FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 feb 2025, 23:58

luckystrike je napisao/la:
20 feb 2025, 22:49
napoleon72 je napisao/la:
20 feb 2025, 12:43
Borac nas posteno razguzio u kupu,

Da se razumijemo,
Dobro ovo nek pogledaju steucnjaci,svira lik faul u napadu bez ikakvog kontakta,medjutim kazu ljudi sve ok,nase greske nismo se trudili na terenu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 feb 2025, 00:04

vedranbadjun je napisao/la:
20 feb 2025, 23:44
Htjeli mi priznati ili ne, ovaj Borčev rezultat će imati pozitivne efekte za ligu i koeficijent. Jesam li sretan zbog ovoga? Pa i ne baš, htio bih da je Sarajevo prvenstveno ili neki drugi proBiH klub napravio nešto slično, ali eto.
Nadam se, da ce se narednih dana iskristalisati situacija oko toga, šta osvajanje kupa donosi.Ako osvajac ide u kvalifikacije za EL, treba sve usmjeriti da to ove sezone ostvarimo.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 21 feb 2025, 08:14

Yebem li ti internetu majku, kad svakakvoj fukari i glupanu dade mogučnost da govori i iznosi svoje stavove.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 feb 2025, 08:43

Što nisam iznenađen da je @Lucas izmigoljio iz rupe?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 21 feb 2025, 08:56

....sve drugo će proći!

ventilateur
Kontakt:

Post Postao/la ventilateur » 21 feb 2025, 09:14

Znal neko kad je pressica danas? Hocel bit zajedno sa plavima ili odvojeno?
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 feb 2025, 09:19

Da je sudjenje neregularno i da Borac ima pripaz kakav niko nikada nije imao stoji, ali stoji i to da je ovo jako veliki uspjeh koji su postigli plasmanom u osminu finala treceg po snazi evropskog takmicenja i da i te kako imaju kvaliteta jer ne dolazi se u osminu finala bilo kojeg UEFA takmicenja tek onako.
Do skoro je nasoj drzavi misaona imenica bila da ima bar jednog predstavnika u grupnim fazama UEFA takmicenja, a evo sada dvije godine zaredom su uspjeli prvo Zrinjski pa evo Borac. Mi trebamo zadrzati ZZ i nadogradjivati ovu ekipu i nadati se u narednim godinama plasmanu u grupnu fazu Konferencijske lige, a ne od ekipa koje nas unazad godinama u pretkolima tuku praviti neke top ekipe, prethodne nase sezone su bile kakve su bile i taman da je sudjenje bilo perfektno mi ne bi smo bili prvaci.
No dosta price o Borcu, vrijeme je za najvecu utakmicu u drzavi, nadam se da nece biti nekog eksperimentisanja i da cemo izaci hrabro sutra, a ne kao u vecini slucajeva dole gdje odigramo bezidejno i fasujemo, vakat je za pobjedu dole, cekamo je vec 6 godina.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 21 feb 2025, 09:33

Joj sto ste se nasraaaaliiiii jucer aaaaaa.

E cuj ovih radikala niko nam nije kriv sto nismo dobro igrali!

Hahahaahahaha

Hajmo pobijediti komsinicu pa makar sa 0:1 dosta
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 feb 2025, 09:44

Osttribine je napisao/la:
21 feb 2025, 09:19
Da je sudjenje neregularno i da Borac ima pripaz kakav niko nikada nije imao stoji, ali stoji i to da je ovo jako veliki uspjeh koji su postigli plasmanom u osminu finala treceg po snazi evropskog takmicenja i da i te kako imaju kvaliteta jer ne dolazi se u osminu finala bilo kojeg UEFA takmicenja tek onako.
Do skoro je nasoj drzavi misaona imenica bila da ima bar jednog predstavnika u grupnim fazama UEFA takmicenja, a evo sada dvije godine zaredom su uspjeli prvo Zrinjski pa evo Borac. Mi trebamo zadrzati ZZ i nadogradjivati ovu ekipu i nadati se u narednim godinama plasmanu u grupnu fazu Konferencijske lige, a ne od ekipa koje nas unazad godinama u pretkolima tuku praviti neke top ekipe, prethodne nase sezone su bile kakve su bile i taman da je sudjenje bilo perfektno mi ne bi smo bili prvaci.
No dosta price o Borcu, vrijeme je za najvecu utakmicu u drzavi, nadam se da nece biti nekog eksperimentisanja i da cemo izaci hrabro sutra, a ne kao u vecini slucajeva dole gdje odigramo bezidejno i fasujemo, vakat je za pobjedu dole, cekamo je vec 6 godina.
Zekic je do sada kiksao u nekim velikim utakmicama, protiv zrinjskog kuci, prvi derbi. Vidjeti cemo je li naucio iz toga sutra.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 feb 2025, 09:46

