Igraci do 21 godine se vode 2003 godište i mlađi. Slijedece sezone će to biti 2004 godište i mlađi. Tako da su imali Sukilovica zbog tog su ga i doveli da bude u21 igrač.ShojaStojan je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:28Traju kompleksi od one parole Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas. Još ne mogu sebi da dođu. Dokaz koliko su frustrirani i iskompleksirani, najveći uspjesi zadnjih 10+ godina je otkinut nama bod a nag**** se našim konkurentima. Tuga baš.
Šteta što ne uđe jedna. Podrška za Zekića.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kako su to Zuka i Krupinac nekad rijesavali,Balta bi za ovog pavijana bio pencilin jer je plivadon kao i ovaj.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:33Ma seljacina najobicnija mi se sprdali s njim dok je bio kod nas koliki je papak bio a ocito se nije promjenio nikada niti ce.Taman se uklapa u filozofiju onih sto psuju mrtve ljude.Nafurali ga,ponose se s onim idiotom.Pravi seljacki klubmosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:23Krenu lik od prve da provocira,mase rukama kao i svi njegovi,provocira nam igrace a nasi smireni,stalozeni,Soldo mu odgovori na provokacije oa ga onda pokosi rukama Gojkovic,kakva je ono seljacina malo je reci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:10Hahahahaha listam forum od 16-18h i tacno mi je drago sto nisam ulazio
Kakvi ste vi idioti to nisu istine.Guliashvili promasi jednu sansu ovdje se traze raskidi.Pa jeste li vi barem jednom sutnuli loptu?Nije namjerno fulio,on bi volio vise nego mi da je zabio.Eto dao je Mehmedovicu loptu,namjestio kako Modric ne bi ovaj je nabio u reklame.
Covjek je najbolji igrac u zadnjih 10 godina lige zivotom se kunem,i danas je to pokazao.Vrtio ih ko budale.Ne moze svaku utakmicu zabiti 2 gola,da moze ne bi igrao za Sarajevo nego Real.
Momcima i sefu podrska,ovo danas je odlicno.Nije htjeo gol i to je to,idemo dalje!
Butic jako dobar
Krpicu yebem li ti porodicno stablo kompletno,znam da citas pic.ko jedna seljacka.Nikad nisi prestao citati nasu temu.Hajde budi mangup javi se
Njihov cilj svaku utakmicu je da nas isprovociraju i na ciganluk nesto probaju.
Meni je bitno da ga je Gojkovic strpo u dzep a on ima srece sto nemamo igraca sa duzim stazom,Rahman ce mu usta razvaliti kad se vrati
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:39Igraci do 21 godine se vode 2003 godište i mlađi. Slijedece sezone će to biti 2004 godište i mlađi. Tako da su imali Sukilovica zbog tog su ga i doveli da bude u21 igrač.ShojaStojan je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:28Traju kompleksi od one parole Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas. Još ne mogu sebi da dođu. Dokaz koliko su frustrirani i iskompleksirani, najveći uspjesi zadnjih 10+ godina je otkinut nama bod a nag**** se našim konkurentima. Tuga baš.
Šteta što ne uđe jedna. Podrška za Zekića.
Nisam to znao, vidim da je on napunio 22 godine u januaru pa mi bilo malo čudno. Hvala drug
O čemu ti pišeš? Kakva drugorazredna ekipa. Izvini mi nismo City pises o ekipi koja je par bodova iza nas, ekipi koja je u proslom kolu tijesno poražena od lidera. Druga stvar indolentnost. Fula opet. Sta je to indolentno urađeno pred golom? Je li se neko izdrkavao? Guli pucao najbolje sto može. Sam se trkom izborio za svaku priliku. Pritiskao ih, tjerao ih da griješe, da nabijaju loptu i vraćao je u naš posjed. Mehmedović isto tako opucao iz prve, fudbalski. Promašio. Pa sta? Fulao je i Tores, i Ibra, i Suarez. Daj ba hajmo biti realni. Neka odigraju svaku ovako i nema im se sta prigovoriti. Ubili smo ih. Samo nafaka ih je spasila.relativizam je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:59S većinom se s tobom uvijek slažem ali brate ne poredi ovo danas.igrali smo protiv drugorazredne ekipe i za nas standardjurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:46Apsolutna neistina, šta onda reci za utakmicu Zrinjskog sa Širokim ?boki86 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:39Tacno smo tu gdje pripadamo. Nadam se da su i oni sto su najavljivali titule, gazenje, vjecne optimiste danas napokon uvidjeli da smo mi jos nezrela ekipa za titule. Zrinjski i borac bi na nasem mjestu danas 4 gola zabili. Na kraj su nas mogli pokopati, imali su 2,3 dobre prilike. Za tri dana je kup utakmica, nadam se da nece klonuti nakon danas
Ne posmatrati fudbal na ispravan način je gore nego nikako ne gledati i pričati.
