Ovo ni Brokula ne bi izvukao. Mora biti zajebancija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ako ste sumnjali da sam glup, evo vam dokaz by nerko
Bukvalno gledam tabelu i isto mislim.
Stoke vec igra u EPLu, drugi su trenutnoTshabalala je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:42Joj nemoj Stoke.
Prva asocijacija na njih je mesarluk i Ryan Shawcross. Mislim da je jedini igrac koji je lomio noge drugima ili pravio gadne povrede na redovnoj bazi. I onda ga 2019 ili 20te doceka ista sudbina.
Bas nije Chelsea drugi ,jedno vrijeme su igrali atomski fudbalwadethegreat je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:51Stoke vec igra u EPLu, drugi su trenutnoTshabalala je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:42Joj nemoj Stoke.
Prva asocijacija na njih je mesarluk i Ryan Shawcross. Mislim da je jedini igrac koji je lomio noge drugima ili pravio gadne povrede na redovnoj bazi. I onda ga 2019 ili 20te doceka ista sudbina.![]()
Zlobnici bi rekli da nedostatak mozga ima veze s tim sto je crnac.gaston je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:40Sterling, kao i Rooney, je rano započeo karijeru, i igrat tolike godine na vrhunskom nivou naravno da će ostaviti tragove na fizikalijama i u ranim 30tim.
Razlika je što se Rooney, i kada je fizika presušila, mogao osloniti na svoj fudbalski mozak da ostane koliko-toliko relevantan.
Mozak, nešto što Sterling nema, i zato sad igra na nivou Oldhama.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:48Zlobnici bi rekli da nedostatak mozga ima veze s tim sto je crnac.gaston je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:40Sterling, kao i Rooney, je rano započeo karijeru, i igrat tolike godine na vrhunskom nivou naravno da će ostaviti tragove na fizikalijama i u ranim 30tim.
Razlika je što se Rooney, i kada je fizika presušila, mogao osloniti na svoj fudbalski mozak da ostane koliko-toliko relevantan.
Mozak, nešto što Sterling nema, i zato sad igra na nivou Oldhama.![]()
To sto postoji Saka kao izuzetak ne znaci da ne vazi za vecinu.Brokula je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:49QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:48Zlobnici bi rekli da nedostatak mozga ima veze s tim sto je crnac.gaston je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:40Sterling, kao i Rooney, je rano započeo karijeru, i igrat tolike godine na vrhunskom nivou naravno da će ostaviti tragove na fizikalijama i u ranim 30tim.
Mozak, nešto što Sterling nema, i zato sad igra na nivou Oldhama.![]()
Saka je vjerovatno medju 3 najinteligentnija fudbalera u ligi, tako da necemo tog rasizma![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.