Mustafic 100%
2 puta nije ispratio igrača kad je ušao pogledaj na snimku.
Indolentan. Užas užasa.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mustafic 100%
Ma sta pricas druze. Napravio si na punoj grbavici 10 zicera. Promasili i sta? Promasaji nisu sastavni dio igre? Guli i Mehmedovic namjerno promasili pa bezobrazni? Mi smo najveca stoka od navijaca FUJ.
Nije ali je danas dobro odigrao, nemojte napadati momka. Čim ga Zekić forsira znači da vrijedi.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:07Da da, jer inače Mehmedović je zabio 10 golova u sezoni i bio najbolji igrač.fks74 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:05Trebamo onda i Gulyja poslati.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:02Ljetos sam napisao da je Mehmedović igrač za Stupčanice.
Ovim putem se izvinjavam NK Stupčanica.
A sto ne smijes rizikovat, a smijes rizikovat s ovim mongoloidom sto ne zna prazan go pogoditbvsic je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:13Pa mora ti mehmedovic igrat ko ce drugi, ocigledno Krdzalic nije spreman.
Ne smijes rizikovat Mujkica nazad od prve, ne smijes Vrbana
Druze nisam ja rekao da su namjerno promasivali, cisti bezobrazluk i neznanje s njihove strane, pogledaj definiciju rijeci diletantizam. Pa ne mogu dva **** derbija 6,7 cistih sansi propustitikeli je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:17Ma sta pricas druze. Napravio si na punoj grbavici 10 zicera. Promasili i sta? Promasaji nisu sastavni dio igre? Guli i Mehmedovic namjerno promasili pa bezobrazni? Mi smo najveca stoka od navijaca FUJ.
Momak dvojicu na leđima nosi. Ne sumnjam da će golovi doći s vremenom, danas je bio jako blizu. Uglavnom armirani beton u duelu u odnosu na Turkeša.
Trenutno korisnika/ca: Komercijala19, NeSamSafetee i 35 gostiju.