Poštujem ja tvoje mišljenje. Ova ekipa Sarajeva trenutna predvođena sa ovim trenerom u poštenoj ligi bi bila 10 godina zaredom prvak. Nažalost sto nismo prvaci nije kriv ni trener ni ekipa. Ekipa igra odlično imali smo jednu utakmicu gdje je rival bio bolji a to je Zrinjski na Kosevu sve ostalo smo bili apsolutno bolji od svakog na svakoj utakmici. Oštetili su nas 10tak bodova. Druge su pogurali ako ne 10tak onda barem 6-7. I mi smo i dalje tu.
Zekic je večeras pokazao da je trenercina za naše trenere u ligi. Coric je jedan od najboljih trenera u ligi a mogu li znati koliko puta su danas loptu pipnili Cvetanovski , Radovac ili Madzid Šosić možda 10 ukupno puta sve trojica koristan pas da su dali. Da nije unazad i prvom do sebe.
Sjajno vođena utakmica. Butic nevjerovatno dobra leđna tehnika i pregled igre i igra na prvu. Ja sam oduševljen. Nije bilo sreće , fudbal je to. Ali odigraj 10 ovakvih utakmica 8 ćeš pobijediti. To je poenta. Drugo ovo je potpuno nova ekipa 8 mjeseci skupa a neki i 2 a neki i manje. Šta će biti kad se uigraju da mijenjaju sisteme.
Ovi sto pričaju za Unusica da je bio los pojma o životu nemaju. Ubjedljivo najbolji igrač današnje utakmice ali ubjedljivo.
Ps zaboravih reci igrali smo kontinuirani napad gotovo 70 minuta je stalno lopta bila kod nas. A nasi igrači mogu 5 ovakvih tekmi odigrat njima je 80% ekipe na škrge disalo. Preeeeespremni.
i za standard lige, to što neki radovac nije mogao ništa ili oronuli krpic to nikoga ne interesuje .
Zar ima iko ko je mislio da necemo dominirati.
Ne govorim ništa o strucnom stabu nego bi se moralo poceti i po džepu udarati za ovakvu indolentnost pred protivnickim golom
Mi nikada odustati necemo...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
i dalje gorak ukus, kao da smo izgubili. Ne znam je li zbog zuba ili kiksa.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama, Suljo yebem ti najdraze.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:10Hahahahaha listam forum od 16-18h i tacno mi je drago sto nisam ulazio
Kakvi ste vi idioti to nisu istine.Guliashvili promasi jednu sansu ovdje se traze raskidi.Pa jeste li vi barem jednom sutnuli loptu?Nije namjerno fulio,on bi volio vise nego mi da je zabio.Eto dao je Mehmedovicu loptu,namjestio kako Modric ne bi ovaj je nabio u reklame.
Covjek je najbolji igrac u zadnjih 10 godina lige zivotom se kunem,i danas je to pokazao.Vrtio ih ko budale.Ne moze svaku utakmicu zabiti 2 gola,da moze ne bi igrao za Sarajevo nego Real.
Momcima i sefu podrska,ovo danas je odlicno.Nije htjeo gol i to je to,idemo dalje!
Butic jako dobar
Krpicu yebem li ti porodicno stablo kompletno,znam da citas pic.ko jedna seljacka.Nikad nisi prestao citati nasu temu.Hajde budi mangup javi se
-
- Kontakt:
Meni je ovo jedna od bolji takticki utakmica ove sezone.Bukvalno samo je taj gol falio.Uz 2 izmjene u pocetnom sastavu to ce bit to sto Zekic trazi.Stvarno ne pamtim kad smo ovako lijepo odigrali na Grbavici,i kone isto pisu.Coric kaze da ne bi bilo zasluzeno da su uzeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:55i dalje gorak ukus, kao da smo izgubili. Ne znam je li zbog zuba ili kiksa.