Sanjah sinoc zavrsilo sa konama 0:4. Pa da se i obestini aBd! :D
U novi boj ...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 feb 2025, 09:50

boki86 je napisao/la:
21 feb 2025, 09:44
Zekic je do sada kiksao u nekim velikim utakmicama, protiv zrinjskog kuci, prvi derbi. Vidjeti cemo je li naucio iz toga sutra.
Zato i pisem da se nadam da nece biti nekog eksperimentisanja, nego izvedi ono najbolje sto imamo u datom momentu i hrabro po pobjedu, a ne da nakon utakmice citam ove dezurne forumase kako neke izgovore opet sklapaju.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 feb 2025, 10:18

keli je napisao/la:
20 feb 2025, 23:34
Lucas je napisao/la:
20 feb 2025, 22:25
luckystrike je napisao/la:
20 feb 2025, 21:58
Od penala protiv ignacije do osmine finala... čudni su putevi Gospodnji...
Sta ces, doveli ljetos par provjerenih kapitalaca (holandski stoper, Ogrinec, Despotovic.....), igrali jednu formaciju bez izmišljanja tople vode, doduše imali i malo srece na nekim utakmicama i sa protivnicima koji su ih zapali. Uglavnom, Žižović u onim ljetnim evropskim kvalifikacijama, sigurno ne bi Čelika, Mehmedovića i Unušića ni u zapisnik stavio, kod nas su prva dvojica igrali revanš u Trnavi (katastrofalno).
🤡🤡🤡
pa crni Mirvicu sto nisi Zizovica doveo umjesto Zekica. Bordo nacija bi bila ponosna i zadovoljna za vijeke vijekova :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 feb 2025, 10:19

21 feb 2025, 09:50
boki86 je napisao/la:
21 feb 2025, 09:44
Zato i pisem da se nadam da nece biti nekog eksperimentisanja, nego izvedi ono najbolje sto imamo u datom momentu i hrabro po pobjedu, a ne da nakon utakmice citam ove dezurne forumase kako neke izgovore opet sklapaju.
Mislim da je ovo najbolje trenutno

slika

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 21 feb 2025, 10:42

Nisu nas dovoljno ka*ali izgleda, trebaju još.
Muka mi od vaših pohvala za kriminalce

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 feb 2025, 10:51

relativizam je napisao/la:
21 feb 2025, 10:42
Nisu nas dovoljno ka*ali izgleda, trebaju još.
Muka mi od vaših pohvala za kriminalce
ovaj intertoto kup bi igrali prije 10 godina da je ovakav format takmicenja bio. Prvo to, a drugo ni priblizno opterecenje nije igrati **** plej of utakmicu (jel borac s ignatijom bio pa jedva) i npr utakmice grupne faze ili ove knock out gdje si vec napravio uspjeh, bilo sta bilo.

drugo, stoka u nasoj ligi ima nevidjenu protekciju gdje im i u ovim eurokupovima treba po 15 minuta da skontaju gdje igraju i ko im sudi.

U tom onaj penal sinoc, koji nije bio vise nego sto jeste, ali onakav divljacki nasrtaj sa udarcem u predjelu glave samo kod nas prolazi kao normalno.

tako da ja nemam ni gram razloga za neku zal..

na kraju, rece bordobijeli.. negativni smo, pare nisu garant uspjeha ni velicina kluba ni historija. Vec je garant iskrena podrska i u dobru i u zlu. Aplauz nakon loseg pasa, aplauz nakon klizeceg. Moramo doci na nivo sinergije i zajednistva dok je Cala bio u posljednjem mandatu. Pa i s manjkom finansija smo bili sretni i zadovooljni.

Tako da sada nemamo razloga biti drugaciji, rezultati moraju doci. Ostalo je do nas. Svaki pojedinac i njegovo razmisljanje i stav je vazan u kreiranju zajednickog identiteta..

