A mi pogodili stativu i sudija nam nasilno ono ( popij,pojedi i poklopi ) prekinuo kontru
Mi bar kad studiju nekako zayebemo i dođemo pred njihov gol bar pogodimo okvir gola
Gdje si do sad bio dvolicni covjece
Umij de hladnom vodom i ponovo pregledaj utakmicu, vi ste danas ubijeni u svim segmentima igre, realno je trebalo biti 2:6
Sve sto je odbranio islo u njega. Dobar golman al ni nikakav bauktabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:30Dobra utakmica, losa realizacija Sarajeva i sreća sto to Željezničar nije kaznio. Imali su dvije fine šanse da to iskoriste.
Trkački i taktički Zekić je pojeo Ćorica. Svaka čast Ćoriću na objektivnosti.
Sve u svemu, Muftić pokazao da je reprezentativni kalibar.
NoDi ba, mojne psovanja. Šta ti je?
Potpisujem sve, realno fizički ste nas ubili, samo ovo nije humano šta su obje ekipe fulaletabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:30Dobra utakmica, losa realizacija Sarajeva i sreća sto to Željezničar nije kaznio. Imali su dvije fine šanse da to iskoriste.
Vidis da nije @admin
Tako je malo bolji,tako i statistika kaze i prilike,mrvica jedna,inace izdominirate svaki derbi. Da se vratimo u realnost,ako ste sa ovim zadovoljni dno ste onda dotakli.
Hvala brate nisam vidio fino od uzbudjenja
Haha greska izivinjavam se izbacio me iz takta
On se zna postaviti, skratiti ugao napadaču. Ne kažem da je za jedinice reprezentacije ali da itekako zaslužuje poziv.leo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:37Sve sto je odbranio islo u njega. Dobar golman al ni nikakav bauktabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:30Dobra utakmica, losa realizacija Sarajeva i sreća sto to Željezničar nije kaznio. Imali su dvije fine šanse da to iskoriste.
Isto je i Zoran Zekic.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:49Denis Ćorić je veliki gospodin, davno sam to rekao.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, MokraKifla, Proximic, Varijantas8 i 21 gost.