Ako se po jutru(Sloga i Zeljo) dan poznaje bit ce ovo jedna lijepa polusezona u kojoj cemo bez puno pritiska uzivati u fudbalu.
Zrinjski je u odredjenim problemima,kako igrackim(dolaze na Kosevo bez Nardina,za razliku od prosleg duela otisli Cuze i Corluka)tako unutar kluba.Nece to sigurno biti ni blizu ista ekipa i igra od prije nekoliko mjeseci.Malo me samo strah iscrpljenosti,evo sad je vec nedelja,dakle prekosutra utakmica.Medjutim ako Zekic kaze da mu je drago sto cemo igrati svaka 3 dana onda ne brinem.Optimista sam veliki za utorak.Bit ce ovo dobro samo podrska,u utorak sto jaca brojka podrska Zekicu i igracima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
morali smo se primaći svinjama pogotovo poslije njihove utakmice u lištici. A danas si realno imao smiješnog protivnika. Razmontirali ih jesmo, bolji smo bili za 5 levela ali yebo sve to kad podijeliš bodove.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 01:09Meni je ovo jedna od bolji takticki utakmica ove sezone.Bukvalno samo je taj gol falio.Uz 2 izmjene u pocetnom sastavu to ce bit to sto Zekic trazi.Stvarno ne pamtim kad smo ovako lijepo odigrali na Grbavici,i kone isto pisu.Coric kaze da ne bi bilo zasluzeno da su uzeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:55i dalje gorak ukus, kao da smo izgubili. Ne znam je li zbog zuba ili kiksa.
Ako se po jutru(Sloga i Zeljo) dan poznaje bit ce ovo jedna lijepa polusezona u kojoj cemo bez puno pritiska uzivati u fudbalu.
Zrinjski je u odredjenim problemima,kako igrackim(dolaze na Kosevo bez Nardina,za razliku od prosleg duela otisli Cuze i Corluka)tako unutar kluba.Nece to sigurno biti ni blizu ista ekipa i igra od prije nekoliko mjeseci.Malo me samo strah iscrpljenosti,evo sad je vec nedelja,dakle prekosutra utakmica.Medjutim ako Zekic kaze da mu je drago sto cemo igrati svaka 3 dana onda ne brinem.Optimista sam veliki za utorak.Bit ce ovo dobro samo podrska,u utorak sto jaca brojka podrska Zekicu i igracima.
ps. pohvalio bih Butića koji nam je bio enigma od dolaska do danas. Fenomenalno građenje, borba, saradnja sa ekipom, kretnja bez lopte, pravovremeno otvaranje i solo stvaranje šansi iz ničega. Međutim, gurbeti su na mrvama bili.
Meni je isto Butić baš veliki upgrade u odnosu na po CV-u daleko jačeg Turkeša. Ako se Turkeš dohaviza, mogli bismo imati fantastičan dvojac u napadu.
bošnjanin
Sto posto. Najgore nam je kad imas nekvalitet na ovoj poziciji u veznoj liniji. Eldar jednostavno nema kvaliteta. Momku zelim sve moguce najbolje, ali nije za nas. Nije dovoljno dobar za FK Sarajevo. Da nije U-21 igrac ne bi igrao ni minute u to sam siguran.
Mi se nadamo da ce se Sale Djordjevic vratiti sto prije, kao i Jovic, te da ce novi igraci moci doprinijeti. Gojkovic odlican na derbiju, Butic pokazao dosta dobrih stvari. Protiv Zrinjsko hrabro, ako dobijemo 2 razlike na Kosevu imamo se cemu nadati.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Nema nista od toga da ce u utorak biti tekma poput ove. Nisu svinje plavi futavci,samim tim toliki broj sansi mozemo napraviti samo protiv njih,i to se lagano ponavlja i postaje tradicija,samo da ne predje u kompleks jer nije humano sta smo sve u stanju propustiti samo evo u posljednja tri poluvremena.
Ovo da nema tezinu derbija mada smo ovaj i psiholoski super odigrali,ovo bi zavrsilo rutinski kao protiv slobodanke u Tuzli.
Pa ni Gosku ovaj broj sansi ne napravimo. Jos sam pod utiskom kao da je tekma zavrsena prije pola sata.
