FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prvo J*** mater ovde svim propalicama koji traze zamjerke u danasnjoj utakmici od strane strucnog staba, odlicno postavljena utakmica, zeljkan tehnicki, takticki i trkom potpuno nadigran.
nazalost desilo se da se Muftic opet pretvara u Bufona u derbiji i skida zicere. Nikon nista ne mozes zamjeriti prilikom udaraca.
Mehemdovic je nasa najslabija karika al on je u klubu islljucivo jer je u21 igrac i dok ne nadjemo akademca koji moze pocinjati utakmice morat cemo ga gledati.
jos jednom kazem odlicno pripremljena utakmica po unistenom terenu jer gurbeti su ga namjerno izrovili da svedu na nabijanja i udaranja.
titulu mi svakako ne mozemo uzeti, probat osvojit kup i u prvenstvu dogurat maximalno kolko nam se dopusti.
nazalost desilo se da se Muftic opet pretvara u Bufona u derbiji i skida zicere. Nikon nista ne mozes zamjeriti prilikom udaraca.
Mehemdovic je nasa najslabija karika al on je u klubu islljucivo jer je u21 igrac i dok ne nadjemo akademca koji moze pocinjati utakmice morat cemo ga gledati.
jos jednom kazem odlicno pripremljena utakmica po unistenom terenu jer gurbeti su ga namjerno izrovili da svedu na nabijanja i udaranja.
titulu mi svakako ne mozemo uzeti, probat osvojit kup i u prvenstvu dogurat maximalno kolko nam se dopusti.
Nije ali je danas dobro odigrao, nemojte napadati momka. Čim ga Zekić forsira znači da vrijedi.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:07Da da, jer inače Mehmedović je zabio 10 golova u sezoni i bio najbolji igrač.fks74 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:05Trebamo onda i Gulyja poslati.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:02Ljetos sam napisao da je Mehmedović igrač za Stupčanice.
Ovim putem se izvinjavam NK Stupčanica.
**** ga ne moze ni Guli svaku zabiti kad neće neće
Volim te SARAJ'VOOOO...
Volim te SARAJ'VOOOO...
-
kogmagie46
- Kontakt:
Odlicno, gazi svinjski 
Karlo Butić

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
A sto ne smijes rizikovat, a smijes rizikovat s ovim mongoloidom sto ne zna prazan go pogoditbvsic je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:13Pa mora ti mehmedovic igrat ko ce drugi, ocigledno Krdzalic nije spreman.
Ne smijes rizikovat Mujkica nazad od prve, ne smijes Vrbana
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 22 feb 2025, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
edgarallanpoe04
- Kontakt:
I zamisli da smo mi sad neka zajebana ekipa koja košta 100 milki, Mehmedović ti mora igrat zbog U21 pravila, ima li to smisla?
tesko vam dati pare za clansku al ste prvi kad je kritikovati nakon derbija.
Druze nisam ja rekao da su namjerno promasivali, cisti bezobrazluk i neznanje s njihove strane, pogledaj definiciju rijeci diletantizam. Pa ne mogu dva **** derbija 6,7 cistih sansi propustitikeli je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:17Ma sta pricas druze. Napravio si na punoj grbavici 10 zicera. Promasili i sta? Promasaji nisu sastavni dio igre? Guli i Mehmedovic namjerno promasili pa bezobrazni? Mi smo najveca stoka od navijaca FUJ.
Ne znam ni cime se toliko busamo u prsa, i oni su promasili tri cista zicera, krpicev mozda i najveci na utakmici. Boljevic stativa, dzaber milimetar od gola, kakva crna perfektna utakmica, odbrana suplja.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma odlicno smo odigrali,sta sad treba dizqt Mehmedovica,lik je ocaj svaku tekmu, uzmi papire i ti i Mustafic niste jednostavno za nista vise
Dajte tog. moderatora da pobanujem pola delegata ovdje za početak
Derbi, samo jedna riječ: Tuga.
Derbi, samo jedna riječ: Tuga.
Momak dvojicu na leđima nosi. Ne sumnjam da će golovi doći s vremenom, danas je bio jako blizu. Uglavnom armirani beton u duelu u odnosu na Turkeša.
Ovi što pljuju i psuju, dolazite li protiv kamenjara na Koševo? Dolazite li protiv lištice?
Pitam za jarana.
Pitam za jarana.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
O novom napadaču Karlu Butiću.
"Jako sam zadovoljan. Dobio sam sve ono što sam tražio od njega kao napadača".
Eto stručnjaci

"Jako sam zadovoljan. Dobio sam sve ono što sam tražio od njega kao napadača".
Eto stručnjaci
Diletantno bi bilo da je Mehmedovic kreno neke laznjake ondje prosipat i glupirat se. Momak jeste limitiran to niko ne spori. Sta da se radi sad su svi malo uzrujani a zaboravit ce se ovo do ponedjeljka ha yaboki86 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:20Druze nisam ja rekao da su namjerno promasivali, cisti bezobrazluk i neznanje s njihove strane, pogledaj definiciju rijeci diletantizam. Pa ne mogu dva **** derbija 6,7 cistih sansi propustiti
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Butic se fino proslavit mogao, dobro je odigrao, da je od onih sansi jednu zabio, eto ga, heroj na debiju jbg
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, Vanja8 i 46 gostiju.