HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Da,da,slazem se koka Mozak!
Na tim derbijima bude po 30,40 tisuca gledatelja,jedva cekam kad vam bude 30 godina navijacke skupine da se malo divim brojnosti i koreografiji tog "velikog" kluba!
Na tim derbijima bude po 30,40 tisuca gledatelja,jedva cekam kad vam bude 30 godina navijacke skupine da se malo divim brojnosti i koreografiji tog "velikog" kluba!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Ti nastavi vrijedjat, vidi se da nismo na istom levelu.komrad je napisao/la:Da,da,slazem se koka Mozak!
To je sve sto znas odgovorit...
Pravo si jak
Sta ces, kad istina boli, pa ti je vrijedjanje na forumu najbolja brana, kao u nogometu..napadom
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Molim aleksa da provjeri koji je to pomocni sudac dva puta delegiran Zeljeznicaru,koji je i u Sirokom a i sinoc u Sarajevu dizao zastavicu kad zaledja nije bilo.
Malo piskarajte o tome!
Penala nije ono vidjelo,onda je dozvoljeno sa ledja u sesnestercu vuci igraca dok ide na skok i srusit ga na zemlju!
O majko mila tko sve prati i pise o nogometu!
Ti mozak konstantno blatis moj klub i vrijedjas forumase tako da nisi kompetentan dijelit moralne lekcije.
A prefiks" koka" je isto kao Nk Zrinjski ili negdje FK.
Malo piskarajte o tome!
Penala nije ono vidjelo,onda je dozvoljeno sa ledja u sesnestercu vuci igraca dok ide na skok i srusit ga na zemlju!
Ti mozak konstantno blatis moj klub i vrijedjas forumase tako da nisi kompetentan dijelit moralne lekcije.
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Evo ja prvi put pogledao i sve što ću reći da je penal SMIJEŠAN! Fino se vidi, lopta nije ni došla do njega on već polahko pada, to se dobro vidi na usporenom. A ono za Budućnost bi već mogao biti penal.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja te molim, ali onako iskreno molim da pogledas snimak, imas na you tubeu, pa malo uspori, malo ubrzaj, malo zaustavi sliku. Ima mali milion opcija. Za sudije sam govorio u prvenstvu, a ne u Kupu. Nema potrebe da vrijedjas, tebe niko nije. Diskutujemo kao ljudi.komrad je napisao/la:Molim aleksa da provjeri koji je to pomocni sudac dva puta delegiran Zeljeznicaru,koji je i u Sirokom a i sinoc u Sarajevu dizao zastavicu kad zaledja nije bilo.
Malo piskarajte o tome!
I jos uvijek tvrdis nakon mog objasnjenja da su ona dva teksta hajka na Zrinjski ili...
Čelik Zenica 1945
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa zar treba komentarisati penal
cuj vuce ga za dres,a lik drzi ruke u zraku a ovaj pada ko pokosen

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Normalno da su hajka!
Novinari nemaju objektivnost i to je to,nije to ni prvi ni zadnji tekst koji ce oblatit Zrinjski,evo npr i Bht se izvuce na kulturan i fin nacin,nemaju snimke udaranja sudije!
Vjeruj mi da Zrinjski i njegov predsjednik nebi sazvali danas presicu da nisu mediji presli svaku mjeru ukljucujuci i ovaj!
Ispricavam se ako sam nekog tj. tebe uvrijedio ali onakih penala sam se nagledao ovih 20 godina koliko pratim nogomet!
Imas od mene postavljene neke snimke "smijesnih " penala,ovaj u banovicima je slobodno sudacko uvjerenje i po meni je cist penal,mozda bi i za vas bio da je sviran Zelji ili Sarajevu!
Zivili
Novinari nemaju objektivnost i to je to,nije to ni prvi ni zadnji tekst koji ce oblatit Zrinjski,evo npr i Bht se izvuce na kulturan i fin nacin,nemaju snimke udaranja sudije!
Vjeruj mi da Zrinjski i njegov predsjednik nebi sazvali danas presicu da nisu mediji presli svaku mjeru ukljucujuci i ovaj!
Ispricavam se ako sam nekog tj. tebe uvrijedio ali onakih penala sam se nagledao ovih 20 godina koliko pratim nogomet!
