HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

komrad
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la komrad » 11 apr 2011, 19:22

Da,da,slazem se koka Mozak!
Na tim derbijima bude po 30,40 tisuca gledatelja,jedva cekam kad vam bude 30 godina navijacke skupine da se malo divim brojnosti i koreografiji tog "velikog" kluba!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 11 apr 2011, 19:28

komrad je napisao/la:Da,da,slazem se koka Mozak!
Na tim derbijima bude po 30,40 tisuca gledatelja,jedva cekam kad vam bude 30 godina navijacke skupine da se malo divim brojnosti i koreografiji tog "velikog" kluba!
Ti nastavi vrijedjat, vidi se da nismo na istom levelu.
To je sve sto znas odgovorit... :mrgreen:
Pravo si jak :mrgreen:
Sta ces, kad istina boli, pa ti je vrijedjanje na forumu najbolja brana, kao u nogometu..napadom :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 11 apr 2011, 19:31

Molim aleksa da provjeri koji je to pomocni sudac dva puta delegiran Zeljeznicaru,koji je i u Sirokom a i sinoc u Sarajevu dizao zastavicu kad zaledja nije bilo.
Malo piskarajte o tome!
Penala nije ono vidjelo,onda je dozvoljeno sa ledja u sesnestercu vuci igraca dok ide na skok i srusit ga na zemlju!
O majko mila tko sve prati i pise o nogometu!
Ti mozak konstantno blatis moj klub i vrijedjas forumase tako da nisi kompetentan dijelit moralne lekcije.
A prefiks" koka" je isto kao Nk Zrinjski ili negdje FK. :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 apr 2011, 19:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
komrad je napisao/la:Molim aleksa da provjeri koji je to pomocni sudac dva puta delegiran Zeljeznicaru,koji je i u Sirokom a i sinoc u Sarajevu dizao zastavicu kad zaledja nije bilo.
Malo piskarajte o tome!
Penala nije ono vidjelo,onda je dozvoljeno sa ledja u sesnestercu vuci igraca dok ide na skok i srusit ga na zemlju!
O majko mila tko sve prati i pise o nogometu!
Ti mozak konstantno blatis moj klub i vrijedjas forumase tako da nisi kompetentan dijelit moralne lekcije.
A prefiks" koka" je isto kao Nk Zrinjski ili negdje FK. :lol:
Ja te molim, ali onako iskreno molim da pogledas snimak, imas na you tubeu, pa malo uspori, malo ubrzaj, malo zaustavi sliku. Ima mali milion opcija. Za sudije sam govorio u prvenstvu, a ne u Kupu. Nema potrebe da vrijedjas, tebe niko nije. Diskutujemo kao ljudi.

I jos uvijek tvrdis nakon mog objasnjenja da su ona dva teksta hajka na Zrinjski ili...
Evo ja prvi put pogledao i sve što ću reći da je penal SMIJEŠAN! Fino se vidi, lopta nije ni došla do njega on već polahko pada, to se dobro vidi na usporenom. A ono za Budućnost bi već mogao biti penal.
Čelik Zenica 1945

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 apr 2011, 19:45

pa zar treba komentarisati penal :lol: :lol: :lol: cuj vuce ga za dres,a lik drzi ruke u zraku a ovaj pada ko pokosen :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 11 apr 2011, 19:45

Normalno da su hajka!

Novinari nemaju objektivnost i to je to,nije to ni prvi ni zadnji tekst koji ce oblatit Zrinjski,evo npr i Bht se izvuce na kulturan i fin nacin,nemaju snimke udaranja sudije!
Vjeruj mi da Zrinjski i njegov predsjednik nebi sazvali danas presicu da nisu mediji presli svaku mjeru ukljucujuci i ovaj!
Ispricavam se ako sam nekog tj. tebe uvrijedio ali onakih penala sam se nagledao ovih 20 godina koliko pratim nogomet!
Imas od mene postavljene neke snimke "smijesnih " penala,ovaj u banovicima je slobodno sudacko uvjerenje i po meni je cist penal,mozda bi i za vas bio da je sviran Zelji ili Sarajevu!
Zivili

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 20:01

Nimla_RZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Publika je bacala sve ono sto su bacali i navijaci Sirokog protiv Zelje u kupu!
Uredu sve, al ovi iz Banovića i ovi iz Širokog mi nikako nisu jasni, kako onolike flaše pored redara provukoše? :lol:

Kod nas ti ni Dvojni C ne prolazi.
Hahah vjeruj da ni nama ne daju svasta,cepova sa flasa skidaju,ali dobro pa je tako bilo,moglo je sve na gore da se zavrsi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 20:04

padobranac1978 je napisao/la:penal u Banovićima je dno dna ove lige,lik drzi ruke u zraku a onaj pade ko da ga je pomelo sinsko vozilo...e moj Musa i imas obraza reci da penal nije sporan,pa i nije ali onaj sto nije svir'o za Buducnost...cccccc....
I haj to sve covjek govori kako ce se povuci iz naseg fudbala ako se uspostavi da to nije bio penal. :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 apr 2011, 20:07

Nimla_RZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Publika je bacala sve ono sto su bacali i navijaci Sirokog protiv Zelje u kupu!
Uredu sve, al ovi iz Banovića i ovi iz Širokog mi nikako nisu jasni, kako onolike flaše pored redara provukoše? :lol:

Gdje si i vidio flase,mozda jedna,dvije.To i je bio problem nemas s cime gađati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a kamenja nema kao na drugim stadionima :D :D :D ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 apr 2011, 20:09

