Dobar derbi, mi promasili more sansi, vi nas zamalo kaznili dva puta. Jeste remi al barem nije bio dosadan remi.

Dobro Real Madrid ste al su vam igraci smotani nisu ni za qrac. Eto Jel ti lakse yebem te nerealna.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:39Tako je malo bolji,tako i statistika kaze i prilike,mrvica jedna,inace izdominirate svaki derbi. Da se vratimo u realnost,ako ste sa ovim zadovoljni dno ste onda dotakli.
bhsport je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:52Isto je i Zoran Zekic.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:49Denis Ćorić je veliki gospodin, davno sam to rekao.
Kakav presing Sarajevo ima, strasno.
0 suteva u okvir gola…svrakino1921 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:29Eto oni bili bolji
A mi pogodili stativu i sudija nam nasilno ono ( popij,pojedi i poklopi ) prekinuo kontru
Mi bar kad studiju nekako zayebemo i dođemo pred njihov gol bar pogodimo okvir gola
![]()
Barbarez je shupak sto ne zove momka.
Konačno oba sarajevska kluba imaju gospodu na klupiHordasOdMalena je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:49Denis Ćorić je veliki gospodin, davno sam to rekao.
Momak zasluzuje poziv u reprezentaciju ali sta ces kad je selektor magare koje se inace bavi pokerom. Nek zove onog panja iz vrabcica.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:00Barbarez je shupak sto ne zove momka.
Inace, cestitke za bod na derbijubili ste bolji danas, ti znas da sam ja realan.
Ali opet ubjedljivo najbolja sanse na utakmici je ona Krpica ,kad samo vas trebali kazniti za promasaje. Sam neometan na 5 metara od gola i malj je uspio i to promasitipa grob te ne yebo.
Treba mladog igraca istrpiti i dati mu vremenaHordasOdMalena je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:59Kakva je kanta Muftić bio kada je tek stao na gol, a vidi ga sad.![]()
Ne smije proći bez poziva za reprezentaciju.
Nego sta kazes na ovo pis.anje i provala koreografije? Jesu li zemunci otkrili ili je ipak neko vas?
Sarajevo bolje izgledalo. Ali dvije stative se ne broje ko sut u okvir a mogao je biti hladan tus.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, perodeformero i 29 gostiju.