FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast mozgovima koji ne kontaju prejednostavan sarkazam kojim se podyebava Borac, dobro mi uopšte postojimo kakvim smo intelektualcima okruženi...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne znam ko je gori ovi sto ne kontaju, ili oni plavi kerovi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Fino pise ispod,vrijeme je za fair play
I protiv svih drugih, i kad sve bude regularno u nasoj ligi.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:15Realno. Borac ću smatrat normalnim klubom jedino kad ispred nas izađe fer na šake 11 na 11.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:10Pa taj isti Borac smo mi nadigrali usred BL sa najvećim terorom od suđenja koje sam vidio, o čemu pričamo?EastMadness je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:01Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
Idioti koji pokušavaju bilo sta reci u korist Borca. Da napomenem da su nas OVE sezone ZAKLALI i da bi sigurno bili na prvom mjestu.
DA NISMO 13 puta krupno oštećeni.
6 penala nije dosudjeno
3 regularna gola nisu priznata
2 neregularna protivnicima...
Samo napominjem, Bosnjo je inace ko ribica..
Neka barem pročitaju šta piše u dnu čestitke.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dan te yebo, jel zna neko na ovom forumu za sarkazam?
I ja nekad puno očekujem od foruma..
I ja nekad puno očekujem od foruma..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa dobro znamo da su navijači zeljezničara intelektualno ograničeni, za ove naše se čudim.
Kako su se zaletili i kakvo bolno prizemljenje kad i ako uopće skontaju.
Klubski potez šmekersli pravo, šuk na nivou.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Forum je pretrpan plitkim i ograničenim ljudima, skučenih pogleda na svijet. Za njih je sarkazam prekompleksan i nerazumljiv.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja sam se zaletio nisam fair play ni vidio, kako mi dodje story sa grbom borca i cestitkom tako mi zivci popucase
Pilot pa pogrijesi hajd

Pilot pa pogrijesi hajd
-
- Kontakt:
Ljubim vas nemojte sad sve do derbija trpati temu s tim.
Igramo derbi za manje manje od 2 dana necemo o drugim klubovima niti je tome mjesto ovdje.Tumacit objave kluba i sta je pisac htio reci.Nek su cestitali i treba.Ne treba biti primitivan jer to nije nivo FK Sarajevo vec strumfovski.Zekic im je vise puta pozelio srecu i cestitao.Za dobrobit lige i svih klubova bolje je da svaka ekipa sto dalje dogura
Idemo ponziti plave kuje!
Igramo derbi za manje manje od 2 dana necemo o drugim klubovima niti je tome mjesto ovdje.Tumacit objave kluba i sta je pisac htio reci.Nek su cestitali i treba.Ne treba biti primitivan jer to nije nivo FK Sarajevo vec strumfovski.Zekic im je vise puta pozelio srecu i cestitao.Za dobrobit lige i svih klubova bolje je da svaka ekipa sto dalje dogura
Idemo ponziti plave kuje!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma hajd, tvoja greška nije ubila nikog. Pilotova jeste.ErosViverosViv je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:38Ja sam se zaletio nisam fair play ni vidio, kako mi dodje story sa grbom borca i cestitkom tako mi zivci popucase
![]()
Pilot pa pogrijesi hajd

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako li je Zizović sa ovom zaostalom formacijom uspio dovde dogurati, to mi nikako nije jasno ??
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 20 feb 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kako tebi jos nisu iskljucili struju i internet uslijed toliko intelekta kojim zracis?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- luckystrike
- Kontakt:
Od penala protiv ignacije do osmine finala... čudni su putevi Gospodnji...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, Bilosta, bordobijeli, skoJaa, Varijantas8 i 83 gosta.