Napisao sam prije kad je Celik potpisao,Bah ce igrat u prvih 11,na posudbi je iz Citija,imaju Gradela koji ima 32 godine i dobar igrac al ga nece forsirati jer guraju mlade,tako da ce Celik biti prva rezerva. Igraju sa 2 niska i jednim visokim stoperom,to je Denso prije bio.
Nidal Čelik
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Nidal Čelik
Evo ova Medina pocrvenila. Mooozda cak da se nada nekom debiju sljedeću utakmicu kuci protiv Strazbura jer ovoga nece biti u kadru.
-
- Kontakt:
Vidim da je juče igrao za rezervni tim, je li ko gledao?
-
- Kontakt:
Nema ga na klupi, onaj im štoper dobio crveni proslo kolo. Ocekivao sam ga barem na klupi?
-
- Kontakt:
I ja sam ga na klupi ocekivao.Sindikat12 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:58Nema ga na klupi, onaj im štoper dobio crveni proslo kolo. Ocekivao sam ga barem na klupi?
Prebačen u 2. tim.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesu li to i u Lensu već vidjeli kakva je klada u pitanju? Svaka čast Sarajevu na prodaji za onaj iznos, golemo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jesu, vjezbali su ofsajd zamke, on nije znao da drzi liniju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:58Jesu li to i u Lensu već vidjeli kakva je klada u pitanju? Svaka čast Sarajevu na prodaji za onaj iznos, golemo.
-
- Kontakt:
Ja sam čuo da Lens, kao i mnogi klubovi na svijetu, kupuju igrače bez gledanja, pa su vjerovatno zato tek sad skontali da je klada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:58Jesu li to i u Lensu već vidjeli kakva je klada u pitanju? Svaka čast Sarajevu na prodaji za onaj iznos, golemo.
Ibraković im pokazao snimke Chiellinija, oni rekli jel to taj mali, jeste, dovedi.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

killafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:30Ja sam čuo da Lens, kao i mnogi klubovi na svijetu, kupuju igrače bez gledanja, pa su vjerovatno zato tek sad skontali da je klada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:58Jesu li to i u Lensu već vidjeli kakva je klada u pitanju? Svaka čast Sarajevu na prodaji za onaj iznos, golemo.
Ibraković im pokazao snimke Chiellinija, oni rekli jel to taj mali, jeste, dovedi.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vi ste ga najavljivali u Realu kroz godinu, a on završio u 5. ligi Francuske, ostaje samo da smišljate tako neke gluposti pa da se drugi članovi kulta kockara priključe i nalijepe 12 emojia na post 

-
- Kontakt:
Jarane koji je tebi k?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:41Vi ste ga najavljivali u Realu kroz godinu, a on završio u 5. ligi Francuske, ostaje samo da smišljate tako neke gluposti pa da se drugi članovi kulta kockara priključe i nalijepe 12 emojia na post![]()
Ti si hodajuca negativnost, samo napadas,prozivas,sve ti smeta...
Daj zapali sta,opali kakvu mladu/mladog ( sta ti je draze). Popusti malo jbt.
Svima je jasno da ce se Nidal morati dobro namuciti da dodje do prve ekipe,da jos nije na tom nivou ali ljudi se nadaju da ce ga Francuzi nauciti nekim stvarima koje u nasoj ligi ne bi nikad naucio.
Da je nama iz BH lige svake godine jednog nidala,da ih prodajemo u Fra,Njem,Ita,Eng ligu.
Ljudi ovo vide i kao neki,moguci ne sigurno,napredni korak i za ligu a ako se isti nametne i repka bi imala ogromnu korist.
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko si ti samo napaćen i frustriran lik, ubiše te kompleksi!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:41Vi ste ga najavljivali u Realu kroz godinu, a on završio u 5. ligi Francuske, ostaje samo da smišljate tako neke gluposti pa da se drugi članovi kulta kockara priključe i nalijepe 12 emojia na post![]()
Nastavi izmišljati!
Eto problem što je momak od 18 godina koji je tek došao priključen omladinskom timu

Koševo Zapad
Koja iskompleksirana dijasporska oyebina !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamisli navijat da momak ne uspije samo jer dolazi iz ubjedljivo najveceg kluba u drzavi. 

Ovi dijasporski fundamentalisti ne znaju nista drugo do pljuvati po domacem. A uz to momak tek 18 godina ima.
Predstavljas se kao navijač reprezentacije i onda ti bude drago što momak od 18 godina nije igrao danas, a može ti biti odličan igrač za tu istu reprezentaciju ako se pravilno razvije, i to samo zato što je iz te iste države koju tobože toliko voliš i navijaš. Ka'e u vas tamo u Bosni ništa to ne valja, a do neki dan mu glavna zanimacija bila da kozu jaše u rodnom selu.
**** li ti Edin Džeko babu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako u čoporu napadaju kad im se činjenice napišu samo