Imas od mene postavljene neke snimke "smijesnih " penala,ovaj u banovicima je slobodno sudacko uvjerenje i po meni je cist penal,mozda bi i za vas bio da je sviran Zelji ili Sarajevu!
Zivili
- neutralan__
- Kontakt:
Hahah vjeruj da ni nama ne daju svasta,cepova sa flasa skidaju,ali dobro pa je tako bilo,moglo je sve na gore da se zavrsi.Nimla_RZ je napisao/la:Uredu sve, al ovi iz Banovića i ovi iz Širokog mi nikako nisu jasni, kako onolike flaše pored redara provukoše?neutralan__ je napisao/la:Publika je bacala sve ono sto su bacali i navijaci Sirokog protiv Zelje u kupu!
Kod nas ti ni Dvojni C ne prolazi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
I haj to sve covjek govori kako ce se povuci iz naseg fudbala ako se uspostavi da to nije bio penal.padobranac1978 je napisao/la:penal u Banovićima je dno dna ove lige,lik drzi ruke u zraku a onaj pade ko da ga je pomelo sinsko vozilo...e moj Musa i imas obraza reci da penal nije sporan,pa i nije ali onaj sto nije svir'o za Buducnost...cccccc....
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Gdje si i vidio flase,mozda jedna,dvije.To i je bio problem nemas s cime gađatiNimla_RZ je napisao/la:Uredu sve, al ovi iz Banovića i ovi iz Širokog mi nikako nisu jasni, kako onolike flaše pored redara provukoše?neutralan__ je napisao/la:Publika je bacala sve ono sto su bacali i navijaci Sirokog protiv Zelje u kupu!
Kod nas ti ni Dvojni C ne prolazi.
ajde bola znam da imas kompleks,ti i svi vi vehlezovci,bola pogledaj zadnjih 5 stranicaa teme zrinjski sve su vasi postovi,kako ste opsjednuti zrinjskom,a cinjenica je da je zrinjski ko klub svjetlosnim godinama ispred vehleza,kao i navijaci zrinjskog ispred vasihMOZAK je napisao/la:Ti nastavi vrijedjat, vidi se da nismo na istom levelu.komrad je napisao/la:Da,da,slazem se koka Mozak!
To je sve sto znas odgovorit...![]()
Pravo si jak![]()
Sta ces, kad istina boli, pa ti je vrijedjanje na forumu najbolja brana, kao u nogometu..napadom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Čuj gdje sam vidio, onog pomoćnog u Širokom gađaju flašama, šta god da je poveliko jeŠB.TRN je napisao/la:Gdje si i vidio flase,mozda jedna,dvije.To i je bio problem nemas s cime gađatiNimla_RZ je napisao/la:Uredu sve, al ovi iz Banovića i ovi iz Širokog mi nikako nisu jasni, kako onolike flaše pored redara provukoše?neutralan__ je napisao/la:Publika je bacala sve ono sto su bacali i navijaci Sirokog protiv Zelje u kupu!
Kod nas ti ni Dvojni C ne prolazi.![]()
![]()
,a kamenja nema kao na drugim stadionima
![]()
![]()
![]()
Čelik Zenica 1945
kad je zrinjski bio pokraden u orasju,svi su sutili niko nista.........a zrinjskom su oduzeta dva boda,a ovi ubili suca gore, treba ih odmah izbacit ne u drugu nego u trecu ligu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

strasni tim
I hoce li Musa sada napustiti bh. fudbal nakon sto je snimak 'penala' objavljen?? Ili ce ostati dosljedan lopinaskoj politici kluba?

-
napravljenje
- Kontakt:
Penal za Zrinjski je postojao, ja ne vidim razloga zašto da napušta nogomet.UPS je napisao/la:I hoce li Musa sada napustiti bh. fudbal nakon sto je snimak 'penala' objavljen?? Ili ce ostati dosljedan lopinaskoj politici kluba?![]()
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Pa i vi u Orasju udarili na Ilju jedinog veceg lopova od vas. Da je pravde u savezu, vi bi ste davno bili kaznjeni, ne zbog tih nacionalnih sranja na koja se vjesto pozivate, nego zbog namjestanja utakmica, kupovanja sudija u cemu ste zaista u samom vrhu BiH, sto jest, jest. I onda se bunite kad vam se dogodi Orasje!? Naravno da ce se dogoditi, samo polako, bice jos OrasjaRosas7 je napisao/la:kad je zrinjski bio pokraden u orasju,svi su sutili niko nista.........a zrinjskom su oduzeta dva boda,a ovi ubili suca gore, treba ih odmah izbacit ne u drugu nego u trecu ligu
Ma o cemu ti??? Kakav crni penal?? Onaj sto nije dosudjen Buducnosti??napravljenje je napisao/la: Penal za Zrinjski je postojao, ja ne vidim razloga zašto da napušta nogomet.