Ali,i pored svega dobili smo ovom tekmom prilicno dosta u smislu nastavka sezone i kupa. Svinje u ovoj konstalaciji snaga trenutno mozemo sigurno proci iako kazem opet bice to sasvim drugaciji mec i plus revans.
Raduje posebno nacin kako smo otvorili nastavak i sto nisi imao pojma kad igras ili ne igras,i koje takmicenje.
Stabilnost koju donosi Renato rutiner od enormnog je znacaja,lakse i mirnije posmatras tekmu.
Zaista se nema kome sta reci,izuzev sto je i Zekic apostrofirao sad je i njemu jasno ko vise nece dobiti priliku,sto se takodje moze gledati kao pozitivna stvar s derbija.
Dobra predstava uz bilo kakvu pobjedu u mnogome bi potisnula razmisljanja o ovoj utakmici,i mislim da bi igrace ovo trebalo samo dodatno motivisati.
Idemo dalje i samo jako pa ili pobjednik ili pokojnik.
Ovo da nema tezinu derbija mada smo ovaj i psiholoski super odigrali,ovo bi zavrsilo rutinski kao protiv slobodanke u Tuzli.
Pa ni Gosku ovaj broj sansi ne napravimo. Jos sam pod utiskom kao da je tekma zavrsena prije pola sata.
Ali,i pored svega dobili smo ovom tekmom prilicno dosta u smislu nastavka sezone i kupa. Svinje u ovoj konstalaciji snaga trenutno mozemo sigurno proci iako kazem opet bice to sasvim drugaciji mec i plus revans.
Raduje posebno nacin kako smo otvorili nastavak i sto nisi imao pojma kad igras ili ne igras,i koje takmicenje.
Stabilnost koju donosi Renato rutiner od enormnog je znacaja,lakse i mirnije posmatras tekmu.
Zaista se nema kome sta reci,izuzev sto je i Zekic apostrofirao sad je i njemu jasno ko vise nece dobiti priliku,sto se takodje moze gledati kao pozitivna stvar s derbija.
Dobra predstava uz bilo kakvu pobjedu u mnogome bi potisnula razmisljanja o ovoj utakmici,i mislim da bi igrace ovo trebalo samo dodatno motivisati.
Idemo dalje i samo jako pa ili pobjednik ili pokojnik.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Mislim da je teren bio normalan da bi ih dobili, ne bi se oni s loptom sastavili.
Jel se dala ispisnica mehmedovicu? Truhlo truhlavi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kakva potrosnja, o tome se ne smije ni pricati. Imali su pripreme, mec s Slogom, pa opet pauzu dvije sedmice. Neka se ostave fudbala ako ne mogu odigrati dvije utakmice sedmicno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 01:09Meni je ovo jedna od bolji takticki utakmica ove sezone.Bukvalno samo je taj gol falio.Uz 2 izmjene u pocetnom sastavu to ce bit to sto Zekic trazi.Stvarno ne pamtim kad smo ovako lijepo odigrali na Grbavici,i kone isto pisu.Coric kaze da ne bi bilo zasluzeno da su uzeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:55i dalje gorak ukus, kao da smo izgubili. Ne znam je li zbog zuba ili kiksa.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- SilaMoc1946
Samo da te informišem da je Zekić na klupi Sarajeva od juna 2024. Kad te neko bude pitao da znaš.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Ne postoji smiješniji izgovor od toga, jednostavno ne postoji. Samo što je počela polusezona, ovdje se piše o tome ko je imao dan više odmora i velikoj potrošnji igrača. Ako se u rosteru koji broji preko 22 igrača ne može pronaći dovoljno spremnih da odigraju 2 utakmice u 3 dana onda je jasno da se nešto debelo pogrešno radi i da klub ide u krivom smjeru. Svugdje u svijetu je najnormalnija stvar igrati u ritmu utorak/srijeda-subota/nedelja, samo se još ovdje to koristi kao alibi za loše rezultate. Zekić kaže da se raduje većem broju utakmica, Marinović je često znao reći da je roster dovoljno širok i da 3 utakmice u sedam dana nisu nikakav problem. Zašto onda navijači potežu to pitanje?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:53Kakva potrosnja, o tome se ne smije ni pricati. Imali su pripreme, mec s Slogom, pa opet pauzu dvije sedmice. Neka se ostave fudbala ako ne mogu odigrati dvije utakmice sedmicno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 01:09Meni je ovo jedna od bolji takticki utakmica ove sezone.Bukvalno samo je taj gol falio.Uz 2 izmjene u pocetnom sastavu to ce bit to sto Zekic trazi.Stvarno ne pamtim kad smo ovako lijepo odigrali na Grbavici,i kone isto pisu.Coric kaze da ne bi bilo zasluzeno da su uzeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:55i dalje gorak ukus, kao da smo izgubili. Ne znam je li zbog zuba ili kiksa.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nije momak iznad nista lose mislio sigurno, ali ne smijemo to ni spominjati. Imamo konacno sirok izbor igraca, tu posebno mislim na vezni red. Zekic se raduje zato sto jedino tako mozes imati takmicarski ritam i tempirati formu za dalje. Ako te strah rasporeda, velikog broja utakmica, onda se treba odmah predati i ne pretendovati na vrh tabele.
