Prebili nas i to na našem terenu
Naročito Gullisha
Zbog ovoga niste kao Zrinja i Borac
Oni da su bili jučer 0 : 3 a možda i više
Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Dobio je i Soldo žuti i Gojković, a mi smo sa ovim zadnjim, a u kombinaciji sa Sldom, dobili snagu, visinu i m.uda, sto do sada većinom nismo imali. Guli je i dobio žuti, a tražiti za ono crveno je nebuloza.bhsport je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:02Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Gruzijac isto zuti, ono nikad nije crveni.
A za Britvicu i Ljubotice i jest LA.2sb1996 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:32Gabela zvana Los Angeles. I vidim poceo si lupetat braneć one koji te nikad nece primit. Mrs na temu prva liga FBiH ajmooGoskGabela je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:10Seljak iz britvice priča nešto![]()
Jel doso vodovod u britvicu![]()
Pa ja vi odete direktno Vici na noge u Banja Luku po sergiju.12345678922 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:12Barem nam predsjednik nije trčo po Bilinom polju da zagrli Vicu da ga kamere snime ne bil ubrzo proces vašeg travnjaka od strane saveza.![]()
Šuplje na sve strane, voda ulazi!FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 feb 2025, 00:43A kako ste se tek vi izofirali sinocnastrojeni21 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:52Fantastične pričalice sa foruma se ofiraju, kao i ove sa tribina. I kod jednih i kod drugih nivo neinteligencije vrlo visok, konfuzija u glavi jos veca.
![]()
![]()
![]()
Uvijek ste dominirali nema sta
Od 1921 do 2014
Gojkovic je odlicno odigrao sinoc kao i kompletna nasa zadnja linija.Ta sirova snaga je upravo ono sto nam je falilo i sto 2 godine trazimo u stoperu Sudjenje vrlo dobro izuzev jedne situacije gdje su 3 faula napravljena nad Beganovicem pomocni se pravi slijep.To je trebao biti skraceni korner za nas.bhsport je napisao/la: ↑23 feb 2025, 08:02Krpić je dobio karton za to, a Gojkovic tek u 90toj minuti iako je udarao cijelu utakmicu. Od njega osim sirove snage nista vidip nisam.obrijanopile je napisao/la: ↑23 feb 2025, 07:03Zbog čega crveni, zbog toga što je išao na loptu, a vas igrac, bio metar od njega, krenuo glavom. Nije bila namjera da se povrijedi igrac. Ako tako rezonujes pogledaj start Krpica nad Soldom i gdje je lopta, a gdje gleda Krpic i sta radi. Hocemo li to prešutjeti? Derbi je bio dobar, vi imali jedu extra šansu i , hvala Bogu, da je Krpic promašio, mada mislim da je lopta se odbila Krpicu od vašeg igraca koji je možda bio u ofsajdu i ono što je saudijac opalio i otišlo pored stative. Mi smo bili, realno , puno dominantni u svakom pogledu, dosta smo se isfulali i nada se da ćemo biti puno bolji u realizaciji, ako Bog da, vec protiv Zrnjskog. I mislim da si pomiješao batine sa nemoći Krpica da se nosi sa Soldom i Gojkovicem, koji su ga izdominirali.
Gruzijac isto zuti, ono nikad nije crveni.
Ne sekiraj se ti za Gabelu, u njoj klub postoji od 1919.NoDi80 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:44Od 1921 do 2014
Tu smo vazda nemoj da vas zavara godina, dvije, tri
Ipak mi smo tu vise od 100 godina konstatni i imamo historiji koja se nikad nije prekinula i nece
Na danasnji dan Zeljeznicar - Austria Wien 4:1 1963
Ni Gabela se nije zvala Gabela![]()
Koji ti kompleks imas prema glavnom gradu i koji je razlog ako nije tajna?Jel te to neko na ekskurziji u Sarajevu naljutio?Bivsa treba iz Sarajeva?Ne kontamGoskGabela je napisao/la: ↑23 feb 2025, 10:53Ne sekiraj se ti za Gabelu, u njoj klub postoji od 1919.
Znaci malo prije vašeg![]()
zanima me samo, da li ste ga hvalili kad je bio najbolji u državi dok ste vi svi zakasnili po 5 godina za nama ?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Paromlinac, perodeformero i 45 gostiju.