Evo, kad navijac slobode ovo napise onda znate koliko ste zaglibilibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:39Rijetko uđem na ovu temu, ali kad god uđem pitari kmeče o sudijama, suđenju i kako bi bili prvi da se igra normalno 11 na 11.
Koja šizofrenija jbt, a drag su mi klub, poslije moje Slobode vjerovatno najdraži u ligi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisu, bar se nadam, toliko glupi da ne kontaju. Samo lupaju gluposti da bi nekom izvukli živce i trenutno su se uhvatili jedne od glupljih stvari. Puno je bolje kad Virto glumi ekonomskog stručnjaka i najavljuje neke scenarije, a kontraš glumi velikog huligana pa pita ljude u privatnim porukama šta se desilo u navijačkoj tuči. Jednostavno ljudi žive za obavijest da im je neko odgovorio na post. Nevjerovatni mentalni sklopovi, al jbg, 100 ljudi 100 ćudi.
Orvel je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:42Evo, kad navijac slobode ovo napise onda znate koliko ste zaglibilibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:39Rijetko uđem na ovu temu, ali kad god uđem pitari kmeče o sudijama, suđenju i kako bi bili prvi da se igra normalno 11 na 11.
Koja šizofrenija jbt, a drag su mi klub, poslije moje Slobode vjerovatno najdraži u ligi.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Tako i ti kmecis na EPL temibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:39Rijetko uđem na ovu temu, ali kad god uđem pitari kmeče o sudijama, suđenju i kako bi bili prvi da se igra normalno 11 na 11.
Srce, čast i ponos!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
SNSD je mehlem šta laburisti rade u vašu korist u EPL-u.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne pika se nista dok fini momci navijaci zemuna to ne potvrdeOrvel je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:42Evo, kad navijac slobode ovo napise onda znate koliko ste zaglibilibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:39Rijetko uđem na ovu temu, ali kad god uđem pitari kmeče o sudijama, suđenju i kako bi bili prvi da se igra normalno 11 na 11.
Zanimljiva opservacija jedne od najnepismenijih osoba na ovom forumu. Za tolike godine na ovom forumu još uvijek nisi naučio razliku između č i ć, ne možeš sastaviti prostu rečenicu, a kamoli neku proširenu. Čak je i Tobe, koji nije znao sva slova kad je došao na forum, naučio osnove gramatike.
Prosto je fascinantno kako redovno vi nepismeni pričate o intelektu.
A što je najjače, radiš negdje na budžetu gdje je vjerovatno potrebna VSS, i ponovo nepismen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Venom je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:45Tako i ti kmecis na EPL temibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:39Rijetko uđem na ovu temu, ali kad god uđem pitari kmeče o sudijama, suđenju i kako bi bili prvi da se igra normalno 11 na 11.

Ma ok sve.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:48SNSD je mehlem šta laburisti rade u vašu korist u EPL-u.
Samo nemoj drugima prihovarat za kmecanje, jer ipak u tome prednjacis.
Srce, čast i ponos!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Celom svetu bre braca ce da pokazu

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:49
Zanimljiva opservacija jedne od najnepismenijih osoba na ovom forumu. Za tolike godine na ovom forumu još uvijek nisi naučio razliku između č i ć, ne možeš sastaviti prostu rečenicu, a kamoli neku proširenu. Čak je i Tobe, koji nije znao sva slova kad je došao na forum, naučio osnove gramatike.
A što je najjače, radiš negdje na budžetu gdje je vjerovatno potrebna VSS, i ponovo nepismen.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nista se manje nije ocekivalo nego da slozna braca lijece traume i pms
....sve drugo će proći!
SUDISKE
Kažem, ti ne može sastaviti ispravnu rečenicu, a onda vrši procjene intelektualnih kapaciteta drugih forumaša/navijača.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas duple dnevnice svestranim prekodrincima. Na ovom forumu brane vicinu i miletovu prciju a na drugom presednika svih srba

Ne peglaj, zaletio si se i ispao glup.Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:49
Sad ponovo ide međusobno forcanje.
VRIJEME JE ZA FAIR PLAY

VRIJEME JE ZA FAIR PLAY
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka pasa neka AgaOldTownDistrict je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:58Nista se manje nije ocekivalo nego da slozna braca lijece traume i pms

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Naravno da ce forsirati neku ironiju, ali po ko zna koji put na hinjski nacin to rade i ostavili su prostora i jednoj i drugoj strani. Jedna strana su njihovi navijaci koji ce to slijepo gledati kao neku ironiju na fair play
, a druga strana je cinjenica da su prvi cestitali Borcu u prolazu i to par sekundi nakon utakmice. Standardni hinjaluk sa Kromolja.
Sad zamislite da je Zeljo ovo uradio na identican nacin

Sad zamislite da je Zeljo ovo uradio na identican nacin

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, GradKamena2, greenwood, kontra, mnon46, nedimmmm1337, riki46 i 32 gosta.