Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dosta toga zavisi i od razvoja Liverpulovog dvojca, Ayala-Pachecho...Munain,San Jose,Ruiz,Azpilicueta,Canales klupaPortillo je napisao/la:Casillas/De Gea, Ramos/Carvajal, Pique, Dominguez, San Jose, Javi Martinez, Thiago, Koke, Sarabia, Pedro/Jese, Morata
muniain , Alcanthara, Canales, Koke , Bojan , Sarabia, Pedro , Pique, De Gea , Fontas, Onaj mali genijalac iz Barce mislim da ima 18 god sad - Gerrard Deloufe tako nekako , Ramos , Azpiliqueta,mata,Busquets,Iker jos dosta vremenaL_blancos je napisao/la:Dosta toga zavisi i od razvoja Liverpulovog dvojca, Ayala-Pachecho...Munain,San Jose,Ruiz,Azpilicueta,Canales klupaPortillo je napisao/la:Casillas/De Gea, Ramos/Carvajal, Pique, Dominguez, San Jose, Javi Martinez, Thiago, Koke, Sarabia, Pedro/Jese, Morata
Onda tu mora biti Cazorla,jesus navas,Llorente,Andres je napisao/la:muniain , Alcanthara, Canales, Koke , Bojan , Sarabia, Pedro , Pique, De Gea , Fontas, Onaj mali genijalac iz Barce mislim da ima 18 god sad - Gerrard Deloufe tako nekako , Ramos , Azpiliqueta,mata,Busquets,Iker jos dosta vremenaL_blancos je napisao/la:Dosta toga zavisi i od razvoja Liverpulovog dvojca, Ayala-Pachecho...Munain,San Jose,Ruiz,Azpilicueta,Canales klupaPortillo je napisao/la:Casillas/De Gea, Ramos/Carvajal, Pique, Dominguez, San Jose, Javi Martinez, Thiago, Koke, Sarabia, Pedro/Jese, Morata
Ma mladi tim im je wow
Svi imaju 25 +. Cazorla 26, Isus 25 i Llorente 26.DAVID VILLA 7' je napisao/la: Onda tu mora biti Cazorla,jesus navas,Llorente,
nece to tako biti.Bit ce veza iz Barce 99% sa Thiagom i Iniestom.Svi zaboravljate Fabregasa a ima 23 god.Kao i Busquetsa koji ima isto 23.Portillo je napisao/la:Svi imaju 25 +. Cazorla 26, Isus 25 i Llorente 26.DAVID VILLA 7' je napisao/la: Onda tu mora biti Cazorla,jesus navas,Llorente,
Po meni za pet godina:
--------------------Iker--------------------
Ramos---Pique---Dominguez--San Jose
----------------Javi Martinez--------------
---------Thiago----Koke/Iniesta----------
Sarabia-------------------------Pedro/Jese
------------------Morata--------------------
Ja jbt, vidis i zaboravio sam Cesca. Ali igrat ce Javi 100%, tek 21. a onako dobar, jos ako predje u MadridAndres je napisao/la:nece to tako biti.Bit ce veza iz Barce 99% sa Thiagom i Iniestom.Svi zaboravljate Fabregasa a ima 23 god.Kao i Busquetsa koji ima isto 23.Portillo je napisao/la:Svi imaju 25 +. Cazorla 26, Isus 25 i Llorente 26.DAVID VILLA 7' je napisao/la: Onda tu mora biti Cazorla,jesus navas,Llorente,
Po meni za pet godina:
--------------------Iker--------------------
Ramos---Pique---Dominguez--San Jose
----------------Javi Martinez--------------
---------Thiago----Koke/Iniesta----------
Sarabia-------------------------Pedro/Jese
------------------Morata--------------------
Pedro, Bojan , Sarabia,Muniain, pa cak i Negredo mogu ciniti napad. Onaj mali pablo hernandez , Mata itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.