FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 22 feb 2025, 23:20

spezial je napisao/la:
22 feb 2025, 18:11
Trenbolon je napisao/la:
22 feb 2025, 18:09
Na koga zeka misli da nece vise dobiti priliku
A i on nek se napusi qurca, eto sad skonto ko ne treba dobiti priliku. Ne mogu ni te suplje, ko da mu je opstina dodijelila ekipu, a ne da je on sklapa evo godinu i po

Dosta je vise i alibija
Kakav si debil! Ko sklapa ekipu godinu i pol? Stvarno ste retardirani navijaci!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 22 feb 2025, 23:23

Ko će igrati umjesto Solde protiv lištice?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 feb 2025, 23:25

Pendulum je napisao/la:
22 feb 2025, 23:23
Ja bih Mujkića stavio, samim time ni Eldar ne bi igrao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 feb 2025, 23:25

Pendulum je napisao/la:
Mujkic recimo taman da imamo sredinu kako Bog zapovijeda. A može i Bugarin.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 22 feb 2025, 23:37

Momci, ima li neko pametan da mi objasni kako ovo nije opasna igra, visoko podignuta noga u visini glave, i shodno penal?

slika

slika

Snimci zaslona su iz areninih hajlajtsa s Jutjuba, a ako ima neko horan i zna kako, bila je repeticija u prenosu uživo i iz trećeg ugla od gola odmah nakon ove situacije, pa da nam i to zalijepi ovdje.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 feb 2025, 23:38

jurisicduska je napisao/la:
22 feb 2025, 22:46
boki86 je napisao/la:
22 feb 2025, 22:39
Tacno smo tu gdje pripadamo. Nadam se da su i oni sto su najavljivali titule, gazenje, vjecne optimiste danas napokon uvidjeli da smo mi jos nezrela ekipa za titule. Zrinjski i borac bi na nasem mjestu danas 4 gola zabili. Na kraj su nas mogli pokopati, imali su 2,3 dobre prilike. Za tri dana je kup utakmica, nadam se da nece klonuti nakon danas
Apsolutna neistina, šta onda reci za utakmicu Zrinjskog sa Širokim ?
Ne posmatrati fudbal na ispravan način je gore nego nikako ne gledati i pričati.

Poštujem ja tvoje mišljenje. Ova ekipa Sarajeva trenutna predvođena sa ovim trenerom u poštenoj ligi bi bila 10 godina zaredom prvak. Nažalost sto nismo prvaci nije kriv ni trener ni ekipa. Ekipa igra odlično imali smo jednu utakmicu gdje je rival bio bolji a to je Zrinjski na Kosevu sve ostalo smo bili apsolutno bolji od svakog na svakoj utakmici. Oštetili su nas 10tak bodova. Druge su pogurali ako ne 10tak onda barem 6-7. I mi smo i dalje tu.

Zekic je večeras pokazao da je trenercina za naše trenere u ligi. Coric je jedan od najboljih trenera u ligi a mogu li znati koliko puta su danas loptu pipnili Cvetanovski , Radovac ili Madzid Šosić možda 10 ukupno puta sve trojica koristan pas da su dali. Da nije unazad i prvom do sebe.

Sjajno vođena utakmica. Butic nevjerovatno dobra leđna tehnika i pregled igre i igra na prvu. Ja sam oduševljen. Nije bilo sreće , fudbal je to. Ali odigraj 10 ovakvih utakmica 8 ćeš pobijediti. To je poenta. Drugo ovo je potpuno nova ekipa 8 mjeseci skupa a neki i 2 a neki i manje. Šta će biti kad se uigraju da mijenjaju sisteme.

Ovi sto pričaju za Unusica da je bio los pojma o životu nemaju. Ubjedljivo najbolji igrač današnje utakmice ali ubjedljivo.

Ps zaboravih reci igrali smo kontinuirani napad gotovo 70 minuta je stalno lopta bila kod nas. A nasi igrači mogu 5 ovakvih tekmi odigrat njima je 80% ekipe na škrge disalo. Preeeeespremni.
Nema se sta zekicu reci danas na utakmici, on je sve to odlicno poslozio. I naucio je lekciju iz proslog derbija, gdje smo kiksali prvo poluvrijeme, a drugo je bilo ko prvo danas. Nama ustvari fale 4 boda iz dva derbija.
Slazem se za butica i unusica, pogotovo i gojkovic, koji je pokazao sta je beton stoper da se moze lako nositi sa sirovinom krpicem.