Valjića doživotno suspendovat!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
molim vas da obustavite ubacivanje nacionalnih naboja sa svih strana u diskusije o sudijskim odlukama, penalima i utakmicama.
fudbal nema veze sa nacijama. isto tako se utakmice ne namještaju ni "balijama" ni "ustašama" (ne želim ovim iskazati bilo kakvo mišljenje o utakmici o kojoj se priča, obzirom da je nisam gledao), već uvijek i samo onima koji to plate, a svaka para je jednako draga, u to sam siguran.
svi koji budu ovu diskusiju nastavili voditi u pravcu dizanja nacionalnih tenzija, a ne unutar realnih parametara (znači: da li se utakmice u PLBiH štimaju ili ne? ili ako neko želi: da li mediji navijaju za/protiv nekih klubova umjesto za fer i korektnu igru), biće trajno uklonjeni sa foruma. ima dovoljno foruma gdje je nacionalistička mržnja i više nego poželjna. ovo nije jedan od tih.
danas se desilo zrinjskom i budućnosti, sutra će nekom drugom klubu. tema je vrlo zanimljiva i aktuelna, ali su nam bilo kakvi nacionalni prefiski sasvim suvišni i kontraproduktivni... rekao bih čak da služe da nas odvedu u drugom pravcu i zavade, da zaboravimo o čemu se zaista priča.
fudbal nema veze sa nacijama. isto tako se utakmice ne namještaju ni "balijama" ni "ustašama" (ne želim ovim iskazati bilo kakvo mišljenje o utakmici o kojoj se priča, obzirom da je nisam gledao), već uvijek i samo onima koji to plate, a svaka para je jednako draga, u to sam siguran.
svi koji budu ovu diskusiju nastavili voditi u pravcu dizanja nacionalnih tenzija, a ne unutar realnih parametara (znači: da li se utakmice u PLBiH štimaju ili ne? ili ako neko želi: da li mediji navijaju za/protiv nekih klubova umjesto za fer i korektnu igru), biće trajno uklonjeni sa foruma. ima dovoljno foruma gdje je nacionalistička mržnja i više nego poželjna. ovo nije jedan od tih.
danas se desilo zrinjskom i budućnosti, sutra će nekom drugom klubu. tema je vrlo zanimljiva i aktuelna, ali su nam bilo kakvi nacionalni prefiski sasvim suvišni i kontraproduktivni... rekao bih čak da služe da nas odvedu u drugom pravcu i zavade, da zaboravimo o čemu se zaista priča.
A jeste svezali ljudi,to je za nepovjerovati.Sinoc sam odmah rekao da ja osobno penal ne bih svirao,al ovakvih penala ima po ligi prvaka koliko oces.Dinamu je ovakav dosuđen i protiv i za njega jednom,mislim Pandža ga skrivio.Natabačili se na ovu temu ovaj UPS kojeg ni njegovi ne vole i jos par vas dusebriznika i samo gluposti pisete.Trenera i igrače koji su udarili suca po3-4 godine suspendirati!!!Kontrolor ce reci jel bio ili nije penal,i komisija ce donijeti odluku o sucu,oce li ili nece biti kaznjen!!!Gotova prica!!!Vise od penala bi vas trebalo zabrinjavati namjestanje utakmica,samo u ovom kolu dvije,Gradačac -Trebinje!!!
Povodite se za ovima iz Podvelezja i napadate HŠK Zrinjski,isto kao i Široki!!!Gdje su oni sto su govorili druga liga i da ce Široki opasti i dozivjeti sudbinu Posusja,Brotnja.....???????????????????????

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.