Translate; "Kad beskućnici nisu mogli uzeti sa dva (slovima napisano, da je lakše shvatiti od ovog što je on pokušao, jer sam imao omanji moždani dok sam čitao) igrača više u polju posljedni derbi na Grbavici, nemaju šansi uzeti ni ovaj (ja se nadam da si pijan bio dok si pisao ovo, jer ovoliko grešaka ni faćo ne pravi) x bi im bio premija, očekujem 2:0 uz dominaciju na terenu"
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
i plus po ovoj vrucini je valjalo pustiti glas jer s.mradovi zatvorili vodu u wcFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:14Sto su vise pojacavali to je raja glasnija bilaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:11
pojacali do daske, vise nije moglo ali uzalud![]()
![]()
![]()
grlo suho a vode ni za lijeka
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj sad se sjetih nane sa šlaufom dok smo cekali pretres, bio je i neki dedo na petom spratu ja mislim, bacio jedno deset flasa vode.benko21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:26i plus po ovoj vrucini je valjalo pustiti glas jer s.mradovi zatvorili vodu u wcFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:14Sto su vise pojacavali to je raja glasnija bilaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:11
![]()
![]()
grlo suho a vode ni za lijeka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:14Sto su vise pojacavali to je raja glasnija bilaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:11
![]()
![]()
grmilo sat i po, dva prije pocetk, jos Benko21 sto kaze, nehumanu uvjeti. Ali srusit ce Horde sve kordone
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑18 feb 2025, 16:21Translate; "Kad beskućnici nisu mogli uzeti sa dva (slovima napisano, da je lakše shvatiti od ovog što je on pokušao, jer sam imao omanji moždani dok sam čitao) igrača više u polju posljedni derbi na Grbavici, nemaju šansi uzeti ni ovaj (ja se nadam da si pijan bio dok si pisao ovo, jer ovoliko grešaka ni faćo ne pravi) x bi im bio premija, očekujem 2:0 uz dominaciju na terenu"
Jedan od najnepismenijih, a konkurencija je ogromna.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Zaista jedinstveno iskustvo.
Malogradjani
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A nerijetko uzmu i mobitele u ruke i naprave snimak za uspomenu, kao što možemo vidjeti u prilogu koji smo pripremili.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Ovo će bit naneregularnije prvenstvo otkad se igra fudbal u BiH.
Zanimljivo da će odgođeni duel Sarajeva i borca biti odigran za vrijeme reprezentativne pauze, kad će Sarajevo vjerovatno bit bez svog najboljeg pojedinca Guliashvilija.
Termina prije ovog itekako ima.
Zanimljivo da će odgođeni duel Sarajeva i borca biti odigran za vrijeme reprezentativne pauze, kad će Sarajevo vjerovatno bit bez svog najboljeg pojedinca Guliashvilija.
MNON
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi nikad beskucnici nismo bili,nit smo politickr prcije bili da nam sve poklone. Kao i mnogi velikani koji dolaze iz glavnog grada i koji igraju na gradskom stadionu,posto si vjerovatno zagadio nas grad vjerovatno si dosao iz Rogatice ili Foce pa nisi upucen gdje igraju neki veliki svjetski timovi.
Smiješno šta nam rade. Svakog ko na bilo koji način eventualno utiče, glasanjem za izmjene statuta ili slično, da zeljkovic ostane na čelu saveza, treba odmah proglasit izdajnikom države i proganjat na svakom koraku ko Fuada Čolpu.Noke995 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:42Ovo će bit naneregularnije prvenstvo otkad se igra fudbal u BiH.
Samo naprijed Saraj'vo!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:17AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Malogradjani![]()
Isječak iz BBC-ijevog dokumentarca Planet Earth
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Ne treba igrati, neka igra ko hoće. Jeb.la ih ova liga više, sve smišljeno rade.Noke995 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:42Ovo će bit naneregularnije prvenstvo otkad se igra fudbal u BiH.
Procitaj opet izasao je na futsalu poziv za Mostar, prethodnih godina se ogranicavalo ovaj put je dozvoljeno vise nego inace. Mislim brojka buseva i kombija kad sracunas izadje oko 400 ljudi. Pozz.AVNOJ je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:59Jbt kod vas uvijek bolje, više, veće. Godinama unazad MUP HNK I TK su ograničili na 350 navijača, MUP RS Na 250, kako sad odjednom neke dominacije sa 20-30 ljudi više ili manje. Ne znam čemu to.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:38Pa to ti je ona prica cuj mjesecima se najavljivalo krenulo od futsala prije 15dana. Kad su oni najavljivali invaziju na Tuzlu jos zadnja tekma polusezone bila, pa smo nadjacali sa pola snage ove sezone.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:38
Pa valjda je broj mjesta ogranicen, ne moze ih bit sigurno vise od broja ulaznica koji su dobili
Ako već filuješ svoje na vašoj temi nekim insajderskim onda nekad napiši kako jeste a ne samo ono što ti odgovara.
Fk Željezničar.
Zamisli dokle je taj nivo da trgas parolu za mrtvog covjeka.. I opet dobijes batine tu..KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:17AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Malogradjani![]()
Fk Željezničar.
Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:06Zamisli dokle je taj nivo da trgas parolu za mrtvog covjeka.. I opet dobijes batine tu..KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:17AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Malogradjani![]()
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:06Zamisli dokle je taj nivo da trgas parolu za mrtvog covjeka.. I opet dobijes batine tu..KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:17AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Malogradjani![]()
Jedno je sigurno, dno za njih ne postoji.
Kako su djeca preuzela, ocigledno ne postoji kodeks.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:27Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.
Fk Željezničar.
Eo ih The Maniacs SS.BA 1987Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:34Kako su djeca preuzela, ocigledno ne postoji kodeks.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:27Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.
Pocetak neregularnosti je poceo od korona sezone i nastavlja se sve do dana danasnjeg.Noke995 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:42Ovo će bit naneregularnije prvenstvo otkad se igra fudbal u BiH.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, mavi i 25 gostiju.