Rogic
Paskalev Gojkovic Soldo
Beganovic Bubanja Krdzalic Kupresak
Lulic
Butic Gulas
Ovako krenuti utorak
Rogic
Paskalev Gojkovic Soldo
Beganovic Bubanja Krdzalic Kupresak
Lulic
Butic Gulas
Ovako krenuti utorak
ZZ !
ZZ !
- Maroon1946
- Kontakt:
Pa imas navijaca koji traze izgovor a utakmica nije ni pocela. Igras protiv GOŠKa u gostima oni pisu ovdje bi pobjeda od 0-1 bila premija. Potpuno je pogresan mentalitet i treba biti kao 2018 samo da je pitanje sa koliko razlike cemo dobiti protivnika. Jucer si morao dobiti utakmicu sa 3 gola razlike ali izgleda da je ovaj gubitnicki mentalitet usao i medju igrace. Kaze sto se ljutite na Gulija fulio je jednu priliku a covjek u golmana šuta 3 puta 1 na 1. Neki lažni optimizam, trebamo da im aplaudiramo sto nismo ni blizu titule vec 5 godina. Dobre pare primaju i ne treba traziti izgovore vec povecati ocekivanja. Ne igramo u Premiershipu, sljedece godine je titula jedini cilj. A ove sezone osvojiti kup.Herson je napisao/la: ↑23 feb 2025, 09:28Ne postoji smiješniji izgovor od toga, jednostavno ne postoji. Samo što je počela polusezona, ovdje se piše o tome ko je imao dan više odmora i velikoj potrošnji igrača. Ako se u rosteru koji broji preko 22 igrača ne može pronaći dovoljno spremnih da odigraju 2 utakmice u 3 dana onda je jasno da se nešto debelo pogrešno radi i da klub ide u krivom smjeru. Svugdje u svijetu je najnormalnija stvar igrati u ritmu utorak/srijeda-subota/nedelja, samo se još ovdje to koristi kao alibi za loše rezultate. Zekić kaže da se raduje većem broju utakmica, Marinović je često znao reći da je roster dovoljno širok i da 3 utakmice u sedam dana nisu nikakav problem. Zašto onda navijači potežu to pitanje?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:53Kakva potrosnja, o tome se ne smije ni pricati. Imali su pripreme, mec s Slogom, pa opet pauzu dvije sedmice. Neka se ostave fudbala ako ne mogu odigrati dvije utakmice sedmicno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 feb 2025, 01:09
Meni je ovo jedna od bolji takticki utakmica ove sezone.Bukvalno samo je taj gol falio.Uz 2 izmjene u pocetnom sastavu to ce bit to sto Zekic trazi.Stvarno ne pamtim kad smo ovako lijepo odigrali na Grbavici,i kone isto pisu.Coric kaze da ne bi bilo zasluzeno da su uzeli.
Zašto se Paskalev uporno trpa u startnu postavu a niko od nas ga izuzev petominutnog klipa na youtube nije vidio kako igra?
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Iz istog razloga zbog kojeg se i Butic stavlja u prvu postavu. Doveli smo ga, platili odstetu, tamo je veoma cijenjen i trebamo ga ostavljati na tribinama? Moja zelja nista vise.
ZZ !
ZZ !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, enzo1, Grbavac, mire971, misstianopenaldo, nedimmmm1337, NeSamSafetee, SamoDaKazeem, Sarajevo_BiH, ShofaII, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Vanja8 i 159 gostiju.