Sinoc utakmica zrinjskog, ja bi se mogao kladiti da mi ne bi izdrzali za deset igraca, nego bi nam siroki uvalio sigurno jos dva gola. E to je razlika izmedju nas i njih, jos uvijek nemamo tu rutinu, te neke automatizme i samopouzdanje, koje recimo oni imaju. To ne dolazi preko noci, to se gradi dugo. Treba da imamo 5,6 igraca koji ce godinama igrati zajedno i biti okosnica tima i naravno nekoga ko ce to sve postaviti. Na dobrom smo putu, nadam se samo da ce tako i nastaviti :thumbup:

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 22 feb 2025, 23:40

jurisicduska je napisao/la:
22 feb 2025, 23:25
Pendulum je napisao/la:
Mujkic recimo taman da imamo sredinu kako Bog zapovijeda. A može i Bugarin.
Ako ce Tuta igrat onda moramo opet gledat Mehmeda. Mada Mehmedovic danas uopste nije los bio kao ranije. Jako se popravio.
Treba mu jos i fulio je ono, yebiga, ali fuli i onakav igrac kao Guli a kamoli Mehmedovic.
Trcao je nazad je uzimao lopte, i yebiga

Ovo je pravi put samo nastaviti ovako. Fokus na Zrinjski !

Kad ovi „navijaci“ shvate da pljuvanje i yebavanje svega nakon jedne tekme nicemu ne vodi, bice nesto i od ovog foruma.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 22 feb 2025, 23:43

luckystrike je napisao/la:
22 feb 2025, 23:37
Momci, ima li neko pametan da mi objasni kako ovo nije opasna igra, visoko podignuta noga u visini glave, i shodno penal?

slika

slika

Snimci zaslona su iz areninih hajlajtsa s Jutjuba, a ako ima neko horan i zna kako, bila je repeticija u prenosu uživo i iz trećeg ugla od gola odmah nakon ove situacije, pa da nam i to zalijepi ovdje.
Indirekt 100%. Jedina greska sudije na utakmici. Trebali su ga pozvati u VAR debili.

Inace odsudio je super utakmicu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 feb 2025, 23:43

Najaci ovi sto ismijavaju Butica,prva tekma liku u dresu Sarajeva,bravo strucnjaci. Ovo su isti oni sto su Djordjevica i Jovica ismijavali kad su dosli. Za pocetak nebi bilo lose da naucite sta o fudbalu,pogledate malo neke strane tekme,podcaste mozda nesto naucite.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 feb 2025, 23:46

Pendulum je napisao/la:
Logicno je da bude Bugarin

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 feb 2025, 23:51

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 feb 2025, 23:43
Najaci ovi sto ismijavaju Butica,prva tekma liku u dresu Sarajeva,bravo strucnjaci. Ovo su isti oni sto su Djordjevica i Jovica ismijavali kad su dosli. Za pocetak nebi bilo lose da naucite sta o fudbalu,pogledate malo neke strane tekme,podcaste mozda nesto naucite.
Ko i zašto ga ismijava? Lik se gomba cijelu tekmu, bije, bori i udara sa njima. Po meni odlična njegova tekma.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 feb 2025, 00:00

Butic sasvim ok . Trebao nam je ovaj tip napadaca sto bi Zekic rekao robusan . Ne znam kako vi ali ja sve vise vjerujem u ovaj tim .

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 feb 2025, 00:04

pjankesarajevo je napisao/la:
22 feb 2025, 23:43
luckystrike je napisao/la:
22 feb 2025, 23:37

slika

slika

Indirekt 100%. Jedina greska sudije na utakmici. Trebali su ga pozvati u VAR debili.

Inace odsudio je super utakmicu
A šta će ti drugi ugao ? Mislim na svim uglovima je vidljivo da je lopta u visini glave i da je ovaj nogom udario u tu loptu u toj visini. Ako znas pravila ne treba ti nikakav ugao
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 23 feb 2025, 00:04

Butić puno bolji od Turkeša. Soldo mi je danas bio bezveze, uz njega i Kyeremeh. Ostali su svi bili odlični, nije ušla nijedna nema veze uz ovakav pristup nemamo razloga za brigu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 feb 2025, 00:10

Hahahahaha listam forum od 16-18h i tacno mi je drago sto nisam ulazio
Kakvi ste vi idioti to nisu istine.Guliashvili promasi jednu sansu ovdje se traze raskidi.Pa jeste li vi barem jednom sutnuli loptu?Nije namjerno fulio,on bi volio vise nego mi da je zabio.Eto dao je Mehmedovicu loptu,namjestio kako Modric ne bi ovaj je nabio u reklame.
Covjek je najbolji igrac u zadnjih 10 godina lige zivotom se kunem,i danas je to pokazao.Vrtio ih ko budale.Ne moze svaku utakmicu zabiti 2 gola,da moze ne bi igrao za Sarajevo nego Real.

