Kakav crni egal kada ti sudija ne da loptu pipnuti, kontakt niti pomisliti. Andjusicu nogu otkinuli samo zuti, penal bezveze u prvoj minuti a Guliju dvojica ulijecu ubijaju ga i nema ni pomisli na penal itd.itd i tu nesto nadjes komentarisati. Njihove utakmice samo mozes sa zrinjskim komentarisati jer tu sudija ne smije navlaciti nikome pa se onda vidi jacina i jednih i drugih. Mi sto smo pobijedili dao nam Bog jednostavno zbog svih nepravdi unazad godina od njih.Virtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:53
Pa ti mi reci gdje sam pogriješio i ima li nešto što sam napisao a da se nije desilo?
Nadmudrio je on Žižovića, sve to stoji, Borac se u određenom dijelu utakmice nije mogao sastaviti sa loptom, ali u konačnici je to bila ujednačena utakmica gdje su oni promašili više od vas, uključujući i penal.
Moraš uzeti u obzir da je to Borac, protiv kojeg dosta ekipa igra egal utakmice i nisu moćni kao recimo Zrinjski, koji kad melje baš te samelje, vidio si na Koševu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
F.K. SARAJEVO
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Promašio si loptu.
culi da Mandić raspisuje natječaj za rekonstrukciju gradskog stadiona Koševo, pa odlucili pokazati gradjevinske i rusiteljske sposobnosti u praksi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:

Ogromno interesovanje: Poznato koliko je danas prodato ulaznica za derbi Željezničar - Sarajevo
Željezničar i Sarajevo u subotu igraju 154. gradski derbi.
Susret se igra na Grbavici sa početkom od 16:00h, a interesovanje za utakmicu je veliko.
Željezničar je danas objavio da prodaja karata ide odlično te da je prvog dana prodato čak 42% ulaznica.
- Prvog dana prodato je 42% ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom.
Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar isključivo za aktivne članove.
Hvala Vam Pitari
Hvala Bogu što postojite i hvala Bogu što postoji naš Sarajevski derbi
- Silvester071
- Kontakt:
Neka nama nassvrakino1921 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 07:28
Ogromno interesovanje: Poznato koliko je danas prodato ulaznica za derbi Željezničar - Sarajevo
Susret se igra na Grbavici sa početkom od 16:00h, a interesovanje za utakmicu je veliko.
Željezničar je danas objavio da prodaja karata ide odlično te da je prvog dana prodato čak 42% ulaznica.
Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar isključivo za aktivne članove.
Hvala Vam Pitari
I da uživamo u derbiju, kako na terenu a tako i na tribinama i neka pobjedi bolji a ja se nadam da ce to biti moje Saraj'vo
To smo mi
- http://klocevi.****/

Eto ga kolega desetaru, 18000 konv. maraka za tvog želju od pitara a i Vi ste nama pogurali članstvo sa preko 400 novih članova.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 07:28
Hvala Vam Pitari
Nije ni počelo a već smo svi ha dobitku

Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 19 feb 2025, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- svrakino1921
- Kontakt:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 19 feb 2025, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Komentar na temu sudije za derbi (Nihad Ljajić)

Oni fakat misle da će nas Savez "pogurati" u derbiju.edin12345
19.02.25. 09:12
Ništa protiv momka, al momak je nekih 10ak godina bio golman u omladinskim selekcijama Sarajeva, cisto da se zna.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ova pjesma “Daj mi majko šibicu” se pjeva 30 godina skoro i nikom osim ovoj novonastaloj kvazinavijackoj grupici nije palo na pamet da to poveze sa nekakvim ratom ili nečim sličnim. Kao ni koreografiju. To je vise mučno objansvati.
Ovaj mali sto je predložen da sudi pitar 1/1, sto je po Men katastrofa, gledat će da svirne 70/30 da se ne bi šta pričalo. Dajte stranog sudiju , platite i vidimo se.
Ovaj mali sto je predložen da sudi pitar 1/1, sto je po Men katastrofa, gledat će da svirne 70/30 da se ne bi šta pričalo. Dajte stranog sudiju , platite i vidimo se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.