denisovog dolaska.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I kod nas je Renan, Balta Peneranda svi istoAVNOJ je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:34Ne znam šta dobijaju takvim odlukama, odstraniš igrača od kojeg naviše očekuješ i stavljaš rezultat u drugi plan.
Ne kaznis ga jednom on ce opet to ponovit, ja bi mu jos sedmicnu platu odbio
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovi vicini klubovi stvarno sluze kurrcu, pa ni 40 ljudi ne gleda utakmice.
Samo na grbavici bude nesto vise raje.
- Combattente87
- Kontakt:
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Prvi put vidim da je utakmica pocela a domaći ultrasi tek ulaze na stadion i počinju postavljati transparenteErosViverosViv je napisao/la: ↑16 feb 2025, 13:00Ovi vicini klubovi stvarno sluze kurrcu, pa ni 40 ljudi ne gleda utakmice.

-
- Kontakt:
Upravo. Nije to nikakvo siljenje kurca, nego sasvim normalna stvar. Svaki iole ozbiljniji klubu ima nekakav pravilnik gdje je defnisano sta se od igraca ocekuje i kakve su posljedice kad se prekrsi. Kad bi to provodio selektivno i gledao kroz prste, onda pisaj i pravilnik i klub i trenera, od toga odmah nema nista.bvsic je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:55I kod nas je Renan, Balta Peneranda svi istoAVNOJ je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:34Ne znam šta dobijaju takvim odlukama, odstraniš igrača od kojeg naviše očekuješ i stavljaš rezultat u drugi plan.
Ne kaznis ga jednom on ce opet to ponovit, ja bi mu jos sedmicnu platu odbio
Sto se Sosica tice, ja sam ovo napisao kad su pustili Hirosa i njega doveli:
Nikoga ne treba iznenadjivati njegovo ponasanje. Nije nemoguce da je slucajno zakasnio, ali momak ima probleme sa disciplinom ozbiljne i zato stagnira. A ima o sebi nenormalno visoko misljenje.IMResurrected je napisao/la: ↑14 jan 2025, 15:14Ono sto nije pametno je sto su jednu budalu zamijenili drugom. Sosic isto posjeduje kvalitet i mozda ne zivi nesportski, ali jako je problematican i nezreo. Cim osjeti da ne dobija dovoljno minuta, pravice vam probleme i on i njegov otac i njegov menadzer.