Momcima i sefu podrska,ovo danas je odlicno.Nije htjeo gol i to je to,idemo dalje!
Butic jako dobar
Krpicu yebem li ti porodicno stablo kompletno,znam da citas pic.ko jedna seljacka.Nikad nisi prestao citati nasu temu.Hajde budi mangup javi se
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 feb 2025, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 23 feb 2025, 00:16

Butic ce biti opasan napadac , meni se posebno dopao trenutak u prvom poluvremnu kad je ko Merso ( 2019 ) onog pretrco i izborio se za loptu , tacnije za korner koliko mu je bilo drago što mu navijaci aplaudiraju . Nadam se da ce nastaviti u istom ili jacem ritmu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 feb 2025, 00:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 feb 2025, 00:10
Kakvi ste vi idioti to nisu istine.Guliashvili promasi jednu sansu ovdje se traze raskidi.Pa jeste li vi barem jednom sutnuli loptu?Nije namjerno fulio,on bi volio vise nego mi da je zabio.Eto dao je Mehmedovicu loptu,namjestio kako Modric ne bi ovaj je nabio u reklame.
Covjek je najbolji igrac u zadnjih 10 godina lige zivotom se kunem,i danas je to pokazao.Vrtio ih ko budale.Ne moze svaku utakmicu zabiti 2 gola,da moze ne bi igrao za Sarajevo nego Real.

Momcima i sefu podrska,ovo danas je odlicno.Nije htjeo gol i to je to,idemo dalje!
Butic jako dobar
Krpicu yebem li ti porodicno stablo kompletno,znam da citas pic.ko jedna seljacka.Nikad nisi prestao citati nasu temu.Hajde budi mangup javi se
Krenu lik od prve da provocira,mase rukama kao i svi njegovi,provocira nam igrace a nasi smireni,stalozeni,Soldo mu odgovori na provokacije oa ga onda pokosi rukama Gojkovic,kakva je ono seljacina malo je reci.

SineTalexy
Kontakt:

Post Postao/la SineTalexy » 23 feb 2025, 00:24

Raja pratim forum odavno ali nisam nikad pisao do sada, danas super sve osim realizacije što je svima jasno. Mene zanima je li neko upratio podatak da su cigani počeli utakmicu bez zaštićenog godišta? Niko im u prvih 11 nije bio sa ili ispod 21 godine

ShojaStojan
Kontakt:

Post Postao/la ShojaStojan » 23 feb 2025, 00:28

Traju kompleksi od one parole Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas. Još ne mogu sebi da dođu. Dokaz koliko su frustrirani i iskompleksirani, najveći uspjesi zadnjih 10+ godina je otkinut nama bod a nag**** se našim konkurentima. Tuga baš.

Šteta što ne uđe jedna. Podrška za Zekića.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 feb 2025, 00:33

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 feb 2025, 00:23
NajvecaRadosti je napisao/la:
23 feb 2025, 00:10

Butic jako dobar
Krenu lik od prve da provocira,mase rukama kao i svi njegovi,provocira nam igrace a nasi smireni,stalozeni,Soldo mu odgovori na provokacije oa ga onda pokosi rukama Gojkovic,kakva je ono seljacina malo je reci.
Ma seljacina najobicnija mi se sprdali s njim dok je bio kod nas koliki je papak bio a ocito se nije promjenio nikada niti ce.Taman se uklapa u filozofiju onih sto psuju mrtve ljude.Nafurali ga,ponose se s onim idiotom.Pravi seljacki klub

Njihov cilj svaku utakmicu je da nas isprovociraju i na ciganluk nesto probaju.
Meni je bitno da ga je Gojkovic strpo u dzep a on ima srece sto nemamo igraca sa duzim stazom,Rahman ce mu usta razvaliti kad se vrati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Tatamata1946, TETRAPAK i 47 gostiju.