U ta 2 kluba imas 10+ reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca dok kod nas sto neko rece najbolji igraci saudijac i gruzijac.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije trebao selektor dolaziti kad svakako nema sta vidjeti za prvih 11 ali je mogao neko iz staba prisustvovati utakmici od 3 pomocnika ili direktora SpahicaImajednabrigada je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:04Horoz je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:24Naravno da je važnije gledati Gigovića koji će mu biti ključni veznjak u naredne dvije tekme, nego gledati "veliki" derbi 3 i 4 ekipe bhpl.
Od te šake domaćih igrača koji igraju za domaće ekipe, nijedan nije ni blizu da bude na širem spisku reprezentacije.
Bolje da na smećesmeće.ba povedu diskusiju što su sarajevski klubovi postali bh fudbalski prosjek.
Kratko i jasno
I ono najbolnije i sto opravdava njihovo odsustvo sa utakmice je to da ni u jednoj ekipi naš igrač nije najbolji niti igra neku bitnu ulogu u ekipi osim Muftica.
Zasto se Ganibegovicu zamjerio Pokeras? 
Ovaj SportSport baš postaje jadan!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Pa kako da ne dodje na el clasico 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Gojkovic im glavni argument hahahah
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakav tekst.
portal tone vec minimum deceniju, a ovim su dotakli novo dno.
Udara selektor vaspitne, a i treba. Odavno se raznorazni okoti motuljaju oko reprezentacije zarad sopstvenog interesa, i sad kad su odyebani od iste, vidjamo ovakve tekstove.
portal tone vec minimum deceniju, a ovim su dotakli novo dno.
Udara selektor vaspitne, a i treba. Odavno se raznorazni okoti motuljaju oko reprezentacije zarad sopstvenog interesa, i sad kad su odyebani od iste, vidjamo ovakve tekstove.
naprijed rejal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja sam najveći protivnik kockara i neznalice i smatram da će on obrukati ovu reprezentaciju kao malo koji selektor do sada ali ovaj tekst je dno dna.
Koji će ku.rac gledati ekipe koje se bore za izlazak u Europu u ovoj kaljuži od lige? Više bi logike bilo da su napisali tekst zašto nije došao gledati Borac recimo.
Iz dva sarajevska kluba apsolutno nijedan igrač ne zaslužuje poziv osim eto tog golmana da bude treći golman, ali je to bukvalno najnebitnija pozicija jer su Vasilj i Zlomislić daleko ispred svih trenutnih golmana koji mogu nastupati za ovu reprezentaciju.
Koji će ku.rac gledati ekipe koje se bore za izlazak u Europu u ovoj kaljuži od lige? Više bi logike bilo da su napisali tekst zašto nije došao gledati Borac recimo.
Iz dva sarajevska kluba apsolutno nijedan igrač ne zaslužuje poziv osim eto tog golmana da bude treći golman, ali je to bukvalno najnebitnija pozicija jer su Vasilj i Zlomislić daleko ispred svih trenutnih golmana koji mogu nastupati za ovu reprezentaciju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nazalost, ocekivao sam vise od misketa kao novinara, jako nezrelo plasiranje vijesti, osjecam blagi stid u njegovo ime.
Treba vidjet mogu li se Guliashviliu sredit papiri. Tesko ce u Gruziji igrat pored Kvaratskhelie i Mikautadzea. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je Barbarez selektor Crne Gore ili Gruzije bilo bi potrebe da prati ove utakmice.
Apsolutno smaranje da se Muftić na osnovu dva derbija gurne na to treće mjesto u repci, ne bi l' ga kome prodali 
**** vam muftic porijeklo plavo
Svaka čast velikom bosanskom gigantu Torpedu što je danas u prvoj postavi imao samo 3 domaća igrača, i od toga je Mehmedović samo igrao zbog U21 pravila. Sigurno bi Barbarez imao šta da vidi od hrvatskih polovnjaka Rogić, Soldo, Unušić, Butić... 
Kompleksi prema Zeljeznicaru najvecem bh klubu
Da brani za neki drugi klub sad bi ovdje 300 ljudi pisalo kako Muftic treba u repku
Kempes gledaj trke pasa
Da brani za neki drugi klub sad bi ovdje 300 ljudi pisalo kako Muftic treba u repku
Kempes gledaj trke pasa
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Šta reći o liku koji je sa 17 godina izjavio za sebe da je najbolji sportski novinar u BiH. 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dva derbija? Momak je ubjedljivo najbolji golman lige, i kao takav zasluzuje poziv umjesto Hadzikica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobit će poziv, mora pritisak uroditi plodom, ne sekiraj mi se.
PS
Poenta jeste da je pozicija trećeg golmana irelevantna. Isto bih pisao da imamo i mi nekog kandidata, isto pišem i kada dođe neki glupavi poziv za nekog Ziljkaru.
PS
Poenta jeste da je pozicija trećeg golmana irelevantna. Isto bih pisao da imamo i mi nekog kandidata, isto pišem i kada dođe neki glupavi poziv za nekog Ziljkaru.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
@Horoz i @Coolpanda24 objasnili na prethodnoj stranici.
Sramotan tekst, nek se stidi ovaj "novinar"...vec sedmicama ovaj portal obavlja stvarno glupe vijesti sve gore i gore.
Sramotan tekst, nek se stidi ovaj "novinar"...vec sedmicama ovaj portal obavlja stvarno glupe vijesti sve gore i gore.