OPERACIJA DERBI SLIJED! SVI KO 1!

i da dodam, definicija "objektivnosti su pitari".. nevjerovatno.. al u qurcu. Vjecito nezadovoljni i kod drugih je sve bolje i ljepse i zdravije. Nas svi posteno dobiju a mi se vadimo na sudije savez, vicu tj imaginarni izmisljeni razlozi - opravdanja :kuknjava: od 100 utakmica 1 odigramo u fer uvjetima i desi se da izgubimo.. dovoljno pitaru da 3 godine prica kako nas je neko posteno dobio..
- 1 9 4 6 -

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 21 feb 2025, 11:03

Mi smo igrali play off lige prvaka, igrao je i Željo, bilo davno dobro, ali ne treba se zanositi sa jačinom ovog takmičenja. Ono je smiješno, ali da jeste uspjeh opet doći do osmine finala, ne treba lagati.

Tačno da je to tim koji je zaštićen ko niko nikad u našoj ligi, Borac ima protekciju, da igrač padne na koru od banane, da svi čekaju da se svira za njih faul ili penal.

Vico ako želi dobro BiH fudbalu treba da makne takve sudije što sude u korist Borcu, pa nama je VAR pravio greške ko nikom, Offside protiv radnika gleda VAR i dalje kaže jest bio. Penal u Posušju, Čisti golovi poništeni protiv Širokog. Pa treba biti glup da ne prizna to.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 feb 2025, 11:11

KarlMarx je napisao/la:
21 feb 2025, 11:03
Mi smo igrali play off lige prvaka, igrao je i Željo, bilo davno dobro, ali ne treba se zanositi sa jačinom ovog takmičenja. Ono je smiješno, ali da jeste uspjeh opet doći do osmine finala, ne treba lagati.

Tačno da je to tim koji je zaštićen ko niko nikad u našoj ligi, Borac ima protekciju, da igrač padne na koru od banane, da svi čekaju da se svira za njih faul ili penal.

Vico ako želi dobro BiH fudbalu treba da makne takve sudije što sude u korist Borcu, pa nama je VAR pravio greške ko nikom, Offside protiv radnika gleda VAR i dalje kaže jest bio. Penal u Posušju, Čisti golovi poništeni protiv Širokog. Pa treba biti glup da ne prizna to.
daleko da nije uspjeh, ali sada tragediju praviti od nas i gledati u nekog ko u Boga ne ide. I ne samo Liga Prava, pricam jos o 3 plejofa za europsku ligu gdje si u ovom formatu i kao gubitnik u grupama. cluj, gladbah, celtic, bate borisov.

Ovo samo pisem jer se zapocinje ocajavanje, sto nosi dodatni pritisak od instant uspjeha.
- 1 9 4 6 -

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 21 feb 2025, 11:12

KarlMarx je napisao/la:
21 feb 2025, 11:03

Ne želi. Želi dobro Borcu i svom džepu i da što duze ostane predsjednik iz tog razloga.
Samo naprijed Saraj'vo!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 21 feb 2025, 11:28

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo održana press konferencija pred sutrašnji derbi.

Prisutnim medijima obratio se trener Sarajeva Zoran Zekić koji je u uvodnoj izjavi rekao da se raduje ovoj utakmici.
Puno sam doživio historijskih trenutaka u svojoj karijeri, ovo je jedan od njih. Rekao sam već da nam sutrašnja utakmica otvara neke nove vidike, osim što nosi ulog tri boda, nosi i ulog nekakve atmosfere i nekakav putokaz za nastavak sezone.

Mislim da smo taktički spremni, fizički također, tako da samo treba pokazati svoju kvalitetu, trebaju igrači pokazati da su svjesni za koji klub igraju, da su svjesni šta to navijačima znači, a isto tako u kontekstu cijele neke sezone ne treba bježati od toga da nam ova utakmica otvara nove horizonte, nadam se pozitivne.
Osvrnuo se i na sastav Sarajeva rekavši da možda i neće biti puno promjena u odnosu na meč sa Slogom.

Dodao je da su svi igrači osim Jovića i Đorđevića na raspolaganju.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 21 feb 2025, 11:52

hz033 je napisao/la:
21 feb 2025, 09:46
Sanjah sinoc zavrsilo sa konama 0:4. Pa da se i obestini aBd! :D
:bow: :bow: :bow:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, JavierBosnia, miguelramos, SamoDaKazeem i 49 gostiju.