MOZAK je napisao/la:
komrad je napisao/la:Da,da,slazem se koka Mozak!
Ti nastavi vrijedjat, vidi se da nismo na istom levelu.
To je sve sto znas odgovorit... :mrgreen:
Pravo si jak :mrgreen:
Sta ces, kad istina boli, pa ti je vrijedjanje na forumu najbolja brana, kao u nogometu..napadom :mrgreen:
ajde bola znam da imas kompleks,ti i svi vi vehlezovci,bola pogledaj zadnjih 5 stranicaa teme zrinjski sve su vasi postovi,kako ste opsjednuti zrinjskom,a cinjenica je da je zrinjski ko klub svjetlosnim godinama ispred vehleza,kao i navijaci zrinjskog ispred vasih
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 apr 2011, 20:13

ŠB.TRN je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:

Gdje si i vidio flase,mozda jedna,dvije.To i je bio problem nemas s cime gađati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a kamenja nema kao na drugim stadionima :D :D :D ;)
Čuj gdje sam vidio, onog pomoćnog u Širokom gađaju flašama, šta god da je poveliko je ;)
Čelik Zenica 1945

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 apr 2011, 20:33

kad je zrinjski bio pokraden u orasju,svi su sutili niko nista.........a zrinjskom su oduzeta dva boda,a ovi ubili suca gore, treba ih odmah izbacit ne u drugu nego u trecu ligu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 apr 2011, 20:43

slika

strasni tim

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 apr 2011, 20:53

I hoce li Musa sada napustiti bh. fudbal nakon sto je snimak 'penala' objavljen?? Ili ce ostati dosljedan lopinaskoj politici kluba? :D :D

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 11 apr 2011, 20:56

UPS je napisao/la:I hoce li Musa sada napustiti bh. fudbal nakon sto je snimak 'penala' objavljen?? Ili ce ostati dosljedan lopinaskoj politici kluba? :D :D
Penal za Zrinjski je postojao, ja ne vidim razloga zašto da napušta nogomet.
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 apr 2011, 20:59

Rosas7 je napisao/la:kad je zrinjski bio pokraden u orasju,svi su sutili niko nista.........a zrinjskom su oduzeta dva boda,a ovi ubili suca gore, treba ih odmah izbacit ne u drugu nego u trecu ligu
Pa i vi u Orasju udarili na Ilju jedinog veceg lopova od vas. Da je pravde u savezu, vi bi ste davno bili kaznjeni, ne zbog tih nacionalnih sranja na koja se vjesto pozivate, nego zbog namjestanja utakmica, kupovanja sudija u cemu ste zaista u samom vrhu BiH, sto jest, jest. I onda se bunite kad vam se dogodi Orasje!? Naravno da ce se dogoditi, samo polako, bice jos Orasja

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 apr 2011, 21:02

napravljenje je napisao/la: Penal za Zrinjski je postojao, ja ne vidim razloga zašto da napušta nogomet.
Ma o cemu ti??? Kakav crni penal?? Onaj sto nije dosudjen Buducnosti??

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 apr 2011, 21:31

Valjića doživotno suspendovat!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 apr 2011, 21:42

molim vas da obustavite ubacivanje nacionalnih naboja sa svih strana u diskusije o sudijskim odlukama, penalima i utakmicama.

fudbal nema veze sa nacijama. isto tako se utakmice ne namještaju ni "balijama" ni "ustašama" (ne želim ovim iskazati bilo kakvo mišljenje o utakmici o kojoj se priča, obzirom da je nisam gledao), već uvijek i samo onima koji to plate, a svaka para je jednako draga, u to sam siguran.

svi koji budu ovu diskusiju nastavili voditi u pravcu dizanja nacionalnih tenzija, a ne unutar realnih parametara (znači: da li se utakmice u PLBiH štimaju ili ne? ili ako neko želi: da li mediji navijaju za/protiv nekih klubova umjesto za fer i korektnu igru), biće trajno uklonjeni sa foruma. ima dovoljno foruma gdje je nacionalistička mržnja i više nego poželjna. ovo nije jedan od tih.

danas se desilo zrinjskom i budućnosti, sutra će nekom drugom klubu. tema je vrlo zanimljiva i aktuelna, ali su nam bilo kakvi nacionalni prefiski sasvim suvišni i kontraproduktivni... rekao bih čak da služe da nas odvedu u drugom pravcu i zavade, da zaboravimo o čemu se zaista priča.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 apr 2011, 21:43

A jeste svezali ljudi,to je za nepovjerovati.Sinoc sam odmah rekao da ja osobno penal ne bih svirao,al ovakvih penala ima po ligi prvaka koliko oces.Dinamu je ovakav dosuđen i protiv i za njega jednom,mislim Pandža ga skrivio.Natabačili se na ovu temu ovaj UPS kojeg ni njegovi ne vole i jos par vas dusebriznika i samo gluposti pisete.Trenera i igrače koji su udarili suca po3-4 godine suspendirati!!!Kontrolor ce reci jel bio ili nije penal,i komisija ce donijeti odluku o sucu,oce li ili nece biti kaznjen!!!Gotova prica!!!Vise od penala bi vas trebalo zabrinjavati namjestanje utakmica,samo u ovom kolu dvije,Gradačac -Trebinje!!! ;) ;) ;) Povodite se za ovima iz Podvelezja i napadate HŠK Zrinjski,isto kao i Široki!!!Gdje su oni sto su govorili druga liga i da ce Široki opasti i dozivjeti sudbinu Posusja,Brotnja.....??????????????????????? ;) ;) ;) ;) ;) :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.