2/3 - HSV - Kaiserslatuern
3/3 - Hol.Kiel - Leverkusen cini mi se.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Jel bio presjednik Saveza na utakmici, ??
Nazirem šta želiš da kažeš... Predsjednik znamo ko je, da se ne lažemo. Ali, zamisli da na derbiju naprimjer Hajduka i Dinama nema niko iz stručnog štaba Hrvatske. Kakve bi bile reakcije tamo u medijima
Pa brate ja kao navijac Sarajeva ti mogu nazalost reci da ne vidim svrhu dolaska selektorovog na ovu utakmicu nazalost ni u jednoj ekipi nemamo igraca za reprezentacije dva najbolja pojedinca obe ekipe jedan gruzijac drugi saudijac ...
Kako pišu Sportske u Borcu očekuju pozive za svoja dva kapitalca. Sergej Barbarez već je pozivao Envera Kulašina i Davida Vukovića, pa neće biti iznenađenje ako se na selektorovom popisu za utakmice s Rumunima i Kiprom nađu njih dvojica. I niko ne bi prigovorio, jer su ga igrama pošteno zaslužili.
Da ne radi na pripremi utakmica protiv Rumuna i Kipra vjerovatno bi i bio, Totalno nebitna utakmica 3 i 4 ekipe Lige.BHFreak je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:25Pa brate ja kao navijac Sarajeva ti mogu nazalost reci da ne vidim svrhu dolaska selektorovog na ovu utakmicu nazalost ni u jednoj ekipi nemamo igraca za reprezentacije dva najbolja pojedinca obe ekipe jedan gruzijac drugi saudijac ...
Horoz je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:24Naravno da je važnije gledati Gigovića koji će mu biti ključni veznjak u naredne dvije tekme, nego gledati "veliki" derbi 3 i 4 ekipe bhpl.
Od te šake domaćih igrača koji igraju za domaće ekipe, nijedan nije ni blizu da bude na širem spisku reprezentacije.
Bolje da na smećesmeće.ba povedu diskusiju što su sarajevski klubovi postali bh fudbalski prosjek.