Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Mislim sa to nije moguce jer ih selektor nije pozvao.
Spisak se pravi i prijavljuje prije prozora i ne možeš ti sad dodavati igrače ako ih nisi prvobitno stavio na spisak.
Otac mu je preminuo
Pozlilo mu nekad poslije utakmice, reanimiran, odvezen na UKC, gore preminuo
Znaci bio na utakmici.
Sesar objavio prvi preliminarni spisak od 25 ljudi, pa skratio na 15 i na kraju objavio konacni od 12.... Dan prije utakmice otpadnu Brankovic i Bozic, a on pozove 24h prije utakmice u Zadru Kresimira Ljubicica iz Splita kao zamjenu za Brankovica koji je bio na prvom preliminarnom od 25 igraca...
A prije utakmice prisao Razi i pozdravio se sa njom.TripleThreat je napisao/la: ↑22 feb 2025, 04:48Što smeće? Korektan momak. Prisjeti se kako je Musu tražio da se pozdravi sa njim u Skenderiji.
Ne bih rekao ni da je ubleha. Večeras se to vidjelo, momak preuzeo svu odgovornost na sebe i dostavio je u većem dijelu...
Ne mogu dva stranca igrati , sinoc je selektor pricao kako ocekuje od saveza da pokusaju odradi to do EP da se Garzi skine zvjezdica i da vise nije stranac .Hightower je napisao/la: ↑22 feb 2025, 08:51Garza umjesto Penave svakako mozemo voditi dva naturalizirani igrača na EurobasketJohnCleese je napisao/la: ↑22 feb 2025, 08:49Castaneda,Gegic,Campara
Musa, Atic
Lazic, Vrabac
Alibegovic, Penava
Kamenjas, Halilovic, Nurkic
Samo da budu zdravi![]()
Ne zelim pisati imena igraca koji iz bilo kojeg razloga nece ili ne mogu biti dio nase reprezentacije i time zivjeti u iluziji.
Sad zasad ovo je nase i zelim im zdravlja ovog ljeta![]()
Kaunas je napisao/la: ↑22 feb 2025, 12:51A prije utakmice prisao Razi i pozdravio se sa njom.TripleThreat je napisao/la: ↑22 feb 2025, 04:48Što smeće? Korektan momak. Prisjeti se kako je Musu tražio da se pozdravi sa njim u Skenderiji.
Ne bih rekao ni da je ubleha. Večeras se to vidjelo, momak preuzeo svu odgovornost na sebe i dostavio je u većem dijelu...
Gospodin covjek, zbog njega mi je zao sto ne idu na EP.
Ne moze bez Tuzle
Cuo sam da ide u Real, ako se rijese Tavaresa
A da su igrali Francuzi koji su otpali par dana prijeVaya je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:41Ja ne znam za vas, ali ja jos uvijek ne mogu da se otrgnem utisku, a to je da su sinoc igrali Bozic i Brankovic, da bi Hrvatska dobila utakmicu na kraju... Brankovic bi sigurno mogao izvuci jos koji faul Sakoa i Massa, a u Hrvata ako je iko slican Hezonji po stilu igre, to je Bozic...plus su Zadar i Jazine njegov domaci teren...
Bogu da se zahvalimo za onu 3/4 u Skenderiji i ovo sto su Hrvati imali otkaza sinoc...
Gledam sinoc utakmicu i kontam, onaj Strazel kada igra sa Monacom u EL, pretvori se u Ja Moranta, sinoc ne moze da se sastavi sa loptom, Mavra i Kapusta ga u par navrata izj.ebase k'o Sansku kozu...
Cordinier ubi u Virtusu, sinoc minut i po do kraja, on masi ona 2 slobodna, nakon ofanzivnog skoka se zalijece na obruc preko onog Marica k'o muflon...da poslije te izgubljene lopte Francuske, nije Hezonji lopta pobjegla u out, Bog sami zna u sta bi se pretvorila utakmica...
Na hajr nam svima...
Neka je rahmet dusi Aticevom ocu i da ima sabura da ovo pregura...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.